Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '21

 
Kategori
Astroloji
 

03 - 09 Mayıs 2021 Astroloji

03 - 09 Mayıs 2021 Haftalık Burç Astroloji: 08, 09 Mayıs Haftanın Yoğun Günleri! 
 
08, 09 Mayıs -6 katsayısı ile haftanın yoğun günlerinden olup bilhassa 09 Mayısda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 06, 08, 09 Mayısda ise Mars, Ay, Plüto Transitleri yüzünden muhtelif bölgelerde olumsuz hava koşulları ve kazaları görülebilir. (Mayıs 2021 burç) (2021 haftalık burç)
 
Hafta boyu Tr Mars -1 katsayısında olup 03, 04, 05, 06 Mayısda Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, İkizler, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık** olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Aslan, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Bu tarihlerde özellikle Başak ve Balık burçlarının Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda kavga, tartışma ve saldırılara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan kişiler ile Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan kişilerin Marsiyen kişi ve kurumlara, Natal Marsı Aslan, Kova olan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık burç) (Mayıs 2021)
 
03, 04, 05, 06 Mayısda Natal Güneşi Başak olan kişiler ile Natal Güneşi Balık olan kişilerin Natal Marsı Aslan, Koç olan ülke ve kişilere Marsiyen (askeri konular, vs) konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Bu kişilerle kavga ve tartışmalar gündeme gelebilir. (haftalık astroloji)
 
03, 04, 05, 06 Mayısda kişisel olarak Tr Marsdan olumsuz etkiler alan kişilerin Başak ve Balık burcu evlerinde kavga ve tartışmalar, hatta saldırılar, para kayıpları ve elektronik alet bozulmaları olabilir. Örneğin yükselen Aslanların 12.evindeki -1 katsayısındaki Tr Mars Başak burcu olan 2.ev ile Balık burcu olan 8.evi son derece olumsuz etkileyeceğinden yükselen Aslanların evle ilgili sıkıntı ve sorunları para kayıplarına yol açabilir. (Mayıs astroloji)
 
03, 04, 05, 06 Mayısda Başak burcu ülkelerin de Tr Marsdan (askeri tartışmalar) olumsuz etkiler alması olasıdır. 03, 04, 05, 06 Mayısda Natal Marsı Aslan olan kişiler Başak burcu ülkeleri Marsiyen konularda olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Marsı Aslan olan kişilerin Koç burcu gruplardan aldığı olumlu etki veya fırsatlar Başak burcu ülkelerine zarar verebilir. 09 Mayısda ise Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan kişilerin Tr Aydan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu durum 09 Mayısda bu kişilerin verim ve güvenliğinin düşmesi anlamına gelebilir. 
 
07 Mayısda +4 katsayısındaki Tr Ay Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanları ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. 07 Mayısda Yengeç ve Terazi burcu ülkelerin ülke güvenliği tehlikede olabilir. 07 Mayısda bu ülkelere terör saldırıları olabilir. Bu durumdan Natal Marsı İkizler, Yay, Balık olan ülke, grup ve kişiler ile terör örgütleri sorumlu olabilir. 
 
07 Mayısda Yengeç burcu ülkeler ile Oğlak burcu ülkeler Tr Ay (üretim ve ülke güvenliği) bazında birbirlerini olumsuz yönde etkileyebilirler. (2021 Mayıs burç)
 
Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan kişiler hafta boyu ama özellikle 04, 05 Mayısda Tr Merkür ve Venüsden son derece olumlu etkiler alabilir. 
 
Kişisel olarak hafta boyu Tr Merkür ve Venüs Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu kişiler hafta boyu verimli anlaşma ve sözleşmelere (Evlilikler, Ortaklıklar, vs) imza atabilirler. Ayrıca Dünya genelinde Tr Merkür ve Venüs Başak ve Kova burçlarını olumlu etkilediğinden sağlıkla ilgili önemli buluşlar, keşifler ve uzayla ilgili bilimsel çalışmalar olabilir. 
 
05 Mayısda Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Ay ve Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilirler. Bu kişiler 05 Mayısda verim ve üretimlerini arttırabilirler ve çeşitli başarılara imza atabilirler. 
 
