Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '15

 
Kategori
Güncel
 

Ata'dan özür

Ata'dan özür
 

ÖZÜR DİLERİZ


Bugün bize armağan ettiğin bayramı kutluyoruz. Gençlik ve Spor Bayramı! Bir yandan seni anarken bir yandan da bayram kutlamak biraz tuhaf geliyor insana...

En büyük eserim dediğin CUMHURİYET ' i bize; Türk Gençliği'ne emanet ettin. Bize güvendin, kanla canla kurulan bu cumhuriyetin bizim tarafımızdan korunup yükseltileceğine inandın. Peki biz ne yaptık? Emanetini koruyup kollayamadık. " Türkiye Cumhuriyeti şeyhler dervişler ülkesi değildir " dedin şeyhler , dervişler ülkende cirit atar oldu. Vekil oldu, başbakan oldu, hatta cumhurbaşkanı bile olup senin makamına  oturdu. 

Senin yoklukta, savaş sonrası yaptıklarını görmezden gelip sana ve silah arkadaşlarına hakaretler yağdıranlar ülkeni emanet ettiğin gençlerin desteğiyle  iktidar oldu. Çocukları vakıflar kurdu , gemicikler aldı. Büyük büyük iş adamı oldu. İhalelere girip güzelim ülkeni çirkinleştiren binalar yaptı.

" Tam Bağımsız Türkiye " istiyordun; biz gençlerin sayesinde tam bağımlı Türkiye haline geldik. Üretmiyor sadece tüketiyoruz. Okumuyoruz, kendimizi geliştirmiyoruz,  bize sunulan ne varsa yalnız onunla yetiniyoruz. Dış güçlerin kontrolünde yaşıyoruz.

Ülkeni bölüyorlar, seyrediyoruz. Bu ülkeyi birlikte kurduklarının torunları şimdi kalkmışlar özerklik istiyorlar. Seni ve emanetini hiçe sayıp terör estiriyorlar. Bizler de göz yumuyoruz.

Evet , saymakla bitmez yaptıklarımız. Kutsal emanetine sahip çıkamadık. SEN' den ve tüm silah arkadaşlarından özür dileriz. Bizi affetmeyin ! ! !

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..