Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '10

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

“Canlandıranlar” Nedir?

Berat İlk, 2008 yılından beri “Canlandıranlar” adı altında projeler gerçekleştiriyor.

Canlandıranlar projeleri, canlandırma sineması ile uğraşanların donanım kazanmasını, teknik açıdan daha kaliteli üretimler yapılmasını ve Türkiye’ de yapılan çalışmaların arşivlenmesini hedefliyor.

Canlandıranlar projeleri, teknik ayrım gözetmiyor ve kar amacı gütmüyor.

Berat İlk şu anda Canlandıranlar Yetenek Kampı, Canlandıranlar Film Atölyesi ve Canlandıranlar Belgeseli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Canlandıranlar Yetenek Kampı

Berat İlk’in 2008 yılında hazırladığı “Canlandıranlar Yetenek Kampı” projesi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde, Berat İlk ve İstanbul Bilgi Üniversitesi VCD Bölümü ortaklığıyla 2009 ve 2010 yılında hayata geçiriliyor.

İstanbul konulu canlandırma filmlerinin üretileceği yetenek kampına amatör ve profesyonel olarak canlandırma sinemasıyla uğraşan herkes başvurabilir.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın Kasım 2008'de düzenlediği tanıtım kokteylinde, ilgili komiteler tarafından İstanbul 2010 kapsamında gerçekleştirilmesi onaylanmış diğer projelerle birlikte tanıtılan “Canlandıranlar Yetenek Kampı” projesini Bahçeşehir Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi ve Maltepe Üniversitesi ile Sinefekt, Anima, Canlandırma Servisi ve Dirty Cheap Creative yapım şirketleri de destekliyor.

Proje hakkında ayrıntılı bilgiye www.canlandiranlar.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 9
: 684
Kayıt tarihi
: 11.08.10
 
 

Fazilet UĞURLUOĞLU Beyoğlu Ayşe Ege Kız Teknik Meslek Lisesinde Grafik Tasarım ve Fotoğraf bölümünd..