Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Kasım '18

 
Kategori
Astroloji
 

12 - 18 Kasım 2018 Haftalık Burç Astroloji: 13 Kasım Yoğun 16 Kasım Mars Balıkta Süper!

12 - 18 Kasım 2018 Haftalık Burç Astroloji: 13 Kasım Yoğun 16 Kasım Mars Balıkta Süper!
 

haftalık astroloji


Haftanın en yoğun günü 12 ve 13 Kasım günleridir. 12 Kasımda toplam katsayı -9, 13 Kasımda toplam katsayı -10 seviyesinde olup Merküryen konularda kurnazlık ve hilekarlıklar ön plana çıkabilir. 15 Kasım da dahil olmak üzere Transitler yüzünden çok yoğun günler yaşanabilir. 16 Kasımda Mars Balık burcuna geçip katsayısını +4 seviyesine yükselteceğinden şiddet olaylarında bir miktar azalma yaşanabilir. 16 - 18 Kasım arası Mars Transiti Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burçlarını son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Bu duruma Güneş, Venüs, Uranüs Transitleri de dahil olacaktır. Bu yüzden Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının Tr Güneş, Venüs, Mars, Uranüs hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Ama bu kişilerin Natal Marsları Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarındaysa bu transitlerden bir taraftan da olumlu etkiler alabilirler. (Kasım 2018 burç) (haftalık burç)

İkizler, Yay burçları 12, 13, 14, 15 Kasım günleri Tr Marsdan çift yönde olumsuz etkiler alacaklarından Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda öfke, kavga ve şiddet olaylarına dikkat etmeleri gerekebilir. Yengeç, Oğlak burçları 12, 13, 14, 15 Kasım günleri Tr Venüs ve Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Venüs ve Uranüs hangi evlerindeyse dikkat etmeleri gerekebilir. Boğa, Akrep burçları 13 Kasım günü Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Ay hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmeleri gerekebilir. 15 Kasımda Başak, Balık burçları Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alacaklarından Tr Güneş hangi evlerindeyse dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık astroloji) (Kasım astroloji)

Hafta boyu Tr Merkür -2 seviyesinde olacağından Merküryen konularda kurnazlıklar, hilekarlıklar, bilgi hırsızlığı, hacker faaliyetleri, yanlış anlaşılmalar, iletişim kazaları, dedikodular, yalan haberler, hava, kara ve deniz kazalarında artışlar, olumsuz hava şartlarında artışlar, ticari faaliyetlerde kurnazlıklar oluşabilir. Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda Merküryen kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Merkürü sembolize eden ABD Başkanı Trump'a yada Başak burcu olan MHP Başkanı Devlet Bahçeli'ye veya Prens Selman'a Merküryen konularda dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu Tr Merkür hangi evimizdeyse o konularda anlaşma ve sözleşme yaparken dikkatli olmalıyız. Hafta boyu yalan haberlerde ve hacker faaliyetlerinde artışlar oluşabilir.
 
12, 13 Kasım (-2), 14, 15 Kasım (-1), 16 Kasım (-2), 17 Kasım (-1), 18 Kasım (-2)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)

Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda /AKP, CHP, HDP / NATO, FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr,İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Prens Selman
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Prens Selman

Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. Örneğin hafta boyu ABD Başkanı Trump'In da Merküryen konulardan olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. (2018 Kasım burç) (2018 haftalık burç)

13 Kasımda Astro Carto Grafi Haritasına göre -2 katsayısındaki Tr Merkür çizgilerinin geçtiği ülkeler: Fransa, Almanya, İspanya, İran, Suudi Arabistan, Yemen, Afganistan, Pakistan, Türkmenistan, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Brezilya

13 Kasım ve civarı -2 katsayısıdaki Tr Merkür çizgileri Almanya, Fransa, İspanya, Kuzey Kore, Japonya, Amerika ve Kanada üzerinden kuvvetli bir şekilde geçtiğinden bu ülkelerde hacker faaliyetleri oluşabilir. Özellikle Kuzey Kore ve/veya Amerika tarafından diğer ülkelere Hacker saldırıları oluşabilir. Tr Merkürden olumsuz etki alan ülkelerde olumsuz hava koşulları oluşabilir, hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar artabilir. (Kasım 2018)

Kişisel olarak Tr Merkür 6. evinizde ya da 1. evinizdeyse solunum yolu, sinir sistemi ve akciğer hastalıklarında artışlara neden olabilir.

