Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

1 saatte ince ayak bileklerine kavuşun!

1 saatte ince ayak bileklerine kavuşun!
 

Ayak bileklerinden memnun olmayan kadınlar istedikleri çizmeyi, ayakkabıyı hatta elbiseyi giyemiyor. Ayak bileği lazer liposuction’nı bu kadınların imdadına yetişiyor.

Çağlardan beri zerafetin göstergelerinden biri olarak kabul edilen ince ayak bilekleri tüm kadınların hayali. Artık ince ayak bileklerine kavuşmak o kadar da zor değil. Kadınların son yıllarda sıkça tercih ettiği ayak bileği lazerlipo sayesinde bilek çevresindeki yağ dokusu alınarak gerekli incelme sağlanıyor. Ayak bileği estetiğinde ayrıca bileklerdeki asimetriler ve kontur bozuklukları da düzeltilebiliyor, kalınlıklar inceltilebiliyor, ayrıca çok zayıf bölgeler, başka bir bölgeden alınacak yağ grefti ile doldurulabiliyor. Fakat ayak bileği kemiğinde kalınlık varsa sınırlı bir şekilde düzeltme sağlanabiliyor. Bu tasarım yapılırken ise ayak bileği, bacağın dizden aşağı silüeti ile birlikte değerlendirilerek gereken durumlarda bacağa da müdahale ediliyor ve son görüntü veriliyor.

2 veya 3 mm’lik kanüllerle yapılan operasyon sedasyon veya genel anestezi  altında uygulanıyor. Ortalama 1 saat süren operasyonun ardından hasta aynı gün evine dönebiliyor. Hastaya 3 hafta sure ile günlük hayatını etkilemeyecek özel bir giysi giydiriliyor.  Evinde dinlenirken ayaklarını yukarı kaldırması ve uzun sureli olarak ayakta durmaması öneriliyor. 3. haftadan sonra hafif egzersizlere, 6. haftadan sonra ise ağır egzersizlere izin veriliyor. Bu operasyonun sonuçları kalıcı. Hastalar kilo alsalar dahi ayak bilekleri eski haline gelmiyor. Bu operasyonu tercih eden hastaların fazla kilo almaktan kaçınmaları öneriliyor.

www.guncelozturk.com

 

 

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..