Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '09

 
Kategori
Sinema
 

"Karanlıktakiler" filmine alkış

"Karanlıktakiler" filmine alkış
 

Karanlıktakiler filmine gittim.

Yönetmeni: son yılların popüler yönetmeni Çağan Irmak.

Filmlerde Çağan Irmak’ın adını duysak bu film’e bakılır diyoruz.

Konusu: ‘’halktan’’ bir konu. Günümüz insanını anlatan bir konu. Egemen ve annesi bir evde kalmaktadırlar. Egemen annesinin himayesinde yaşamaktadır. Annesi ne derse o olur anlayışı var evde. Egemen de annesinin bu kadar üstüne gelmesinden şikayetçi ki bunda da haksız değil. Egemen özgür olmak istiyor. İyi kötü bir işi var. İşini de severek yapıyor. Patronu da ondan memnun ama bizim oğlan annesinden memnun değil.Egemen annesini öldürmeyi bile planlıyor ama başaramıyor.

Egemenin Patronu çok yoğun birisi. İşi yönetmenlik. Egemeni çok seviyor. Ondan da çok memnun. Egemenin arkadaşlarıyla arası çok iyi. İş yeri onun için bir cennet. Onun en iyi yeri iş yeri.

Filmin kahramını eve ne zaman gelse, onu alıyor bir sıkıntı. Sonra da işin yoğunluğundan uyuya kalıyor. Evden ayrılıp, kendine bir aile kurup, annesinden uzak bir yere gitmek istiyor ama bu imkansız.

Annesine filmin sonunda hak vereceksiniz ama başlarda bayağı bir tepkili olabilirsiniz annesine.

Filmin ana düşünçesi de ‘’ her şeyin bir nedeni var ‘’ düşüncesinin belgelendiğini gösteriyor. ‘’ her şeyin bir nedeni var sözü’’ annesi için geçerli.

İzleyin bu filmi hem Çağan Irmak için hem de kendiniz için.

Dip Not: Eğer çocuklarınıza baskı yapmazsanız hem kendine güvenleri gelir hem de korkak , toplumdan çekinen çocuklar büyütmemiş oluruz. Yeter ki çocukları sıkmayalım.

İyi seyirler.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..