13 Kasımda -1 katsayısındaki Tr Ay Boğa ve Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında depremler, volkan aktiviteleri, göçükler, heyelan gibi olumsuz yer altı aktiviteleri artabilir.
 
13 Kasım (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler  (Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce

13 Kasımda Astro Carto Grafi Haritasına göre -1 katsayısındaki Tr Ay çizgilerinin geçtiği ülkeler: İtalya, Türkiye (Doğu ve GüneyDoğu bölgesi), Suriye, İsrail, Lübnan, Filistin, Mısır, Suudi Arabistan, Irak, Rusya, Yemen, Hindistan, Çin, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya

Yukaridaki tabloda 13 Kasım ve civarı hem Ay.dan olumsuz etki alan grubun içinde hem de Astro Carto Grafi haritasında olan ülkelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler ya da volkanik hareketlilik oluşabilir. Örneğin ülkemiz Türkiye'nin Güney ve Güney Doğusunda zayıf fay hatlarında depremler olabilir. Yada Venezuella, Brezilya gibi ülkelerde şiddetli depremler olabilir.

Kişisel olarak Ay Transiti düşük katsayıdayken güvensizlik ve verimsizliği sembolize eder. Bu yüzden 13 Kasımda Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda güvenliğimize ve verimliliğimize dikkat etmemiz gerekebilir.

15 Kasımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güneşe Dikkat Etmesi Gerekebilir !
15 Kasımda Başak ve Balık burçları Güneş Transitinden çift yönde olumsuz etki alacağından Güneşi sembolize eden kişi ve olaylara çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a yada Prens Selman'a veya İsrail Başkanı Netanyahu'ya 15 Kasımda çok dikkat etmesi gerekebilir. 15 Kasımda Tr Güneş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8.evinde olup tehlike arz edebilir. Başak burcu Suriye Başkanı Esad da aynı şekilde Tr Güneşden olumsuz etkiler alabilir.

16 Kasımdan itibaren Transitler katsayılarını arttıracak astrolojik açıdan biraz rahat edeceğiz ancak Güneş, Venüs, Mars ve Uranüs yüksek katsayıda olsa da Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarının peşini bırakmayacak ve olumsuz etkilemeye devam edecektir. Bu yüzden Akrep burcunu sembolize eden zayıf fay hatlarında depremlere ve volkanik hareketliliklere Boğa burcunu sembolize eden ülkelerin mal-mülk ve toprak kavgalarına, ekili-dikili alanlarda sel, heyelan ve su baskınlarına dikkat etmek gerekebilir. 16 - 18 Kasım arası Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan ülkeler yer altı ve üstü kaynaklarda (petrol, doğal gaz, vs) olumsuz etkiler alabilirler.
 
16, 17, 18 Kasım
Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton

16, 17, 18 Kasım
Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
16, 17, 18 Kasım
Güneş, Venüs, Mars ve Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler  (Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler) (Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)

Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / Ürdün Kralı 2.Abdullah, Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani

Yukardaki tabloda İsrail ve Japonya gibi ülkelerin 16 - 18 Kasım günleri Tr Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Örneğin İsrail 16 - 18 Kasım arasında Türkiye'den, Suriye'den, İran'dan, Rusya'dan olumsuz etkiler alabilir. 16 - 18 Kasım arası İran'ın Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden son derece olumlu etkiler aldığını görmekteyiz. İran transitlerden aldığı bu olumlu etkiyi 16 Kasımdan itibaren İsrail'i olumsuz etkileyecek bir şekilde yöneltebilir. 16 Kasımda her ne olacaksa Amerika'nın İran'a ambargo uygulamasına rağmen İran'ın Natal Marsı Balık olduğundan Tr Güneş, Jüpiter ve Satürnden olumlu etkiler aldığını görmekteyiz.

