Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '13

 
Kategori
Astroloji
 

''Ay'a bak yıldıza bak!''

''Ay'a bak yıldıza bak!''
 

görse;l insanveevren.wordpres.com adresinden alınmıştır.


‘’Suya giden kıza bak

Kız Allah’ın seversen
Dön de bir yol bize bak…’’

24 Haziran gecesi, saat 03.00 den itibaren Ay Dolunay halindeyken, Dünya’ya en yakın bir durumda (356989km.) ve 12 kat daha fazla büyüklükte ve de  en parlak halinde görünüp yansıyacak ki şu an yansımaya başladı bile.

Bu gece ve takip eden iki gece dâhil bir beyaz kâğıda yazın istediklerinizi, istemediklerinizi. Affettiklerinizi ve değişime uğramasını arzu ettiğiniz durumları, her şeyi, dileklerinizi.

25 Mayıs’taki Ay tutulmasının, yepyeni olaylara ve değişimin başlangıcına sebep olacağını belirtmiştim ki oldu. En azından milletin uykuda olmadığı veya derin uykulardan çığlık çığlığa uyandığı çıktı ortaya.

Her ne kadar bazıları penguenlerin yaşam savaşını, üremelerini, kaç çeşit olduklarını bilgilerine katıp da penguenlerle yatıp, penguenlerle kalktılarsa da acı kayıplara rağmen büyük bir değişimin ayak izleri salındı ortaya usul usul.

Hatta hayat durdu. İnsanlar durdu. Adamlar durdu. Kadınlar durdu. Gençler, çocuklar durdu. Orantısız zekâ tavana vurdu. Mizah mizah olalı böyle kullanılmamıştı belki de! Yeni neslin yoldaşı oldu.’’Korkunun ecele faydası yoktu!’’Her yeni gün, değişime ayak uydurdu. Her yeni bir gün, yeni bir başlangıcın, yeni bir duruşun kaynağı oldu. Kiminin aklı tutuldu. Kiminin çenesine vurdu.  Karanfiller mis gibi kokularını saldı ortalığa. Artık hiçbir şeyin, eskisi gibi olmayacağı çıktı ortaya. ‘’Dur!’’ Dedi her yeni bir gün.

‘’Dur! Bu daha başlangıç… Güneş her doğduğunda, Ay ‘da tutulsa, Dolunay’da olsa, görecek günler var daha ve yaşanacaklar…’’

Dolunay; değişimdir. Enerjinin, en yüksek olduğu evre. Hareket… İçselliğin en zirvede olduğu an.

Temmuz ayındaki Dolunay evresine değin;

Koçlar, büyük bir değişim içinde olan günler yaşayacaklar. İlişkilerinin gayet hareketli ve unutulmaz anlarla dolu olması muhtemel.

Boğalar, yeni başlangıçlara adım atacaklar. Eskiye kocaman bir çizgi çekip, atılım yapacaklar iş hayatlarında.

İkizler, yine kararsızlıklarının ikilemi içersinde kalıp, kalıplarından çıkmaya uğraşacaklar.

Yengeçler, şans kapılarını zorlayacak ve çılgın projeler imza atmak için var güçleri ile çalışacaklar.

Aslanlar, mücadele güçlerini daha bir fazla kullanacaklar bu devrede. Zorlukları azimle aşacaklar.

Başaklar, sakin, dingin ve huzur dolu bir yaşam sürecekler. Bazen de bu sakinlikleri çevrelerindekileri sıkacak ama huzurun güzelliğini yansıtacaklar.

Teraziler, can siperane çalışacaklar, karşılaştıkları güçlükleri zor da olsa sabır ve başarı ile alt etmesini bilecekler.

Akrepler, yaz dönümü ile birlikte yeni aşklarla, yepyeni sevdalarla kucaklaşacaklar. Biraz şaşkın, biraz garip duygulara karışacaklar ama sonunda mutlulukla buluşacaklar.

Yaylar, her zaman ki gibi özgür duygularını ön plana çıkartıp, hiçbir kimseye, hiçbir konuda taviz vermeyecekler.

Oğlaklar, Ay’ın 24 Haziran günü Plüto önünden geçmesi nedeniyle değişimin en büyüğünü yaşayacakları günlere gelecekler. Egosu yüksek olanlar, egolarını törpülemeyi öğrenecekler.

Kovalar, şanslı günlerin eşiğindeler. İşte ve aşkta şansla bütünleşecekler.

Balıklar, her dem koştukları hayallerinin peşi sıra, hayallerinin bir bir gerçekleşmesi ile mutluluğun zirvesini yakalayacaklar.

Her ne kadar sıkıntılı bir süreçten geçmekte isek de bu sürecin, değişimin başlangıcına sebep olduğu günleri ve bu günlerin an be an feraha eriştiği, eriştirdiği umut dolu yarınlara ulaştığımızı görecek ve yaşayacağız.

Huzur, sağlık ve mutluluk dolu yepyeni günlere, aklıselim insanlara ve olaylara kavuşmak dileklerimle.

Evet… Unutmadan!

Penguenler gözden düştü!

Şimdi baykuşlar revaçta!

 

Ayşen Arslangiray Kura

24 Haziran 2013/ İzmirden

AN İTİBARİYLE DOLUNAY... saat 04.31

 
Toplam blog
: 533
: 1375
Kayıt tarihi
: 14.11.10
 
 

Aydoğdu; kızgın güneşinde Ağustos'un, sararmıştı altın sarısı başaklar. Kırlangıçların göç dansın..