Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '13

 
Kategori
Astroloji
 

04 - 10 Şubat: Mars artık Balık burcunda ve haftanın en yoğun günü Çarşamba!

04 - 10 Şubat: Mars artık Balık burcunda ve haftanın en yoğun günü Çarşamba!
 

Astroloji


Geçen hafta için yoğun bir hafta demiştik gerçekten de yoğun bir haftayı geride bıraktık. Neptünün simgelediği Büyük kurum ve kuruluşlarda, neden çıktığı belli olmayan yangınlar, patlamalar oldu; yine Büyük Kurum ve Kuruluşlarda Gıda sektörünü ilgilendiren skandal haberler, iflas haberleri, özel bir hastanede görülen domuz gribi haberleri, cezaevinde toplu intihar haberleri yer aldı. Bu olayların ortak noktasına baktığımızda Neptünün ve Balık burcunun simgesi Büyük kurum ve kuruluşları, hastane ve hapishaneleri ilgilendirdiğini görebiliriz. Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşu ile gizli saklı işlerle uğraşanlar bunalımlı günler yaşadı.Örneğin uyuşturucu operasyonları yüzünden bazı ünlülerin gözaltına alınması. Bu olayda aynı zamanda kaç haftadır Balık burcunda kötü konumda olan Neptünün de önemli rolu vardı. Çünkü Neptün uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddeleri de simgeler.

Bu hafta Mars Kova burcundaki etkisini yitirdi ama bu sefer de Güneş geçen haftadan beri Kova burcunda kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, çeşitli grup ve organizasyonlar, özgürlükçü, hümanist ve devrimci insanlar, kibirli, egoist, baskın nitelikteki insanlardan veya bazı nüfuzlu, çevrelerince tanınmış kişilerden kötü etki alabilirler. Bazı nüfuzlu insanlar, insanlık ve demokrasi adına uğraşanlara karşı egoistçe davranabilirler. Nüfuzlu insanlar teknolojik ve bilimsel gelişmelere karşı da egoistçe yaklaşabilirler; baskın olmaya çalışabilirler.

Venüs de Kova burcunda Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar ikili ilişkiler ve diplomatik konularda kararsız, kendi isteklerine düşkün insanlarla karşı karşıya kalabilirler. Teknolojik ve bilimsel projelerde para kaynakları yüzünden problemler çıkabilir. Çeşitli grup ve organizasyonlar içinde hem ikili ilişkiler hem de parasal kaynaklar yüzünden problemler çıkabilir. 

Kova burcunun yöneticisi Uranüs bildiğiniz gibi uzun bir süredir Koç burcunda iyi konumdaydı. Bu hafta da iyi konumda olmaya devam ediyor. Özellikle Çarşamba günü haftanın en iyi konumuna ulaşıyor. Bu günde Koç burcunu sembolize eden ülke genelinde güvenlik ve savunma ile ilgili teknolojik ve bilimsel projelerde olumlu gelişmeler olabilir. Ancak Güneş ve Venüsün Kova burcundaki kötü konumları askeri savunma ve güvenlikle ilgili teknolojik projelerde nüfuzlu insanların olumsuz etkisi olabileceğini gösteriyor. Ayrıca Venüsün kötü konumda oluşu yüzünden bu teknolojik gelişmeler için para kaynakları bulmada güçlük yaşanabileceğine işaret ediyor. 

Neptün bu hafta da Balık burcunda kötü konumda olduğundan Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Balık burcunu sembolize eden her şeyi olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yani Büyük kurum ve kuruluşlar (hastane, hapishane, özel yada kamu kurum ve kuruluşlar, hayırsever kurum ve kuruluşlar, vs) içinde kimin yaptığı belli olmayan bulanık olaylar, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlikten kaynaklanan olaylar, aldatmalar yada aldatıcı olaylar olabilir. Uyuşturucu ve bağımlılık yaratan maddelerle uğraşanlar, artistik konularla uğraşanlar (müzik, resim, sinema, vs.), hayalgücü kuvvetli, spritüel kişiler hayalkırıklığı yaşayabilirler.

