Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '13

 
Kategori
Astroloji
 

24 - 30 Haziran : 26 - 27 Haziran Venüs Yengeç'de en kötü konumunda !

24 - 30 Haziran : 26 - 27 Haziran Venüs Yengeç'de en kötü konumunda !
 

Astroloji


17 - 23 Haziran haftası için yaptığımız yorumlarda 17 Haziran için yoğun bir gün olabileceğini ve bu yoğunluğun bir gün öncesinden de başlayabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 17 Haziran'daki yoğunluk 16 Haziran'dan itibaren Gezi Parkının boşaltılması ile kendini gösterdi. Gezi Parkıyla ilgili oylama yapılabileceğinin haberinden sonra herkes Gezi Parkı protestoların bitmesini beklerken protestocular polise karşı direniş gösterdi ve 16 Haziran akşamı Taksim ve civarında bir çok olay çıktı. 17 Haziran'da TTB, KESK, DİSK, TMMOB, TDHB genel grev kararı aldı. Ayrıca 12 Hazirandan beri Merkürün Yengeç burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Internet ve bilgisayarlarda bir çok güvenlik ihlallerinin olabileceğini yazmıştık gerçekten de eski CIA mensubu Edward Snowden ABD'nin tüm dünyada milyonlarca kişiyi izlediğini basına sızdırdı; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 2009 yılında G20 zirvesine İngiliz hükümeti tarafından gizlice dinlendiği de medyaya sızdırıldı. Yine bu dönem iletişim kazaları ve yanlış haberlerin olabileceğini yazmıştık gerçekten de medya ve tweeter.da Gezi Parkı ile ilgili bir çok yalan yanlış haberler ortaya çıktı.

Geçen haftadan beri Merkür ve Venüs Yengeç burcunda kötü konumdaydı bu hafta da Merkür ve Venüs kötü konumda olmaya devam edecek. Özellikle Venüs 26 ve 27 Haziran'da Yengeç burcunda -3 katsayısına kadar düşecek, 28 Haziran'da ise Venüs Aslan burcuna geçecek. Emlak, gayrimenkul gibi konularınız varsa (örneğin ev almak, satmak, kiralamak) bu konuları 26 ve 27 Haziran'dan sonraya bırakmak daha uygun olacaktır; eğer daha sonraya bırakamıyorsanız bu günlerde emlak ve gayrimenkul konularında açgözlü, kendi isteklerine düşkün kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda olacaktır. Ülke genelinde ise Merkürden ötürü kurnaz, hilekar kişiler ile Venüsden ötürü kendi isteklerine düşkün kişiler vatanseverleri ve vatani konuları zorlamaya devam edecekler. Ayrıca diplomatik ilişkilerdeki gerilim vatani konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 26 ve 27 Haziran'daki Venüsün olumsuz etkisini en aza indirebilmek için ikili ilişkilerde ve diplomatik konularda daha ılımlı ve anlayışlı olmak gerekebilir.

Bu hafta etkileri ön plana çıkan gezegenleri detaylı inceleyecek olursak;

Venüs Yengeç burcunda Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu sembolize eden bütün konular (ev, gayrimenkul, vatan ve vatani konular, üretimle ilgili konular, güvenlikle ilgili konular, vs.) Venüsün kötü konumundan negatif etki alıyor; yani ev ve gayrimenkulle ilgili konulara çok para gidebilir; vatanseverler ve vatani konular açgözlü, kendi isteklerine düşkün kişilerden, diplomatik ilişkilerden olumsuz etkilenebilir; üretimle ilgili konularda para kayıpları yaşanabilir; güvenlikle ilgili konulara çok para harcanabilir.

Venüs Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Aslan burcunda kötü konumda olduğundan bu sefer Aslan burcunu sembolize eden konular ve kişiler (spekülatif konular -borsa vs. çevrelerince tanınmış, ünlü ya da nüfuzlu insanlar, vs.) Venüsün kötü konumundan negatif olarak etki alıyor. Örneğin, spekülatif konularda para kayıpları olabilir, çevrelerince tanınmış, ünlü ya da nüfuzlu kişiler bu günlerde açgözlü ve kendi isteklerine düşkün kişilere karşı dikkatli olmalılar. Diplomatik konular ve ikili ilişkilerdeki olumsuzluklar da nüfuzlu, medyatik, çevrelerince tanınan insanları olumsuz yönde etkileyebilir.

