Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '16

 
Kategori
Astroloji
 

16 Ekim Pazar Koç burcunda Dolunay enerjisine doğru,

16 Ekim Pazar Koç burcunda Dolunay enerjisine doğru,
 

16 Ekim Pazar Koç burcunda Dolunay enerjisine doğru,
 
Geçmişten bağımsızlaşma güdüsü, yeni uyanışlar içinde olan, özgürlük arzusunda, geleceğe yönelmiş sabırsız, isyankar, ben merkezci, sıradışı duygular ve bu duyguların yarattığı kaos ile gelen değişim.
 
Koç burcunun 23. derecesinde Uranüs ile kavuşum içerisinde olan Dolunay, Koç - Terazi aksında gerçekleşiyor olacak.
 
Geçtiğimiz 1 Ekim Cumartesi günü Terazi burcunda gerçekleşmiş olan Yeniay sonrası, yeni başlangıçlar içinde olma, amaçlar için harekete geçme güdüsü,  arzu ve isteklerin realize edilme arayışı ile şekillenen 15 günlük süreç sonrası 16 Ekim Pazar günü oluşacak dolunay enerjisi ile yukarıda belirtmiş olduğum duygular ve bu duyguları yansıtan olayların içerisinde olacağız. Yeniay sonrası birbiri ile bağlantılı enerjiler içeren olaylar gidişat yönünde yeni bir ivme, yön çizecek güçte etkiler barındırmakta.
 
Dolunayın yönetici gezegeni Mars ve Mars, Oğlak burcunda Pluto ile kavuşum derecesinde. Mars Pluto kavuşumu yüksek irade ve yüksek mücadele gücü getiren, kendini ve isteklerini ortaya koymaktan çekinmeyen bir yapıya işaret eder. Kişi yada olayların dilini okumaya çalıştığımızda güç arayışı, amaç duygusu için aktif mücadele, kontrolü ele geçirme isteği içeren durumlar ile karşılaşıyor olduğumuzu görebiliriz.
 
Ay bulunduğu derecede Uranüs ile kavuşum halinde, özgürlüğe karşı duyulan büyük ve sabırsızca bir güdü şeklinde tarif edilebilecek olan bu kavuşum, cesaretli, bildiğini okumaktan çekinmemek, maceraya atılabilmeyi göze almak, bireyselliğinin ve bağımsızlığının peşinde olmak ile ilişkilendirilir.
 
Dolunay haritasında Merkür Güneş'e yaklaşmakta ve dolunay anında Pluto ile kare açı içerisinde. Bu durum, her türlü iletişimsel sorunlara işaret ediyor olabileceği gibi, kişisel egonun öne çıkışı, zayıf kalan mantıksallık, yanlış algılama içine düşme, muhakeme yeteneğini kaybetme ve tartışma ortamları içeren durumlar yaratabilecektir. 
 
Kaos duygusu ve değişim enerjisi ile şekillenmiş olaylar içerisinde duygusal kontrolü ve özverili olmayı sağlamış olmak, düşünmeden ve sabırsızca verilmiş kararlardan uzak durmak, gerçekçi ve planlı şekilde hareket edebiliyor olmak ile pozitifsel yöne çevirilen güç ile sağlam ve geleceğe yönelik büyük adımlar atmak mümkün.
 
Sevgi ile...
Dilâra Başar Efeoğlu
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..