Hafta boyu Balık burçlarının yöneticisi Tr Neptün yüksek katsayıda olup bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Yengeç burcu ülkeler ile Oğlak burcu ülkelerin iletişimle ilgili olası fizik ötesi araştırmaları devam edebilir. Bu konularla ilgili çeşitli buluş ve icatlar sonradan medyaya yansıyabilir. 
 
Kişisel olarak hafta boyu Balık burçlarının keyifli olacağı bir haftadır. Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar Tr Neptün hangi evlerindeys o konulardan kaynaklı yaratıcı çalışmalar içine girebilirler ve yardımsever kişi ve kurumlardan yardım görebilirler. Örneğin Natal Marsınız İkizler ise ve Tr Neptün 8.evinizde (Yükselen Aslan) ise başkalarıyla ortaklaşa sahip olduğunuz kaynaklarla (kredi, ortak paralar, kira, miras, sigorta, vergi, vs) ilgili devlet kurumlarından veya yardımsever kişilerden yardım görebileceğinize işaret etmektedir. Aynı zaman da 8.ev metafizik evi olduğundan Astroloji ve metafizikle ilgili yaratıcı çalışmalar yapabileceğinize işaret etmektedir. Bu durum 12.evinizi (sıkıntı ve sorunlarınızı), 11.evinizi (arkadaş ve tanıdıklarınızı, plan ve projelerinizi), 5.evinizi (Hobilerinizi, çocuklarınızı, babanızı, romantik ilişkilerinizi), 6.evinizi (sağlığınızı, çalışma arkadaşlarınızı ve hizmetlerinizi) son derece olumlu etkileyebilir. 
 
Hafta boyu petrolü sembolize eden Tr Neptünün Natal Marsı Yengeç, Yay, İkizler olan ülkeleri olumlu etkilemesi olasıdır. 
 
09 Mayıs Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Güneş, Uranüs, Venüs, Plüto çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, patlama ve yangınlar, şiddet ve terör olayları, elektronik alet arızaları ve kazaları, sınır savaşları, toprak kavgaları, sosyal ve siyasi çatışmalar, olumsuz hava koşulları ve kazaları görülebilir.
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 2.ev Venüs, 05 Mayıs 3.ev Merkür, Hafta boyu 11.ev Jüpiter, 12.ev Neptün Süper, 4.ev Mars Dikkat)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 1.ev Venüs, 05 Mayıs 2.ev Merkür, Hafta boyu 10.ev Jüpiter, 11.ev Neptün Süper, 3.ev Mars Dikkat)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 12.ev Venüs, 05 Mayıs 1.ev Merkür, Hafta boyu 9.ev Jüpiter, 10.ev Neptün Süper, 2.ev Mars Dikkat)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 11.ev Venüs, 05 Mayıs 12.ev Merkür, Hafta boyu 8.ev Jüpiter, 9.ev Neptün Süper, 1.ev Mars Dikkat)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 10.ev Venüs, 05 Mayıs 11.ev Merkür, Hafta boyu 7.ev Jüpiter, 8.ev Neptün Süper, 12.ev Mars Dikkat)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 9.ev Venüs, 05 Mayıs 10.ev Merkür, Hafta boyu 6.ev Jüpiter, 7.ev Neptün Süper, 11.ev Mars Dikkat)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 8.ev Venüs, 05 Mayıs 9.ev Merkür, Hafta boyu 5.ev Jüpiter, 6.ev Neptün Süper, 10.ev Mars Dikkat)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 7.ev Venüs, 05 Mayıs 8.ev Merkür, Hafta boyu 4.ev Jüpiter, 5.ev Neptün Süper, 9.ev Mars Dikkat)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 6.ev Venüs, 05 Mayıs 7.ev Merkür, Hafta boyu 3.ev Jüpiter, 4.ev Neptün Süper, 8.ev Mars Dikkat)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 5.ev Venüs, 05 Mayıs 6.ev Merkür, Hafta boyu 2.ev Jüpiter, 3.ev Neptün Süper, 7.ev Mars Dikkat)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 4.ev Venüs, 05 Mayıs 5.ev Merkür, Hafta boyu 1.ev Jüpiter, 2.ev Neptün Süper, 6.ev Mars Dikkat)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------------------------------
(04 Mayıs 3.ev Venüs, 05 Mayıs 4.ev Merkür, Hafta boyu 12.ev Jüpiter, 1.ev Neptün Süper, 5.ev Mars Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..