Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Kasım '07

 
Kategori
Fotoğraf
 

"Mevlana konulu" fotoğraf sergisi Urla'da

"Mevlana konulu" fotoğraf sergisi Urla'da
 

"2007 MEVLANA HUZUR VE SEVGİ YILI ANISINA"

2007 Yılının UNESCO tarafından Dünya Mevlana Huzur ve Sevgi yılı ilan edilmesi nedeniyle, kültürümüzün daha iyi tanınması ve insanlarımızın huzur ve sevgi dolu bir yaşamda anlam bulabilmeleri için, Şair ve Fotoğraf Sanatçısı Can AKIN tarafından çekilen, Mevlana "TÖREN" Fotoğrafları İzmir - Urla Hakan Çeken Kültür Merkezinde 30 kasım - 10 Aralık tarihlerinde sergilenecektir.

Bu sergide yeralan Mevlana Fotoğrafları yurtdışında Almanya, Lüksemburg, Hollanda, Belçika, Fransa gibi ülkelerin dijital ortamlarında üst düzey yönetimler için özel gösterimde sunulmuştur.

Türkiye'de ise şimdiye kadar 2007 Nisan ayından itibaren artarda 10 sergi açmıştır. sergilenen fotoğraflar yurtdışından gelen yoğun ilgi üzerine, Can Akın tarafından kendi imkanları ve emeği ile sergilenmeye devam edecektir.
Bu yıla özel olarak Şair ve Fotoğraf Sanatçısı Can AKIN tarafından düzenlenen sergiler; insanlığın huzuru ve sevgiyi hatırlamalarına ve kültürler arası yakınlaşmaya vesile olması için Mevlana'nın sözlerinde yaşam bulan "Gel, gel ne olursan ol, yine gel" hizmet koşulsuzluğunda yürütülmektedir...
Saygılarımla,
CAN AKIN

 
Toplam blog
: 6
: 582
Kayıt tarihi
: 09.07.07
 
 

              Yurtdışında yaşayan Türk ve Mevlana hayranı yabancılar tarafından tanınan 1958 doğu..