Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '12

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

17 Günde Zayıflamak İster misiniz ?

17 Günde Zayıflamak İster misiniz ?
 

Sağlıklı ve hızlı kilo vermek isteyenler için yeni bir kitap daha "17 Gün Diyeti".

17 gün gibi kısa bir sürede kilo vermek ister misiniz?

Dr. Mike Moreno’nun bilimsel olarak kanıtlanmış temeller üzerine dayandırdığı "17 Gün Diyeti" adlı kitapta anlatılan program, her gün yağ yakabilmeniz için bedeninizi metabolizma açısından düzenlemeyi temel alıyor.

Zayıflama genini harekete geçirerek hızla kilo verdirmeyi hedefleyen "17 Gün Diyeti", eğer ona bağlı kalırsanız ve Dr. Mike Moreno’nun bu yolda size yardım etmesine izin verirseniz, büyük farklar ve uzun dönemli sonuçlar yaratacak bir diyet olma özelliği taşıyor.

Aç kalmadan zayıflamayı sağlayan "17 Gün Diyeti", vücut metabolizmasını tamamıyla harakete geçirerek günde güne kilo vermeyi sağlıyor.

Dr. Mike Moreno diyet programı, dört adet 17 günlük döngüler şeklinde yapılandırılmış:

1- İVME KAZANDIRMA:

Sisteminizden şeker ve yağ deposunu atmaya yardımcı olan hızlı kilo verme.

2- HAREKETE GEÇİRME:

Beden yağlarının atılmasına yardımcı olması için düşük ve yüksek kalori günlerinin dönüşümlü olarak değiştirilmesiyle metabolizma açısından yeniden başlatma.

3- BAŞARMA:

Döngülerin kontrol altında tutulmasını öğrenme ve yeni fitness programları uygulama.

4- AMACA ULAŞMA:

Temelli olarak iyi alışkanlıklarınızı sürdüreceğiniz şekilde ilk üç döngünün bir birleşimi. Hafta sonları sevdiğiniz yiyeceklerin keyfini sürebilirsiniz!

17 Gün Diyeti'nde her bir döngü yediğiniz besinlerin kalori değerlerini değiştiriyor.

Dr. Mike bu çeşitliliği yalnızca ilk 17 günde büyük değişimler beklentisi içinde olabileceğinizi tahmin ederek oluşturmuş.

Ölçülü ve uygun porsiyonlar 17 Gün Diyeti’nin anahtar etmenlerini oluşturuyor. Buradaki ipucu gerçek bir yaşam tarzıyla en iyi şekilde uyumlu besin ve egzersizlerin hesaplanması.

17 Gün Diyeti'nde hem tatil dönemleri hem dışarıda yemekler hem de bir şeker kavanozu tarafından baştan çıkarılma gibi beslenme açısından tuzaklar barındıran durumlar için tüyolar yer alıyor.

Besinlerin, yemek tariflerinin ve örnek öğün planlamalarının kapsamlı bir listesini sunan 17 Gün Diyeti kitabında, programın başlangıcından itibaren bir değişim içinde olmanız nedeniyle alışkın olduğunuz beslenme düzeni ve olası besin alerji durumları da anlatılıyor.

Saygılarımla,

 

Kaynak :

www.pudra.com

 

 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..