Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '17

 
Kategori
Doğa Sporları
 

Zirveyle bir pazar, zirvede her pazar - 14

Zirveyle bir pazar, zirvede her pazar - 14
 

Hasar Gören Tarihi Taşköprü


Merhaba değerli Milliyet Blog okurları.

ZİRVE' yle pazar serüvenlerimiz devam ediyor. Bu hafta sabah 8.00 ' de başlayan ve  yaklaşık 5 saat süren yağmur altında Yiğitler' de yol aldık. Hasar görmüş tarihi taşköprünün yanından başladı yürüyüş. Yıkılmış ağaçlar patikaları kapatmış. Patikanın kapandığını gören Zirve rehberleri hemen alternatif bir yol bularak parkuru daha zorlu ve daha keyifli bir hale getirdiler. Eğimin yüksek olduğu çıkışlar ve yağmurdan iyice kayganlaşan kayalar yer yer katılımcıları zorladı. Temkinli geçişler ve yardımlaşma her zamanki gibi ön plandaydı. 

Yiğitler Köyü civarı muhteşem manzaralar sundu zirvecilere. Coşkun akan dereler ve çağlayan çavlaklar görülmeye değerdi. Yeşilin ve kahverenginin her tonunun görüldüğü bu heyecanlı faaliyet  hemen hemen15 km.lik yürüyüşün ardından Pomak Köyü' nde kahvede içilen çaylarla son buldu.

Cumartesi günü 12. Olağan Genel Kurul' u yapacak olan Zirve Dağcılık' ın dayanışma ve yeni yıl yemeğinin ardından Zirve Dağcılık Turgutlu Şubesi bu haftasonu ( pazar )  Manisa'dan Spilos Trekking grubuyla beraber Aigai parkurunda olacak. Tüm sporculara şimdiden sağlıklı yürüyüşler dileriz.

Hoşçakalın,

Hayatı ZİRVEyle ZİRVEde yaşayın...

 

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..