Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Zuhal Topal'da sahte memur skandalı!

Zuhal Topal'da sahte memur skandalı!
 

Daha önce çok kez eleştirdiğim izdivaç program formatı hakkındaki düşüncelerin artarak devam ediyor. Çünkü bu işlerin büyük çoğunluğu kurgudan, senaryodan, yalandan dolandan ibaret. Bu olayı birçok insan bilse de , öküz-tren olayında olduğu gibi ekrana böyle uzun uzun bakıp kalıyoruz. Bu da bu programların varlığını sürdürmesine sebep oluyor, mevzu gittikçe uzuyor.

Bu kurgu olaylarından bir tanesininn Fox'ta yayınlanan Zuhal Topal'la adlı programda yaşandığı ortaya çıktı. Ekim ayında yapılan bir programda evlilik kararı alan bir çiftin nikahını kıymak için çağırılan nikah memurunun sahte olduğu ortaya çıktı.

Nikah memuru olarak sahnede yer alan Halis Bozkurt adlı kişinin aslında ekibin ulaşımından sorumlu çalışan olduğu belirlendi. Yani o ekranda kurulan yuvalar, kıyılan nikahlar gerçek değil sahteymiş. -miş ekini kullanıyorum ama bunların böyle olduğu bilenlerin çok olduğunu da biliyorum yani.

20 Ekim tarihinde yaşanan bu olayın ortaya çıkmasının ardından yapım ekibinin bu konuda ne gibi bir açıklama yapacağı henüz bilinmiyor.

Kurgu işinin abartıldığı programları gördüğümde bu olay bana çok ayıp ya da rezalet gibi gelmedi. Çünkü bu formatın içinde böyle şeyler hep oluyor, izleyici her gün yeni yeni olaylarla kandırılıyor. Bu ne ilk ne de son olacak yani.

Ama ben Zuhal Topal adına üzülüyorum şahsen. Kendisinin oyunculuğunu ve insanlığını seven birisi olarak neden böyle bir formata geri döndüğünü anlamış değilim. Daha önce de böyle bir formatta yer almış ancak sonradan asıl mesleği olan oyunculuğa dönmüştü. Kaliteli ve eğlenceli bir insansın Zuhal Topal, ne işin var böyle sahteliklerle?

İnsanların duygularıyla ve zihinleriyle bu şekilde oynayanların reyting aldığı bir ülkeden çok da bir şey beklememek lazım bence.

Hayal kırıklığından kurtulamayız yoksa, hem de hiç bir zaman kurtulamayız.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..