Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '07

 
Kategori
Futbol
 

100. yılında Fenerbahçe

100. yılında Fenerbahçe
 

100. yılında 17.şampiyonluk her yiğide nasip olmaz pardon her takıma diyecektim. Fenerbahçe taraftarının büyük sevgisi, futbolcu ve yöneticilerin profösyonelliği bu başarıyı sağladı. Fenerbahçe’den başka 100.yılında şampiyonluk yüzü gören 12 Avrupa takımı daha vardı ki bunlar; Celtic, Porto, Sparta Prag, Kopenhag, Göteborg, Juventus, Barcelona, Milan, Bayern Münih, Lazio, Beşiktaş, Chelsea . (*milliyet.com.tr).Ve son olarak Fenerbahçe.

Stad: İzmir Atatürk

Tarih:13 Mayıs 2007 Pazar

F.Bahçe 0 – Trabzon 1 Dakika 2

F.Bahçe 1 – Trabzon 1 Dakika 4

F.Bahçe 1 – Trabzon 2 Dakika 42

F.Bahçe 2 – Trabzon 2 Dakika 85

Skor: Fenerbahçe 2 – 2 Trabzonspor

Sonuç ne olursa olsun benim gönlümdeki şampiyon yine O olacaktı. Geçen haftada olduğu gibi yakın dostlarla Beşiktaş- Fenerbahçe maçını izlerken Galatasaraylı arkadaşlar maçın başında başladılar sonucu görmeye. “Fenerbahçe-Beşiktaş berabere kalsın Galatasaray’ ın önü açılsın, 2 hafta sonrada Fenerbahçe’ yi yendiler mi şampiyon biziz” dediler. Bende dedim ki; ”Allah’ım düşmana fırsat verme, bize şampiyonluk yüzü göster.” (Tabi ki düşman kelimesi mecazi anlamda, sakın yanlış anlaşılmasın, sonuçta bütün spor kulüpleri Mili Takımın bayrağı altında birleşmektedir.) Ardından 12.dakikada Kezmanla bir gol geldi ve skor, Beşiktaş 0- Fenerbahçe 1. Ama 90+4 zor geçti kim ne derse desin, taraftarın duası ve sevgisi büyük, galip Fenerbahçe idi.

Bu haftada öyle oldu.Şampiyonluğu garantilemek gerekiyordu. 1-2 lik bir yenilgiden sonra "Allahım" dedim "bu senede şampiyonluğu kaçırırsak bu kadar emeğe, sevgiye yazık olacaktı." ve 85. dakikada gelen son golle durum 2-2 ve Fenerbahçe şampiyon. Hemen 1 değil 2 bayrak birden astım evimin penceresine. Önce Türkiye Cumhuriyeti’ nin ay yıldızlı al bayrağı daha sonra yanına da Fenerbahçemin bayrağını. Fenerbahçe son kalan iki maçı da oynadımı şampiyonluk madalyasını göreceğiz inşallah.

Neyse şampiyonluğu kaçıranlar üzülmesin, şampiyonluğu kaybeden tüm takımlara geçmiş olsun dileklerimi sunar, Fenerbahçe’ ye gönül veren, Fenerbahçeli olmak isteyip te olamayan, kalbinde Fenerbahçe sevgisi taşıyan tüm güzel insanların Turkcell Süper Lig 2006-07 sezonunun 100. yıl Şampiyonluğunu kutlar, daha nice senelerde Fenerbahçe’ nin şampiyonluğuna ortak olmayı can-ı gönülden dilerim. Herkese sevgiler…

Resim:http://www.1907.org/

 
Toplam blog
: 82
: 1963
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Müzik ve amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Yazma isteği içimde vardı. Mutlaka bir gün düşünce..