Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

17 - 23 Aralık: 21 Aralık öncesi ve sonrası Bilimsel bir gelişme, Toplumsal bir olay !

17 - 23 Aralık: 21 Aralık öncesi ve sonrası Bilimsel bir gelişme, Toplumsal bir olay !
 

Astroloji


05 Ocak 2012 de 21 Aralıkla ilgili yazdığım yazıda olayları kısaca ele almıştım. Aslında 21 Aralık'daki olayları daha detaylı yorumlamak için öncesine ve sonrasına bakmak gerekir.

17 Aralık ile 23 Aralık 2012 tarihlerinde Bilimsel gelişme ve teknolojinin sembolü Uranüs Koç burcunda süper konumda bilhassa 18-19 Aralık tarihlerinde kat sayısı 6 ya yükseliyor yani bir çok gezegenlerden olumlu açıları var. Bu durum Koç burcunda olduğu için askeri ya da güvenlikle ilgili konularda süper bilimsel bir keşif olabileceğinin işareti. Aynı zamanda Uranüs hümanist, devrimci bir grubun da işaretçisi olabilir.

Yalnız Uranüsün bu süper konumuna rağmen Merkür Yay burcunda ve Mars ise Oğlak burcunda kötü konumda. Mars Koç burcunun yöneticisi ve Uranüs Koç burcunda süper. Bu demek oluyor ki, askeri ya da güvenlik alanındaki bu süper bilimsel gelişme ya da devrimci, hümanist bir grup Oğlak burcunu ve Oğlak burcunu sembolize eden her şeyi tehdit ediyor. Yani patron ve başkan konumundaki kişileri, yöneticileri, kariyer sahibi kimseleri, çalışma hayatını, disiplin sahibi kişileri tehdit eden bir şey ve hatta saldırı dahi olabilir.

Bu arada Oğlak burcunun yöneticisi Satürn de 17, 19, 20, 21 ve 22 Aralık günleri Akrep burcunda kötü konumda olduğundan saldırı ve tehdit altında olan yönetici, başkan, patron konumundaki kişiler Akrep burcuna ve Akrep burcunu sembolize eden her şeye karşı sansür ve yasaklama getirebilirler ve Akrep burcunu sembolize eden her şeye karşı korku, kuşku ve kaygı duyabilirler. Örneğin patron ve başkan konumundaki kişiler gizli saklı işlerle uğraşanlara (örgüt, dernek, vs.) kısıtlama, engelleme ve yasaklama getirebilirler. Patron ve başkan konumundaki kişiler eskimiş değerlerin dönüşmesine de korku ve kaygıyla yaklaşabilirler.

Merkür ise Yay burcunda hep kötü konumda olduğundan hukuk ve yasalara ya da yabancı ülke ve kültürlere (örneğin türk-kürt, müslüman-hristiyan, vs.) , inanç sistemine karşı bir takım hilekar, aldatıcı fikirler ve haberler ortaya çıkabilir. Yay burcunun yöneticisi Jüpiter ise 17, 19 ve 20 Aralık günleri İkizler burcunda kötü konumda olduğundan bu fikirler ve düşünceler bir takım fanatik kişileri azdırabilir. Bu fanatik kişiler de bu günlerde iletişimi kötü yönde etkileyebilirler.

21 Aralıktan sonra yani 22 Aralıkta Ay Koç burcunda kötü konuma geçiyor yani ev, yurt, vatan ve güvenlik konularındaki güvensizlik ve aşırı duyarlılık askeri ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileyebilir. Yalnız Uranüsün (teknolojik gelişme, hümanist bir grup) Koç burcuna olan olumlu etkisi yadsınamaz !

23 Aralıkta ise Güneş Oğlak burcunda ve kat sayısı 6 yani süper bir konumda. Bir takım lider, yapıcı nüfuzlu insanlar başkan ve patron konumundaki kişilere olumlu katkılarda bulunuyor. Bu durum patron ve başkan konumundaki yeni bir lidere de işaret edebilir. Zaten Mars da 26 Aralıkta Kova burcuna geçerek Oğlak burcundaki kötü etkisini yitiriyor.


21 Aralık öncesi ve sonrası
Yaylar (Hukuk ve Adalet sistemi, Yabancı ülke ve kültürler ve bu konularla uğraşanlar),
Oğlaklar (Patron ve Başkan konumundaki kişiler)
Akrepler (Gizli saklı işlerle uğraşanlar) ,
ve kısmen İkizler (Her türlü iletişim, yollar, internet, gazete, medya, vs.) çok dikkatli olsunlar !

Kovalar (Bilim adamları, hümanist, devrimci gruplar) ile
Koçlar (asker ve güvenlik birimleri) süper konumdalar !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..