Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '21

 
Kategori
Astroloji
 

13 Mart Balık Yeniayı

13 Mart Cumartesi Neptünyen bir yeniay gerçekleşecek. Yeniaylar yeni fikirlerin tohumlarının atıldığı, yeni başlangıçların desteklendiği dönemlerdir. Balık burcundaki bu yeniayda duygusallık ve manevi süreçler ön planda olacak. Gökyüzünde su enerjisi hakim. Sezgilerin, romantizmin ve hayal gücünün kuvvetlendiği günlerdeyiz. Fedakarlık konusu ve duygusal paylaşımlar daha çok gündemimizde olacak.
İlahi sevgi ve aşkınlığı ifade eden Neptün’ün yoğun etkisini 2 hafta boyunca hissedeceğimizden, bu süreçte ilham gerektiren işlerde güzel sonuçlar alabiliriz. 
İç sesimize daha yakın olacağız. Psikolojik çözümlemeleri, farkındalık geliştirmeye yönelik çalışmaları da destekleyen bir enerji var.
Balık burcunun gölgesi, gerçekleri görmezden gelmeye yatkınlıktır. Bu da kimi zaman olayları idealize etme, hayal dünyasında dolaşma ve kurban durumuna düşmeyi getirebilir.
13 Mart’taki yeniayın getirdiklerine baktığımızda, fotoğrafın ardındaki durumu fark edebilme ve buna göre eyleme geçme fırsatımız var. Özellikle son üç aydır, çok da gerçekçi olmadığımız alanlarda yaşayacağımız olaylar bize farkındalık sağlayabilir. Israrla kendimizi kandırdığımız konulardan özgürleşebilme şansını değerlendirebiliriz. 
Tabi bu noktada işin gölge tarafında kalmayı tercih edersek, gereksiz fedakarlıklarla yeni bir hayal kırıklığı, yeni bir aldanma hali de yaşayabiliriz. Anahtar kelimenin gerektiğinde vazgeçebilme olacağını unutmayalım.
Doğum haritasında destek olanlar için yeni aşklar, tesadüf gibi görünen tanışmalar da yeniayın getireceklerinden.
Sosyal olarak da hukuki konular, sularla ilgili durumlar, ilaçlar, zehirlenmeler gündemde olacak.
10-16 Mart, 11-17 Haziran, 13-19 Eylül, 12-18 Aralık arasında doğanlar ve 23 derece Balık burcunda önemli vurguları olanlar bu dolunaydan daha fazla etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alınacak etkiler de şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Maddi konularda gerçekçi olmayan hedefler ya da arkadaşlığa verilen değerle ilgili bazı fark edişler yaşanabilir. Gizli kalmış durumlar ortaya çıkabilir. İç sese ve rüyalara dikkat etmekte fayda var.
YÜKSELEN BOĞA
Göz ardı edilen bireysel sorumlulukları ya da iş hayatıyla ilgili çekimser kalınan konuları, sosyal çevreyle ilişkiler üzerinden fark ettirecek olaylar yaşanabilir. Gruplarla birlikte yardımlaşmaya yönelik adımlar atılabilir. Belirlenen hedeflerde gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. 
YÜKSELEN İKİZLER
Hayata bakış şekliyle ya da adalet anlayışıyla ilgili görmezden gelinen konular, kariyer hayatında yaşanan olaylar üzerinden fark edilebilir. İş konularında yaratıcı bir üretkenlik yaşanabilir. Alınması gereken sorumluluklardan kaçmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Gelir-gider dengesinin gerçekçi olmaması ya da arkadaşlığa bakış şekli, hukuki ve ticari konularda yaşanan olaylarla fark edilebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde bazı gelişmeler olabilir. İnançlar konusunda gerçekçilikten uzaklaşmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
İkili ilişkilerde alınması gereken sorumluluklar ya da iş hayatında oluşturulamamış dengeler, bazı krizli olaylarla fark edilebilir. Dönüşüm çalışmaları yapmaya müsait bir dönem. Giderler konusunda gerçekçi bakış açısı kaybedilmemeli. 
YÜKSELEN BAŞAK
Gündelik düzene ya da hayata bakış şekline ait durumlar, ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili yaşanan konular üzerinden fark edilebilir. Romantizm yoğun olacak. İkili ilişkilerde dengeyi kaybetmemeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Çocuklarla ilgili harcamalar ya da aşk hayatında yaşanan krizler, günlük düzeni sağlamak için yaşanan olaylar üzerinden fark edilebilir. Çalışma ortamında yardımlaşma artacaktır. Sağlık ve beslenme konusundaki olaylar göz ardı edilmemeli.
YÜKSELEN AKREP
En içerde tutulan duygular ya da biz demekte zorlanılan alanlar, aşk hayatında yaşanılanlar üzerinden fark edilebilir. İlham gerektiren konularda güzel işler çıkarılabilir. Kendini ortaya koyma konusunda gerçekçi davranmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
Çalışma ortamıyla ya da yakın çevre ilişkileriyle ilgili göz ardı edilen durumlar, aile konuları üzerinden fark edilebilir. Ebeveynlere daha destek olunan bir dönem. Evle ilgili yapılması gerekenler ihmal edilmemeli.
YÜKSELEN OĞLAK
Maddiyatla ya da çocuklarla ilgili durumlarda göz ardı edilmiş konular, yakın çevre ilişkileri üzerinden fark edilebilir. İletişim alanında güzel fikirler üretilebilecek bir dönem. Her söylenilene çok inanmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Yaşanılan yerle ya da sağlıkla ilgili ihmal edilmiş durumlar, maddi konular üzerinden fark edilebilir. Değişik kazanç fırsatları yakalama şansı var. Harcamalar konusunda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BALIK
Yakın çevreyle olan ilişkilerde ve genel iletişimde göz ardı edilen durumlarla ilgili farkındalık yaşanabilir. Yaratıcı faaliyetlerde verimli olunacak bir dönem. Merhamet konusunda dengeyi kaçırmamaya dikkat edilmeli. 
Sevgilerimle,
Aslıhan Kozluca
www.astrolojihan.com
Facebook/Instagram/Twitter @astrolojihan
 
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..