Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '13

 
Kategori
Magazin
 

Medya takibi

Medya takibi
 

*Tamer Karadağlı (Taş Fırın Haluk), Fox'da "Çocuklar Duymasın" dizisiyle ekranlarda. Adamın Türkiye'de oynayacağı tek dizi budur galiba. Bu saatten sonra başka dizi çevirse izlenmez sanırım. 

*Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Atv'de "Kurtlar Vadisi Pusu" ile ekranlarda. Polat'ın başka dizide oynama şansı kalmadı. Bir 10 yıl daha bu diziyi götürür. Birkaç defa ölür, sonra dirilir, yüzünü değiştir birkaç defa..

**Show TV'de Bülent Ersoy-İzzet Yıldızhan Show adlı program yayında. Bakalım kaç hafta sürecek. Halen böyle programları izleyen var mı acaba? Başka kanallar da Ajda Pekkan- Bülent Serttaş Show , Hülya Avşar-Alişan Show, Gülben Ergen-Latif Doğan Show, Sibel Can-Emrah Show yapabilirler.  Tavsiye ediyorum.

Not: 13 Ekim 2013 Pazar günkü bölümde İzzet Yıldızhan programda yoktu. Sadece Bülent Ersoy Show olmuş programın adı.

*TRT Spor'da yorumculuk yapan Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Urla Belediye Başkan aday adaylığı için başvuracağını söylemiş. Rengini belli etmek için yapılan bir çıkış bu. Seçilmeyeceğini kendi de biliyor. Birçok aday zaten, rengini belli etmek için aday adayı oluyor. Sonrasında ise yüksek makamlara atamada veya görevde yükselmede referans oluyor aday adaylığı. 

* Önceki hafta bir baktım TV 8'de Telegol programında Şarkıcı Nihat Doğan, spor yorumculuğu yapıyor. Ramazan ayında da iftar programı sunup ezan okuyordu. Hayret belediye başkanlığı için şimdiye kadar aday adaylığını açıklamadı!

* Show Tv'de "Var Mısın Yok Musun" adlı yarışma programı vardı. Sunan kişi de eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar'dı. O da aday adaylığını açıklamadı hayret..

*Nihat Hatipoğlu'nun adı da Diyarbakır Belediye Başkan adaylığında geçiyormuş. Televizyon programları derken yurt içi konferanslar, buluşmalar derken ödül zamanı sanırım geliyor. Bu adam bana Yaşar Nuri Öztürk'ü anımsatıyor nedense..

 
Toplam blog
: 18
: 2820
Kayıt tarihi
: 08.06.13
 
 

Eğitim ve sosyal konularda bazı internet sitelerinde yazılar yazıyorum. Toplumu bilgilendirmek ve..