Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '13

 
Kategori
Magazin
 

"Çiğdem Bezci diyor ki"

Eğer Allah sana bir zarar dokundurursa, onu yine O’ndan başka giderecek yoktur. Eğer sana bir hayır dilerse, O’nun keremini geri çevirecek de yoktur. O, hayrını kullarından dilediğine eriştirir. Ve O bağışlayandır, esirgeyendir. (Yunus Suresi 107)

Bu gün Cuma, mübarek bir gün, sosyal medyada bu gün vesilesiyle birçok paylaşım olacak hatta şu ana kadar ve şu dakikalarda binlerce paylaşım oldu. Belki de bugün paylaşılması gereken en güncel ve kutsal paylaşım Çiğdem Bezci’nin hayat hikâyesi ve anlattıkları.

Sadece bugün değil bir ömür boyu hatırlamamız gereken ve ilham alınması gereken bir hayat hikâyesi.

Türbanın, andımızın, terör örgütünün, dekoltelerin gündemi meşgul ettiği bu günlerde bu hikâyenin kesinlikle kıyıda köşede kalmaması gerekiyor.

4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında tek bacağını kaybeden Çiğdem Bezci, O Ses Türkiye'de göstermiş olduğu performans ve hayat hikâyesi ile adeta büyüledi.

Çiğdem Bezci diyor ki;

“Benim oğlumun adı Kutsal Aktan o bana Allah'ın hediyesi ve o bir mucize ve rabbim mucizesini onu 6 parmaklı dünyaya getirerek bir kez daha gösterdi bana büyüklüğünü, benden aldı eksiltti ama dedi ki ben hem eksiltirim hem çoğaltırım o yüzden hayata tutunun önce Rabbinize sığının.”

Kim tevbe eder ve Salih amellerde bulunursa gerçekten o, tevbesi (ve kendisi) kabul edilmiş olarak Allah’a döner. (Furkan Suresi 71)

Onu Türkiye ile tanıştıran başta eşi olmak üzere herkese binlerce teşekkür.

Şükür dolu bir hayat dileğiyle …

 

http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Sarkisini-bitirdi--juri-uyeleri-ona-kostu----HuGhyGSNzBTK.html

 
Toplam blog
: 3
: 257
Kayıt tarihi
: 06.02.09
 
 

Ziraat Yüksek Mühendisi aynı zamanda Radyo-Tv Programcısı.. ..