Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '18

 
Kategori
Astroloji
 

19 - 25 Kasım 2018 Haftalık Burç Astroloji: 20, 21, 22 Kasım Merküre Dikkat, 25 Kasım Ay Süper!

19 - 25 Kasım 2018 Haftalık Burç Astroloji: 20, 21, 22 Kasım Merküre Dikkat, 25 Kasım Ay Süper!
 

Merkür hafta boyu düşük katsayıda ama özellikle 20, 21, 22 Kasım günleri -2 katsayısında olacağından bu günlerde Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar Merküryen kişi ve olaylara karşı dikkatli olmalılar. Özellikle 20, 21, 22 Kasımda her türlü iletişimde (bilgi, belge, konuşma, yazışma, sözleşme) kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. Hacker faaliyetleri yada casusluk faaliyetleri artabilir. Tr Merkür özellikle 9 ve 12.evinize denk geliyorsa yani Yükselen Koç veya Oğlak ise 20, 21, 22 Kasım günleri Merküryen kişi ve olaylara dikkat etmeniz gerekebilir. (Kasım 2018 burç) (2018 Kasım burç)

Hafta boyu özellikle 20, 21, 22 Kasım günleri iletişim kazalarında artışlar görülebilir. Örneğin hava, kara ve deniz yollarında dikkatsizlik ve acelecilik yüzünden kazalar artabilir. Astro Carto Grafi haritasına göre Tr Merkürün geçtiği noktalarda 20, 21, 22 Kasımda olumsuz hava şartları, iletişim kazaları olabilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)

25 Kasımda Tr Merkür her ne kadar Retro olsa da başka gezegenlerden alacağı olumlu etkilerle katsayısını +3 seviyesine çıkaracaktır. Örneğin 25 Kasımda Tr Merkür Yay burcundaki Tr Güneş ve Jüpiterle kavuşum yapacaktır ve Balık burcundaki Neptün ve Marsdan (aradaki açı 90 derece de olsa Neptün ve Mars retro değil ve rahat ettikleri burçlardalar) olumlu etkiler almaktadır. Bu yüzden 25 Kasımdan itibaren Tr Merkürün katsayısı +3 olup Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova** olanları son derece olumlu etkileyip Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanları ise olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Natal Marsı Aslan, Kova olanlar ise Tr Merkürden çift yönde olumlu etkiler alabilirler. Örneğin ABD Başkanı Trump, Prens Selman, Kral Selman, İsrail Başbakanı Netanyahu gibi isimler Tr Merkür hangi evlerindeyse bir takım bilgi, belge, yazışma ve konuşmalardan, Merküryen kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. ABD Başkanı Trump'In Güneşi İkizler olduğundan Merküryen bir kişi olup 25 Kasımdan itibaren Prens Selman, Kral Selman yada İsrail Başbakanı Netanyahu gibi isimleri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ancak 25 Kasımda Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Merkür ve sembolize ettiklerinden örneğin ABD Başkanı Trump'dan ve Tr Merkürden olumlu etkiler alan Natal Marsı Aslan, Kova olanlardan örneğin Prens Selman, Kral Selman, Netanyahu gibi kişilerden olumsuz etkiler almaya devam ettiği görülmektedir. (Kasım astroloji) (2018 haftalık burç)
 
19 Kasım (-1), 20, 21, 22 Kasım (-2), 23, 24 Kasım (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)

Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda /AKP, CHP, HDP / NATO, FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr,İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Prens Selman
 
25 Kasım (+3)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

20, 21, 22 Kasım Astro Carto Grafi Haritasına göre -2 katsayısındaki Tr Merkürden olumsuz etki alan ülkeler: İngiltere, Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, İran, Türkmenistan, BAE, Afganistan, Rusya, Hindistan, Çin, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Venezuella, Brezilya

19, 20, 21, 22 Kasım Güneş Akrep brucunda -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Güneş düşük katsayıda iken egoistliği, baskın olma durumunu ve Mars gibi şiddeti sembolize eder. Natal Güneşi Başak, Balık burçları ise Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda çift yönde olumsuz etkiler alabilirler. Natal Marsı Koç, Terazi olanlar ise Tr Güneşden olumlu etkiler alabilirler. (Kasım 2018)

