Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '17

 
Kategori
Çalışma Yaşamı
 

‘KİT Taşeron İşçilere Kadro Konulu’ Cumhurbaşkanımıza Açık Mektup

‘KİT Taşeron İşçilere Kadro Konulu’ Cumhurbaşkanımıza Açık Mektup
 

‘KİT Taşeron işçilere kadro konulu’ Cumhurbaşkanımıza açık mektup


Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız…

Öncelikle bizler KİT’lerde çalışan taşeron işçiler olarak sizlere hürmetlerimizi sunar, selam ederiz. Devletimizin başkomutanı zatı-alinize gönülden sevgi beslediğimizi de bilmenizi isteriz. Sizi çok seviyor ve çok değer veriyoruz. Allah'ım size hayırlı, uzun ömür versin. Hizmetlerinizi, hedeflerinizi tamamlamanızı nasip etsin.

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız…

Türkiye’de son ki Taşerona kadro hakkından 900 bin kişinin faydalanması, akabinde KİT’lerde çalışan biz taşeron işçilerin kapsam dışı bırakılması vicdanlarımızı yaralamıştır. Çünkü yıllardır Kamu’nun tüm eksikliğini gidermek adına alın terimiz ile canla başla çalıştık. Karşılığında taşerona kadro hakkında kapsam dışı olmamız biz taşeron işçileri, ailelerimizi ve çocuklarımızı dolayısıyla üzmüştür.   

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız…

Taşeron işçiler olarak dilek ve talebimiz, KİT’lerde çalışan “Taşeron İşçilerine” de kadro verilmesidir. Bu konu da devlete yük teşkil edeceğimizi de düşünmüyoruz. Çünkü aradaki yüklenici firma çıkarıldığında; aradaki farkın devletimize kalacak olması devletimize yük olmayacağı anlamına gelir.  

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız…

Anayasal haklar, bireylerin anayasayla güvence altına alınan temel hak ve özgürlükleridir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın en temel ilkelerinden biri, 10. Madde ile düzenlenen “kanun önünde eşitlik” ilkesidir. Gündemde olan, KHK ile düzenlenen ‘Taşeron işçilere kadro’ yasasının KİT’lerde çalışan “Taşeron İşçileri kapsam dışı bırakması Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın“kanun önünde eşitlik” ilkesine aykırıdır. Kapsam dışı kalmamızı hak etmediğimizi düşünerek bu konuda sizlerden gerekli desteklerin verilmesi adına bu konuya el atmanızı talep ediyoruz.  

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız…

Sözlerimize son vererek şunları kaydetmek isteriz… Bizler Kitlerde çalışan taşeron işçiler olarak yıllardır devletimizin başını öne eğdirmedik ve alın terimiz ile devletimizi temsil ettik. Ortada bir hak varsa emin olun bu ilk Kitlerde çalışan taşeron işçilerin hakkıdır diye düşünüyoruz. Sizlerin “ Bu işte taşeron olmaz” beyanınızı önemsiyoruz. Devletimiz büyüktür. Kit’lerde bütün çalışan taşeron işçiler, bu ülkenin kalkınmasına, üretimine, önemli katkılar sağlayan fedakâr arkadaşlarımızdır. Çok yoğun temponuz içerisinde vakit ayırıp okumanız aynı fikri paylaşan Kitlerdeki taşeron işçi olarak çalışan bizleri mutlu edecektir. Şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..