Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '13

 
Kategori
Magazin
 

"Demet Akalın hamile" Gözümüz aydın

"Demet Akalın hamile" Gözümüz aydın
 

DEMET AKALIN


Şükürler olsun Demet Akalın 4.5 aylık hamileymiş!! bebeğin cinsiyetini de bugün öğreneceklermiş. Baba adayı Okan Kurt ise bu mutlu haberi alınca evlerinin havuzuna atmış kendini. Bizim Demet de hemen videosunu çekmiş. Nazar değmesinden korktuğu için de, bugüne kadar saklamışlar bizlerden. Çok kırıldım çok! Hemen haber vermez mi insan. Bülent Ersoy bile sırrını biliyormuş. Bazı sanatçı arkadaşları da bu sırrı saklamışlar. Gözünüz aydın olsun diyorum heyecanlı ve mutlu Demet Akalın ve Okan Kurt çiftine.

Sanırım havuza atlama videosunu hemen paylaşamadığı için Demet'in, içi içini yemiştir. 4.5 aylık olunca bebek de, "oohhhh durdum durdum yeter. Paylaşayım gitsin" dedi sonunda. Eh, vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bir tane daha ünlü bebeğimiz oldu. Magazin basını yaşadı. Konu çıktı takip edilecek. Ünlü bebekler kervanına katılacak olan Demet Akalın'ın bebeğine HOŞGELDİN diyoruz.

Demet'in Bebeğine;

Aman şaşırma, sen annenin karnındayken bizler, büyümenin her aşamasını TV ekranından ve gazetelerden takip ediyor olacağız. Daha sen doğmadan senin için hazılanan odan, oyuncakların, ismin hepimizin merak konusu olacak. Doğduktan sonra da fotoğraflarının, hemen basına verilip verilmeyeceği, anne babanın ücret talep edip etmeyeceği konularında varsayımlar uçuşacak etrafta. Anne ve babanın kucağındaki fotoğraflarından senin kime benzediğin konuşulacak. Bebek sahilinde, seninle gezen anne-babanın fotoğrafları gazetelerde yer alacak. Biraz büyüdüğünde de kurtulamazsın bizden. O zaman da, arkadaşlarını, giyimin kuşamını, nerede tatil yaptığını takip edeceğiz.

Bunları niye mi yazdım. Hani, hazırlıksız gelmeyesin bu dünyaya. Seni bekleyen bizler, doğacak olmana çok sevindik. 

 
Toplam blog
: 306
: 1007
Kayıt tarihi
: 29.01.08
 
 

Çevre Mühendisiyim. Kitap okumayı, film izlemeyi, yazı yazmayı seviyorum. 2 erkek çocuk annesiyim..