19, 20, 21, 22 Kasım günleri Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 8.evindeki Tr Güneşden çift yönde olumsuz etkiler alması olasıdır. Aynı şekilde Suriye Başkanı Başak burcu Esad da Tr Güneş ve sembolize ettiklerinden çift yönde olumsuz etkiler alabilir. Bu kişilerin Tr Güneşi sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara veya Natal Marsı Koç, Terazi olanlara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Başkanı Esad'ın Natal Marsı Aslan olan ve Güneşi sembolize eden ABD Başkanı Trump'a, Prens Selman'a, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya dikkat etmeleri gerekebilir. Tr Güneş Esad'ın hangi evinde bilemiyorum ama Tr Güneş tahminimce Cumhurbaşkanı Erdoğan'In 8.evine gelmekte olup tehlike arz edebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Kasıma kadar Tr Güneşi sembolize eden kişilerin eylem ve hareketlerine karşı dikkatli olması gerekebilir. Dikkatli olunursa bir şey olmayacağı kanısındayım.

23 Kasımda Tr Güneş Yay burcuna geçip katsayısını yükseltecektir. 23 Kasımdan itibaren Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** olanlar Tr Güneşden olumlu etkiler alırken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar olumsuz etkiler almaya devam edebilirler.
 
19, 20, 21, 22 Kasım (-1)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
23 Kasım (+4), 24, 25 Kasım (+2)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton

23 Kasım ve civarı Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Güneşden olumsuz etki alan ülkeler: Türkiye (Doğu ve Güney Doğu, Erzurum, vs), Irak, Suud Arabistan, Rusya, Gürcistan, İran, Türkmenistan, Yemen, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipinler, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Peru, Brezilya, Arjantin

23 Kasım ve civarı Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Güneşden olumsuz etki alan ülkelerin zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

23 Kasımda Natal Güneşiniz Boğa, Aslan, Akrep, Kova ise Tr Güneş hangi evinizdeyse o konularda baskın ve egoist kişilerle karşılaşabilirsiniz ama Natal Marsınız Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** ise biraz keyfiniz kaçsa da Tr Güneş hangi evinizdeyse o konularda olumlu fırsatlar elde edebilirsiniz.

20, 21, 22, 23, 24, 25 Kasım Venüs düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Bu tarihlerde bilhassa Yengeç, Oğlak burçları Tr Venüsden çift yönde olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya bu tarihlerde sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde birbirlerini olumsuz yönde etkilemeye devam edebilirler.
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Kasım (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler (Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Prens Selman

Kişisel olarak Tr Venüs hangi evinizdeyse o konulara çok para gidebilir. Ama Natal Marsınız İkizler, Yay ise Tr Venüs yüzünden biraz keyfiniz kaçsa da olumlu fırsatlar ele geçirebilirsiniz.

19, 20, 22, 23, 24, 25 Kasım Tr Uranüs de düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burçlarını son derece olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay olanları ise olumlu yönde etkileyebilir. Bu tarihlerde Yengeç ve Oğlakların Tr Venüs ve Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etkiler aldıkları görülmektedir. Bu yüzden Tr Venüs ve Uranüs hangi evlerindeyse herkesden daha çok dikkat etmeleri gerekebilir.

21 Kasımda Tr Uranüs +2 katsayısında olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanları olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkilemeye devam edebilir. Tr Uranüs Akrep burcunu olumsuz yönde etkileyeceğinden Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Uranüsün geçtiği ülkelerin zayıf fay hatlarında depremler olabilir.

21 Kasım ve civarı Astro Carto Grafi Haritasına göre Tr Uranüsden olumsuz etki alan ülkeler: Almanya, İtalya, Libya, Türkiye (Antalya, Sinop), Mısır, İran, Katar, Suudi Arabistan, Hindistan, Çin, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Peru

Hafta boyu ve bilhassa 23 Kasımda Tr Mars Balık burcunda +5 katsayısında olacağından Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olanları son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise son derece olumsuz yönde etkileyebilir.
 