16 - 18 Kasım arasında Akrep burcu Türkiye'nin Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Ancak Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi olduğundan bu olumsuz etkilerin üstesinden gelebilir. Özellikle Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Güneş, Venüs, Mars ve Uranüsden olumlu etkiler alması sonucu Türkiye'Nin 16 - 18 Kasım arasında İsraili olumsuz etkilemesi olasıdır.

16 Kasımda Balık burcunda Ay Süper !
16 Kasımda Ay Transiti +5 katsayısında Balık burcunda olup Natal Marsı bütün burçları ama bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. 16 Kasımda Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.evindeki Tr Ay.dan son derece verimli etkiler alması beklenebilir. 16 Kasımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devlet işleri ile ilgili bir başarıya imza atması beklenebilir ama yine de 9.evindeki düşük katsayılı Tr Merküre dikkat etmesi gerekiyor.
 
16 Kasım (+5)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)

Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Kişisel olarak 16 Kasımda Tr Ay hangi evinize denk geliyorsa o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir. Örneğin Yükselen burcu Aslan olup Natal Marsı İkizler olanlar Tr Ay 8.evlerinde olacağından ortaklaşa paylaşılan kaynaklarda (para, miras, vergi, sigorta, vs) bir artış ve verim olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım
Koç -1 -1 -1 -1 +4 +4 +4
Boğa -1 -1 -1 -1 +3 +2 +2
İkizler -2 -2 -1 -1 -2 -1 -2
Yengeç +2 -1 +2 +2 +5 -1 +3
Aslan -1 -1 -1 -1 +3 +2 +3
Başak -2 -2 -1 -1 -2 -1 -2
Terazi -1 -1 -1 -1 +3 +2 +2
Akrep -1 -1 +2 +2 +4 +5 +4
Yay -1 -1 -1 -1 +2 -1 +2
Oğlak +2 +2 +2 +2 +3 +3 +3
Kova -1 -1 -1 -1 +3 +2 +2
Balık -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1


Yükselen Koç: (Hafta boyu 9.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 12.evde Süper, 16 Kasım Ay 12.evde Süper)
Yükselen Boğa: (Hafta boyu 8.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 11.evde Süper, 16 Kasım Ay 11.evde Süper)
Yükselen İkizler: (Hafta boyu 7.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 10.evde Süper, 16 Kasım Ay 10.evde Süper)
Yükselen Yengeç: (Hafta boyu 6.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 9.evde Süper, 16 Kasım Ay 9.evde Süper)
Yükselen Aslan: (Hafta boyu 5.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 8.evde Süper, 16 Kasım Ay 8.evde Süper)
Yükselen Başak: (Hafta boyu 4.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 7.evde Süper, 16 Kasım Ay 7.evde Süper)
Yükselen Terazi: (Hafta boyu 3.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 6.evde Süper, 16 Kasım Ay 6.evde Süper)
Yükselen Akrep: (Hafta boyu 2.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 5.evde Süper, 16 Kasım Ay 5.evde Süper)
Yükselen Yay : (Hafta boyu 1.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 4.evde Süper, 16 Kasım Ay 4.evde Süper)
Yükselen Oğlak: (Hafta boyu 12.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 3.evde Süper, 16 Kasım Ay 3.evde Süper)
Yükselen Kova: (Hafta boyu 11.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 2.evde Süper, 16 Kasım Ay 2.evde Süper)
Yükselen Balık: (Hafta boyu 10.ev Merkür Dikkat, 16 - 18 Kasım Mars 1.evde Süper, 16 Kasım Ay 1.evde Süper)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..