Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

'Engin Altan Düzyatan' tekerlemesi

'Engin Altan Düzyatan' tekerlemesi
 

15 Şubat 2013 Cuma günü Beyaz Show'a konuk olan 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' filminin oyuncuları konuk olmuştu. Bunlardan biride Engin Altan Düzyatan'dı. Beyaz diğer konuklarıyla sohbete tutulmuşken birde En gin Altan Düzyatan'a dönüp, ellerini birbirine vurup, daha sonra Engin Altan Düzyatan'ın ellerine vurarak, "En-gin- Al-tan- Düz-ya-tan" şeklinde bir tekerleme uydurmuştu. 

"Tekerleme gibi bir ismin var abi, senin için bizde bir video hazırladık, ünlülerden rica ettik..." şeklinde konuşmasına başlayınca Beyaz, Engin Altan Düzyatan, "Aa, öylemi, sağol." dedi ve Beyaz bunun üzerine bombayı patlattı: "Ama hiç biri kabul etmedi."

İşte tam bu anda kahkaha tufanı başladı. Şaka bir tarafa, 'Engin Altan Düzyatan' ismi için hazırlanan videoda, Emel Sayın, Can Bonomo, Eser, İbrahim, Oğuzhan Koç, Kubat ve Halil Sezai gibi simler vardı. (Videoyu izlemek için tıklayabilirsiniz.) Beyaz 'Engin Altan Düzyatan' tekerlemesini bundan bir kaç hafta önce programında söylemişti, davetlisi olunca bu konunun biraz daha üzerine gitti, süper etti... İyi bir iş çıkartmışlar!

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..