19 Kasım (+4), 20 Kasım (+3), 21 Kasım (+4), 22 Kasım (+3), 23 Kasım (+5), 24, 25 Kasım (+4)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton

Hafta boyu herkes Tr Marsdan olumlu etki alırken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Marsdan olumsuz etkiler alabilir ama Natal Marsınız Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak ise bu olumsuz etkiyi nötürleme fırsatları bulabilirsiniz. Bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda önemli fırsatlar yakalayabilirler.

19 Kasım haftası boyunca Akrep burcu Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan Balık burcundaki Tr Marsdan enerjik etkiler alacağından Boğa burcu İsrail'i olumsuz yönde etkileyebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Natal Marsı Yay burcunda olduğundan ve Tr Marsdan olumlu etkiler alacağından Boğa burcu İsrail'i, Fetullah Gülen'i, Kova burcu Yunanistan'ı, Aslan burcu Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'ni olumsuz yönde etkileyecek fırsatları yakalayabilir.

25 Kasımda Tr Ay +5 katsayısında olup Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 25 Kasım Pazar günü Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda veriminiz ve güvenliğiniz artabilir.
 
25 Kasım (+5)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Euro /DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

25 Kasımda İran'ın her şeye rağmen verimini ve güvenliğini arttırabileceği görülmektedir. Bu arada Türkiye ve Suriye'nin de verimliliklerini ve güvenliklerini arttırabilecekleri görülmektedir. Hele TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvet) 25 Kasımda ülke güveliğine yönelik çok olumlu fırstlar yakalayabilme ihtimali mevcuttur. 25 Kasımda Yengeç burçlarının da katsayıları artacağından Tr Ay hangi evlerindeyse keyifleri yerine gelebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım
Koç +4 +3 +4 +3 +5 +4 +4
Boğa +2 -1 -1 -1 -1 -1 -1
İkizler -1 -2 -2 -2 -1 -1 -1
Yengeç -1 -1 +2 +3 +3 -1 +5
Aslan -1 -1 -1 -1 +4 +2 +2
Başak -1 -2 -2 -2 -1 -1 -1
Terazi +2 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Akrep +3 +2 +3 +4 +3 +3 +2
Yay +2 -1 -1 -1 +3 +2 +2
Oğlak -1 +2 +3 +2 +2 +2 +3
Kova -1 -1 +2 -1 -1 -1 -1
Balık -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1


Yükselen Koç
(20, 21, 22 Kasım 9.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 4.ev Ay, Hafta boyu 12.ev Mars Süper)
Yükselen Boğa
(20, 21, 22 Kasım 8.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 3.ev Ay, Hafta boyu 11.ev Mars Süper)
Yükselen İkizler
(20, 21, 22 Kasım 7.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 2.ev Ay, Hafta boyu 10.ev Mars Süper)
Yükselen Yengeç
(20, 21, 22 Kasım 6.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 1.ev Ay, Hafta boyu 9.ev Mars Süper)
Yükselen Aslan
(20, 21, 22 Kasım 5.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 12.ev Ay, Hafta boyu 8.ev Mars Süper)
Yükselen Başak
(20, 21, 22 Kasım 4.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 11.ev Ay, Hafta boyu 7.ev Mars Süper)
Yükselen Terazi
(20, 21, 22 Kasım 3.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 10.ev Ay, Hafta boyu 6.ev Mars Süper)
Yükselen Akrep
(20, 21, 22 Kasım 2.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 9.ev Ay, Hafta boyu 5.ev Mars Süper)
Yükselen Yay
(20, 21, 22 Kasım 1.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 8.ev Ay, Hafta boyu 4.ev Mars Süper)
Yükselen Oğlak
(20, 21, 22 Kasım 12.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 7.ev Ay, Hafta boyu 3.ev Mars Süper)
Yükselen Kova
(20, 21, 22 Kasım 11.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 6.ev Ay, Hafta boyu 2.ev Mars Süper)
Yükselen Balık
(20, 21, 22 Kasım 10.ev Merkür Dikkat, 25 Kasım 5.ev Ay, Hafta boyu 1.ev Mars Süper)

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..