Mars artık Balık burcunda geçti ve Çarşamba günü Mars Balık burcunda kötü konumda olduğundan Balık burcunu sembolize eden her şeyi kötü yönde etkileyebilir. Örneğin, uyuşturucu ve bağımlılık yaratan maddelerle uğraşanlar polis ve güvenlik birimlerinin zorlamalarına maruz kalabilirler. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde ani öfkeler yüzünden kavgalar, kabalıklar, hoşgörüsüzlükler olabilir. Hayırsever kurum ve kuruluşlar içinde de kavgalar, zorlanmalar ve sabırsızlıklar olabilir. Artistik konularla uğraşanlar (müzik, resim, sinema, vs) saldırı, tehdit ve kabalıklara maruz kalabilirler.  

Plüto Oğlak burcunda bütün bir hafta boyunca iyi konumda özellikle Cuma ve Pazar günleri haftanın en iyi konumunda olduğundan başkan, patron ve otorite sahibi insanlar çevrelerini ve kendilerini pozitif yönde dönüştürüp yenilik yapabilirler; otorite sahibi, başkan konumundaki kişilerin çeşitli konularda eskimiş değerleri dönüştürme kapasiteleri çok yüksek. Yani bu hafta ülke genelinde başkan ve patronlar çeşitli yenilikler yapabilirler. 

Satürn her ne kadar Plütondan iyi etki alsa da Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan başkan ve patron konumundakilerin alacağı yenilikçi kararlar gizli saklı işlerle uğraşanları tedirgin edebilir. Yani gizli saklı işlerle uğraşanlar (dedektifler, ajanlar, gizli örgüt üyeleri vs.) engel, yasak ve baskılarla karşı karşıya kalabilirler. Alınabilecek yenilikçi kararlar, bankacılık, vergiler, borçlar konularında da bazı sıkıntılara yol açabilir. Yeraltı faaliyetlerinde de Satürnün baskıcı etkisi yüzünden irili ufaklı depremler görülebilir.

Pazartesi Ay Akrep burcunda iyi konumda olduğundan gizli saklı işlerle uğraşanlar Satürnün kötü etkisine rağmen üretken yada yurtsever insanlardan olumlu etki almakta. Ayrıca bankacılık, vergiler ve borçlar konularına üretimle uğraşanların olumlu katkıları olabilir. Yani Pazartesi günü Akrep burcunu sembolize eden herşey için Ay'dan gelen pozitif etki Satürn'den gelen negatif etkiyi nötürlemekte.

Perşembe günü ise Ay da Oğlak burcunda iyi konumda olduğundan başkan ve patron konumundaki kişiler ülke genelindeki üretimle uğraşan kişilerden ve yurtsever, vatanperver kişilerden olumlu destek almaktalar. Bilhassa Perşembe günü patron ve başkan konumundaki kişilerin sezgi güçleri artmakta. Ancak başkan ve patron konumundaki kişiler Perşembe günü üreticilerden ve yurtsever kişilerden aldıkları olumlu desteğin aynısını Cuma günü bulamayabilirler. Cuma günü başkan ve patron konumundaki kişilerin huzursuz olabilecekleri bir gün.

Pazar günü Ay Kova burcunda kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanların huzursuz olabilecekleri bir gün. Bazı vatansever kişiler yüzünden insanlık ve demokrasi adına uğraşanların huzuru kaçabilir. Ayrıca Pazar günü Teknolojik konularda üretimin düşebileceği bir gün. Bazı üretici firmalar yada üretimle uğraşan kişiler teknolojik konuları kötü yönde etkileyebilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 04 - 10 Şubat haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Çrş çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında özgün ve objektif olmak.

AY 8.evde Pzt çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn  8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 8.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 10.evde Prş çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 10.evde Cuma, Pazar çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 10.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 12.evde Çrş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 12.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Ay 7.evde Pzt çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 7.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 9.evde Prş çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 9.evde Cuma, Pazar çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 9.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 11.evde Çrş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 11.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 12.evde Çrş çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen İkizler

Ay 6.evde Pzt çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 6.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 8.evde Prş çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 8.evde Cuma, Pazar çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 8.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

AY 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 10.evde Çrş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 10.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 11.evde Çrş çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda özgün ve objektif olmak.

