Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

‘Flash flash flash’ bu yaz dövmeleneceğiz!

‘Flash flash flash’ bu yaz dövmeleneceğiz!
 

Geçici dövme akımına farklı bir soluk getiren ‘flash tattoo’ları bu yaz herkeste görmeye hazırlanın. Hollywood yıldızlarının hayatımıza kattığı bu modayı çok seveceğiz

flash_tattoo

Soğuk hava dalgasının hafif hafif üzerimizden uzaklaştığını ve hava durumunun bize küçük oyunlar yapmayacağını varsayarak bahara az kaldı diyebiliriz.

Ya da umut edebiliriz.

Lakin bu kış gerçekten son yılların en soğuk zamanlarını yaşadık. Lahana misali kat kat giyilen kazaklara sığınmak, atkı bere ile sarmaş dolaş olmak, kalın botların içine saklanan ayaklarımızın bir an önce özgürlüğüne kavuşma isteği gibi sorunlarımız oldu.

Güneşli sabahlara uyanmayı da özledi sanki ruhumuz. 

Tamam, anlaşıldı bir an önce  yaz gelsin istiyoruz. Eteklerimiz püfür püfür dalgalansın, ayaklarımız sandalet özgürlüğünde dolaşsın kaldırımlarda. İnce askılı bluzlar açsın kollarımızı…

Evet ya, kazakların sarmaladığı kollarımız ferahlasın artık. En trendaksesuarlar takılsın, soğuktan sakındığımız tenimiz güneş görsün.

Trend aksesuarlar demişken bu sene popüler olacak ve kadınların vazgeçilmez süsü yeni bir akımdan bahsetmek istiyoruz. Gerçi bu akımın ilk etkisi geçtiğimiz sezon başlamıştı. Velhasıl bu sene iyiden iyiye kendini gösterecek.

BEYOCE İLE BAŞLADI

090814-b-real-style-beauty-temporary-tattoos-beyonce.jpg

Yazımızın konusu; ‘Flash Tattoo’…

Şimdi adını yeni duyanlar kaşlarını hafif birleştirip, gözlerini kısıp bu modanın ne olduğu konusunda merak etmeye başladı. Bilenler ise küçük sevinç yaşadı. Çünkü bu sene de bu mucize trend güzelliğimize güzellik katacak.

Flash tattoo, dövme yaptırmak isteyen fakat bir türlü nasıl bir dövme yaptıracağına karar veremeyen yahut vücudunda kalıcı bir iz kalsın istemeyenlerin kurtarıcısı diyebiliriz. Bir dönem Hint kınası modası vardı, belki hatırlarsınız; herkes koluna, yüzüne, eline bu kınalardan modeller yapardı. İşte şimdi geçici dövme modası flash tattoo ile yeni bir anlayışla tanışıyor. Geçici dövme modasına farklı bir soluk getiren ‘flash tattoo’lar, farklı tasarımlarla modernize edilmiş bir akım sunuyor.

Güzel şarkıcı Beyonce ile başlayan bu moda, Hollywood yıldızı Katie Holmes’un devam ettirmesiyle de ün kazandı. Özellikle New York Moda Haftası’nda birçok ünlü bu trendi tercih etti. Türk yıldızları da trendin gerisinde kalmayarak vücutlarında bu çekici dövmeleri kullanıyor. Ayşe Özyılmazer, Burcu Esmersoy flash tattoo sevenler arasında. Moda tutkunlarının bir numaralı tercihi olma yolunda ilerleyen ‘flash tattoo’ların en güzel özelliği vücudumuzda dört ile altı gün arasında kalabilmesi.

Gümüş ve altın renginde tasarlanan bu dövmeler bu yaz sokakları, plajları ve gece eğlencelerini süsleyecek.

Anlaşılan o ki bu sene her yerimiz dövmelenecek…

Kıps, kıps….

FLASH TATTOO MODELLERİ:

flash-tat_z26-edit img_4255_1024x1024 Sheebani_6__69889.1405531070.1280.1280 Sheebani_21__52082.1405531087.1280.1280_1024x1024 sofia_3-edit

http://blog.adimadim.com.tr/flash-flash-flash-bu-yaz-dovmelenecegiz/

 
Toplam blog
: 16
: 591
Kayıt tarihi
: 17.03.07
 
 

10 yıllık gazetecilik mesleğimi hayalim için bıraktım. Ve şimdi Yaratıcı Drama Eğitmenliği üzerin..