Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '14

 
Kategori
Güncel
 

"Kaçak" dizisi setini IŞİD'çiler niye bastı? Oyuncular dayak yedi mi?

"Kaçak" dizisi setini IŞİD'çiler niye bastı? Oyuncular dayak yedi mi?
 

Havuz Medyasının önemli kanallarından ATV’de yayınlanan “Kaçak” dizisini izleyenleriniz var mı?

Ben birkaç kere ucundan, kenarından baktım.

Peki, bu dizide IŞİD’lileri kızdıracak sahneler var mı?

Ben görmedim.

Dizi günümüz Türkiye’sinin “Robin Hood”u sayılabilecek bir içeriğe sahip. Yani kimsesizlere, yardıma muhtaç olanlara yardım ederken, halkın sağlığıyla oynayanlarla mücadele ediyor. Sırf bu yüzden izlendiği kanısı yaygın!

Peki, bu dizi setini IŞİD’çiler niye bastı?

İşte zurnanın zırt dediği yer burası..!

Önce olayı kısaca anlatalım.

TV dizisi "Kaçak"ın Kandilli’deki çekimleri sırasında dizi ekibi saldırıya uğradı. Dizinin setine gelen birkaç kişi, "Burada dizi çekemezsiniz. Biz IŞİD yanlısıyız. Sizi burada barındırmayız" diye tehditler etmiş.

Çekim ekibi de tehditte rağmen çalışmasını sürdürünce seti basan bir minibüs dolusu saldırgan ellerinde demir sopalarla çekim ekibine vurmaya başlamış. Oyunculardan bazıları servis aracına sığınarak saldırganlardan kurtulurken, çekim ekibinin elemanları yaralanmış. Polis ise tehdit ihbarından yaklaşık 1 saat sonra olay yerine gelmiş.

Sanatçılar tehdit edildikten sonra polise bildirmelerine rağmen polisin ancak 1 saat sonra geldiğini bu arada da saldırının gerçekleştiğini belirtmişler.

Böyle bir saldırı gerçekten yaşandı mı?

Yoksa yapımcı ve yayıncı kuruluşun birlikte tezgâhladıkları bir senaryo mu?

Öyle ya, bu günkü ortamda, bundan iyi reklam mı olur?

Böyle bir reklam, diziyi IŞİD karşıtı gösterip, reytinglerde tavan yaptırır..!

Bu arada “Gezi Olayları” sırasında canla başla çalışan ve sırtında katılımcılara yiyecek taşıyan, dizinin başrol oyuncusu Gürkan Uygun’un (Memati) böle bir reklama ihtiyacı var mı? O ayrı bir soru!

Netice itibarıyla, böyle bir saldırının gerçek olduğunu varsayarsak, herkes kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışıyor. Bu arada belli kurumlarda onlara yardımcı oluyor. Tıpkı Cumhurbaşkanımız, Sultanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi! Esnafımız yerine göre polis, yerine göre savcı, yerine göre hakim olabildiğine göre,  “Kaçak” çekim setini basanların esnaftan olmadığını kim söyleyebilir..!?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..