Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

16 Eylül tarihli gazete başlıkları...

16 Eylül tarihli gazete başlıkları...
 

Her sabah, her eve en az bir gazete girmeli...


Bugün 16 Eylül 2009 Çarşamba...

Gazete başlıklarına konu olan haberlerde çeşitlilik var.

Bugünkü derlememizdeki "ortaklık" şöyle:

Radikal ile Zaman'ın başlıkları "sel" ile ilgili.

Akşam, Bugün, Star, Yeni Şafa
k ise başlığa "uyuşturucu operasyonu"nu taşımış.

*****

AKŞAM

<ı>Emniyet’li ortak

<ı>(Uyuşturucu baronu Habib K.‘nın Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki bağlantısı polisi şoke etti. Zehir tacirini yönlendiren, Emniyet’in tepe yönetiminde bir isimmiş)


BUGÜN
<ı>
Emniyette baron depremi


<ı>(Yıllarca bilirkişi olarak polise yardım eden doçentin lideri olduğu zehir çetesi, emniyeti sarstı. Üst düzey 3 emniyet müdürüne ‘köstebek’ soruşturması başlatıldı.)


CUMHURİYET


<ı>Gazetemizi dinliyorlar

<ı>(Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıların ikinci dava dosyasına ekledikleri ekler gazetemiz çalışmalarının usulsüz ve hukuk dışı bir şekilde dinlediklerini ortaya çıkardı. İki arkadaşımızın mesleği gereği yaptığı görüşmenin tüm içeriği dava dosyasına konuldu.)


HABER TÜRK


<ı>Alfabeye ilave: QWX

<ı>(Aylardır konuşulan “demokratik açılım”ın içeriği netleşti. 8 bakanlık, atacağı adımları tek tek belirleyip Başbakan’a sundu. MGK üyesi bakanlar da dün maddeleri tartıştı.)


HÜRRİYET
<ı>
Asıl oruç baba burada


<ı>(Ramazan ayında binlerce insanın ziyaret ettiği Oruç Baba, Şehremini’ndeki bilinen türbesinde değil, Eyüp Düğmeciler’deki 533 yıldır ailesinin kullandığı dergâhta yatıyor.)


MİLLİYET


<ı>‘İnsan hakkı oylanmaz’

<ı>(Melih Gökçek’in, Ankara’daki 7. Cadde’de “içkili mekân referandumu” yapma girişimi için AK Partili Üskül, “İnsan hakkının referandumu olmaz” dedi)


RADİKAL


<ı>Belediyenin sel itirafları

<ı>(İSKİ mayısta dereleri temizlese de sonbahar yağışlarına hazırlanmamış; belediyeleri uyarmış ama kaçak yapılara engel olunmamış. İSKİ: Kamulaştırmayı bitirin ki dereleri ıslah edelim)

SABAH

<ı>‘sınır ötesi’ne son

<ı>(Açılıma destek olmak için, 17 Ekim’de bitecek “sınır ötesi operasyon” tezkeresinin yenilenmemesi görüşü ağırlık kazanıyor)


STAR

<ı>Barona organize koruma

<ı>(Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Aslan’ın 2 milyar TL’lik captagon ile yakalanan uyuşturucu baronu Habib Kanat’ı yıllarca koruduğu öne sürüldü)


TARAF

<ı>Meçhul timler yine işbaşında

<ı>(Diyarbakır’da ‘trafik kontrolü’ var diye durdurulan İtalyan aktivist beyaz bir minibüste kafasına çuval geçirilip öldüresiye dövüldü)


VATAN

<ı>Ne biçim laf bunlar

<ı>(Devletin zirvesinin çözüm için gösterdiği onca çabaya rağmen DTP’li Demirtaş hâlâ ‘direniş’ diyor, açık açık tehdit ediyor...)


YENİ ŞAFAK

<ı>
İki no’lu isim uyuşturucu trafiğinde

<ı>
(Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan ile aktif görevdeki 4 emniyet müdürüne uzandı)


ZAMAN

<ı>
Selin vurduğu firmalardaki işçi maaşlarını devlet ödeyecek


<ı>(Sel felaketine uğrayan İstanbul ve Tekirdağ’da hasar tespit çalışmaları sürüyor. Bölgede onlarca firma kapanma noktasına gelirken, Çalışma Bakanlığı, üretimi duran şirketlerde maaşları 6 ay ödeme kararı aldı, İşkur, kısa çalışma ödeneği için işletmelerden başvuru bekliyor)
 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..