Merkür de Yengeç burcunda Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu temsil eden her şey (ev, gayrimenkul, vatan ve vatani konular, üretimle ilgili konular, güvenlikle ilgili konular, vs.) Merkürden kötü etkiler almakta. Vatanseverler ve vatani konular kurnaz ve hilekar insanlardan kötü etkiler alabilir; ev ve gayrimenkul konularında hilekarlıklar olabilir; analist ve eleştirmenler vatani konular hakkında olumsuz görüş bildirebilirler; vatani konular hakkında olumsuz fikir, konuşma ve yazılar olabilir; bazı işçi ve çalışanlar da üreticileri yada vatansever ve vatani konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Ayrıca üretimle uğraşanlar ticari konularda hilekar ve kurnazlıklara karşı dikkatli olmalılar. Güvenlik konularında yine hilekarlıklar, kurnazlıklar, internet ve bilgisayarlarda güvenlik açıkları olabilir.   

Yengeç burcunun yöneticisi Ay ise Pazartesi Oğlak burcunda kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu temsil eden her şey (ev, gayrimenkul, vatan ve vatani konular, üretimle ilgili konular, güvenlikle ilgili konular, vs.) Oğlak burcunu kötü yönde etkileyebilir. Örneğin Merkür ve Venüsden kötü etkiler alan vatanseverler ve vatani konular başkan ve otorite sahibi kişileri olumsuz anlamda etkileyebilir. Başkan ve otorite sahibi kişiler aşırı duyarlı ve hassas kişilere karşı dikkatli olmalılar. Üretimle ilgili konular ayrıca güvenlik açıkları ile ilgili konular da başkan ve otorite sahibi kişileri kötü yönde etkileyebilir.

Ay Salı günü Kova burcunda kötü konumda olduğundan Yengeç burcunu temsil eden her şey bu sefer de Kova burcunu temsil eden şeyleri kötü yönde etkiliyor. Vatanseverler ve vatani konular devrimci, özgürlükçü, hümanist, insancıl kişileri olumsuz anlamda etkileyebilir. Teknolojik konularda güvenlik açıkları olabilir. Grup ve organizasyonlar içinde aşırı duyarlılık, güvensizlik, uyumsuzluk, olumsuz anlamda değişkenlik ve çözülmeler olabilir. Geleceğe yönelik projelerde de değişimler meydana gelebilir.

Kova burcunun yöneticisi Uranüs ise 24 Haziran Pazartesi ve 30 Haziran Pazar günleri Koç burcunda kötü konumda olduğundan bu günlerde yapılabilecek yeni başlangıçlar olumsuz olarak sonuçlanabilir. Asi, aykırı Grup ve organizasyonlar, devrimci, özgürlükçü kişiler asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Grup ve organizasyonlar içinde ani değişimler, sorumsuzluklar olabilir. Teknolojik ve bilimsel konularda, geleceğe yönelik projelerde ki ani değişimler, sorumsuzluklar, aşırılıklar, aykırılıklar da asker, polis ve güvenlik birimlerini kötü yönde etkileyebilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 24 - 30 Haziran haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Pzt, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 4.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 5.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Boğa

Merkür 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 3.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 4.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 12.evde Pzt, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Merkür 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 2.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 3.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 9.evde Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 11.evde  Pzt, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Merkür 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 1.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 2.evde Venüs Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 8.evde Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 10.evde Pzt, Pazar kötü :  Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Aslan

Venüs 1.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

AY 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 7.evde Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 9.evde Pzt, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik. (Hukuk ve Yasalara dikkat !)

Merkür 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 12.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci ve kurnaz gizli düşmanlara dikkat !)


Yükselen Başak

Ay 5.evde Pzt kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 8.evde Pzt, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 11.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 12.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük. (Maddeci gizli düşmanlara, maddeci ve kurnaz arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Yükselen Terazi

Ay 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 7.evde Pzt, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 10.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 11.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Akrep

Ay 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 4.evde Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 6.evde Pzt, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 9.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 10.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Yay 

Ay 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 5.evde Pzt, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 8.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 9.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 4.evde Pzt, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 7.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 8.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Yükselen Kova

Ay 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Uranüs 3.evde Pzt, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 6.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 6.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 7.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Pzt, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında aykırılık, bireycilik, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Venüs 5.evde Pzt, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Venüs 6.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ağırkanlı, maddeci, iradesizlik, kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük.

Ay 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Ay 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

 

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..