Yükselen Yengeç

Ay 5.evde Pzt çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 5.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 7.evde Prş çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 7.evde Cuma, Pazar çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 7.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 9.evde Çrş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 9.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 10.evde Çrş çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Aslan

Ay 4.evde Pzt çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 4.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 6.evde Prş çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 6.evde Cuma, Pazar çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 6.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

AY 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 8.evde Çrş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği
yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 8.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 9.evde Çrş çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Başak

Ay 3.evde Pzt çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 3.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 5.evde Prş çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 5.evde Cuma, Pazar çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 5.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 7.evde Çrş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 7.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 8.evde Çrş çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Terazi

Ay 2.evde Pzt çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 2.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 4.evde Prş çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

AY 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 4.evde Cuma, Pazar çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 4.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 6.evde Çrş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 6.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 7.evde Çrş çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında özgün ve objektif olmak.

Yükselen Akrep

Ay 1.evde Pzt çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 1.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 3.evde Prş çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 3.evde Cuma, Pazar çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 3.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 5.evde Çrş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 5.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 6.evde Çrş çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında özgün ve objektif olmak. (Örneğin sağlık konusunda hasta olan kişiler alışılmışın dışında tedavi yöntemleri ile iyileşebilirler.)

Yükselen Yay 

AY 2.evde Prş çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 2.evde Cuma, Pazar çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 2.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 4.evde Çrş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 4.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 5.evde Çrş çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 12.evde Pzt çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Gizli düşmanlarından zarar görebilirler.) (Pzt günü 12.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)


Yükselen Oğlak

Ay 1.evde Prş çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 1.evde Cuma, Pazar çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 1.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 3.evde Çrş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Neptün 3.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Uranüs 4.evde Çrş çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında özgün ve objektif olmak.

Ay 11.evde Pzt çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda korku, karamsarlık ve bunalım. (Arkadaş ve tanıdıklarınızdan bunalabilirsiniz.) (Pzt günü 11.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Yükselen Kova

Güneş 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Mars 2.evde Çrş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Parasal konularda tartışmalar çıkabilir. Dikkatli olun !)

Neptün 2.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Uranüs 3.evde Çrş çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında özgün ve objektif olmak. (Özgün fikirler ortaya atabilirsiniz. Bilimsel fikirler de ortaya çıkabilir.)

Ay 10.evde Pzt çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Pzt günü 10.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 12.evde Prş çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 12.evde Cuma, Pazar çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 12.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Yükselen Balık

Mars 1.evde Çrş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sabırsızlık, bildiğini okumak, tehditkar ve zorlayıcı olmak, saldırganlık, kabalık, ben merkezcilik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük. (Çarşamba günü olabilecek kazalara karşı dikkatli olun.)

Neptün 1.evde Çrş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları. (Yeni başlangıçlar hayalkırıklığı yaratabilir)

Uranüs 2.evde Çrş çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında özgün ve objektif olmak. (Kendinize özgü, değişik, alışılmışın dışında para kazanma yolları bulabilirsiniz.)

Ay 9.evde Pzt çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Satürn 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında korku, karamsarlık ve bunalım. (Hukuk ve yasalar yüzünden bunalabilirsiniz.) (Pzt günü 9.eviniz Ay'dan iyi Satürn'den kötü etki alarak nötürleniyor.)

Ay 11.evde Prş çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda duygulu, duyarlı, sezgisel, anlayışlı, uyum sağlayan, huzurlu.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 11.evde Cuma, Pazar çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Cuma günü 11.eviniz Ay'dan kötü Plüto'dan iyi etki alarak nötürleniyor.)

Güneş 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Venüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

 

 


 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..