Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '08

 
Kategori
Haber
 

“Ailesi odaya kapattı, nişanlısı tecavüz etti”

“Ailesi odaya kapattı, nişanlısı tecavüz etti”
 

Resim alıntıdır.


Bu gün tarihli bir gazeteden resimli bir haber. Resmini blogda yayınlamıyorum. Çünkü toplumumuzun büyük bir bölümünün bu tür olaylarda ne kadar ön yargılı, bağnaz olduğunu biliyorum. Haberde aynen şöyle deniyor:

“Ailesi odaya kapattı, nişanlısı tecavüz etti”
SİVAS’ın Suşehri İlçesi’nde, zorla evlendirilmek istenenve şiddet gören 16 yaşındaki N.D., polise giderek ailesi hakkında şikayetçi oldu. Talihsiz kızı cinsel ilişkiye zorladıkları öne sürülen baba Yücel D., anne Dursaliye D., hala Selver D. ile tecavüz ettiği doktor raporuyla ortaya çıkannişanlısı Yaşar Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Kaynak hürriyet 3 kasım)

Doğrusu bu nasıl bir düşüncedir anlamak mümkün değil. Biranne-baba evladına bunu nasıl yapar? Bunun insanlık, ahlak neresinde? İçindebulunduğumuz toplumsal çöküntü bizi bunoktaya kadar mı getirdi? İnsaf, vicdan hiç mi yok? Peki, Allah korkusu nerede?Evlat sevgisi ne oldu?

Şimdi o anneye, babaya, nişanlıya soruyorum. Daha reşitbile olmamış gencecik bir kızın hayatını kararttınız. Onu öldürmekten beterettiniz. Mutlumusunuz? Hepinize lanetolsun!

Ben ve benim fikrimde olanlar isyan ediyor, ama nafile.

Sırf kendi yandaşı diye, bir tacizciyi hapisten çıkarmakiçin garip raporlar düzenleniyorsa, o kişi televizyon televizyon gezip, etrafacaka satarken yetkili bir merci çıkıp da“dur bakalım” demiyorsa, bu tür hasta ruhlu zavallı yaratıklar, cesaretlecinayetlerini uygulayacaklardır. Nasılsa caydırıcı bir ceza almayacaklarını biliyorlar. Olan yine o zavallı kızcağıza olacak…

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..