Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '09

 
Kategori
Haber
 

1 Mayıs Taksimde kutlanacak...

1 Mayıs Taksimde kutlanacak...
 

Erdoğan


Başbakan Erdoğan asiyazar’a 1 nisan nedeniyle yaptığı açıklamada yerel seçimlerde alınan sonucu Milliyet Blog yazarlarının uyarılarını görmezden gelmelerine bağladı.Yandaş medyanın yarattığı körlüğe dikkat çekti!

Başbakan; “Eğer sadece asiyazar’ın yazdıklarını dikkate alsaydık seçimde sonuç bu şekilde gelişmezdi.”dedi.

Blogcuları hedef gösterdiği, yandaş medya yaratmaya çaba gösterdikleri için üzgün olduğunu belirten Erdoğan ilk iş olarak MB’yi ve Kanal D ve Star Tv’yi ziyaret edeceğini söyledi. Ortak vatanımızda barış ve kardeşlik içinde yaşanması için herkesi kucaklayacağını belirtti.

1Mayıs’ın tatil edileceğini ve emekçilerin günü anlamına uygun olarak Taksim’de kutlamaları için her türlü önlemi alacaklarını belirten Başbakan, sendikalı oldukları için işten atılan tüm emekçilerin işlerine dönmelerini sağlayacaklarını söyledi.

Çalışanlara Grevli Toplu Sözleşmeli Sendika hakkı verilmesi için çalışmalara başlandığını müjdeledi.

Vatandaşın hür iradesini etkilemeye yönelik seçim yatırımlarından dolayı demokrasiye leke sürüldüğünü, halktan özür diledikten sonra vatandaşı tehdit eden bakanların en kısa zamanda görevden alınacaklarını söyledi.

İnternet erişiminde sıkıntı yaşayan blogcuların çağdaş toplum olma yolumuza katkılarının inkar edilemeyeceğini belirttikten sonra her blogcuya laptop ve internetin ücretsiz olarak sağlanacağını söyledi.Blogda AKP’yi yanlışlarına rağmen destekleyen, yağcılık yapan blog yazarlarının seçimlerde yenilgi almalarında payı olduğunu öne süren Erdoğan bu tip yazarların Afyon mermer ocaklarına sürüleceğini, cezalarını çektikten sonra yağcılık yapmamak koşulu ile yazmaları sağlanacağını söyledi.

İzmir’de dernek kurma çalışmaları yürüten blogculara gerekli desteğin verileceğini söyleyen Başbakan vaatlerine devam ediyor sayın okuyucular…

1 Nisan :)), :))!...

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..