Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '22

 
Kategori
Astroloji
 

18 Mart Başak Dolunayı

Düzen ve Karmaşa
18 Mart Cuma, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Hayatımızı düzenleme, netleştirme ve olayları yoluna koyma isteğinin hakim olduğu bir dolunay. Fakat Neptün’ün etkisi ile aklımız karışabilir, yanlış kararlar alabiliriz.
Gökyüzündeki ateş elementinin eksikliği harekete geçme konusunda bizi oldukça zorlayacak. 
Bir yandan karışıklığa son vermek isterken, diğer yandan da detaylara takılıp adım atamayabiliriz. Mümkün olduğunca kaygıların bizi engellemesine izin vermeyelim.
Duygusal davranmayıp, işin kolayına kaçmadan harekete geçenleri ise destekleyecek bir süreç olacak. 
Mars ve Venüs’ün Uranüs ile stresli açısı ilişkilerde ani verilecek kararları, finansal konularda inişli çıkışlı süreçleri anlatıyor. Özellikle dolunay civarı günler kazalara ve gerilimli diyaloglara karşı daha dikkatli olmakta fayda var.
Çocuklar, gençler ve sahne önünü ilgilendiren durumlara dair bazı düzenlemeler gündeme gelebilir. Fakat bu düzenlemeler akıllarda pek çok soru da bırakacak gibi.
Dolunay sürecinde yaratıcı fikirler geliştirmek, farklı iletişim kanalları ile tanıtım gerçekleştirmek de mümkün olacak.
Tahıl ve diğer gıdalarla ilgili tedarik, maliyet konuları fazla konuşulacak. Türkiye’nin batı kısmında sağnak yağışlar görülebilir.
Doğum haritalarında değişken burçların (Başak-Yay-Balık-İkizler) 27 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 18-22 Eylül, 17-21 Aralık, 16-20 Mart, 16-20 Haziran doğumlular bu dolunaydan daha fazla etki alacaklar.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkilere de bir bakalım.
YÜKSELEN KOÇ
Günlük düzene, çalışma hayatına ve sağlıkla ilgili konulara odaklanılacak. Bu alanları elden geçirme isteği hakim. Gereksiz fedakarlıklardan uzak durmaya dikkat edilmeli. Gruplar içinde fevri tepkilerden de kaçınılmalı.
YÜKSELEN BOĞA
Aşk hayatında ya da çocuklarla ilgili konularda bazı kararlar alınabilir. Detaylara çok takılıp uzun vadede olayların gidebileceği noktayı gözden kaçırmamaya gayret edilmeli. Arkadaş çevresinde daha gerçekçi düşünülmesi gereken bu dönemde, iş hayatında da ani çıkışlardan uzak durulmalı.
YÜKSELEN İKİZLER
Gayrimenkullerle, aile hayatıyla ve ebeveynlerle ilgili bazı netleşmeler yaşanabilir. Aile hayatına odaklanıp iş konusundaki gelişmeleri kaçırmamaya dikkat edilmeli. Yurt dışını ilgilendiren konularda ya da düşüncelerin ifadesinde bazı kısıtlanmalar olabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Yeni fikirleri, ticari konuları ve yakın çevre ilişkilerini yapılandırmaya odaklanılacak. Bu dönemde daha çok somut fikirlere odaklanmak, olaylara analitik yaklaşmak önemli. Finansal konularda temkinli davranıp, harcamalarda risk almamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
Daha değerli hissettirecek kararlar vermek istenen bir dönem. Bu sebeple kazançlarla ilgili bazı yapılanmalara gitmek istenebilir. Giderler konusunda hesaplamaları iyi yapmak önemli. İkili ilişkilerde de sert kararlar almamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BAŞAK
Bireysel konulara yeni bir düzen getirme isteği hakim olacak. Bu noktada ikili ilişkiler içindeki role daha çok odaklanılacak. Kendinizi acımasızca eleştirmemeye gayret edin. Günlük düzeninizde beklenmedik değişimler olabilir. Bu dönemde sağlığa daha fazla dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Bastırılmış duyguların, sonlandırılması gereken konuların gözden geçirilme zamanı.
Psikolojik olarak daha kararlı ve akılcı davranma hali baskın. Çalışma ortamında her duyulana inanmamaya dikkat edilmeli. Aşk hayatında kıskançlık sebebiyle olabilecek tartışmaları büyütmemeye gayret edin.
YÜKSELEN AKREP
Sosyal hayatı ve arkadaş ilişkilerini yeniden gözden geçirmek istenen bir dönem. 
Uzun vadeli planlara da odaklanılabilir. Aşk hayatında ise yanılgılara kapılmamaya dikkat edilmeli. Aileyle ya da ebeveynlerle ilgili konular da bu süreçte zorlayabilir.
YÜKSELEN YAY
İş hayatında yeni düzenlemeleri hayata geçirmek isteyeceğiniz bir süreç. Daha fazla sorumluluk almaya aday olabilirsiniz. Aileyle ya da evle ilgili konularda gerçekçi davranmak önemli olacak. Trafikte ve iletişim konularında dikkatli olmaya gayret edin.
YÜKSELEN OĞLAK
Eğitimle ya da ticari konularla ilgili mevcut durumları düzenlemeye odaklanacaksınız. Düşünceleri hayata geçirirken detaylarda boğulmamaya gayret edin. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde daha sorgulayıcı olmak gereken bir dönem. Hesapta olmayan harcamalar da gündeme gelebilir.
YÜKSELEN KOVA
Finansal konularla ilgili yapılanmalar, sorunlu konuları çözümleme isteği baskın olacak. 
Yapmak istediğiniz düzenlemelerin en temel amacı psikolojik olarak rahatlamak. Bu yüzden yeteneklerinizi göz ardı etmemeye çalışın. Ev kazalarına ve aile içi gerginliklere karşı daha temkinli davranın.
YÜKSELEN BALIK
İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda daha net bir tutum içinde olmak istenecek. Detaylara çok takılmamaya dikkat edilmeli. Ayrıca bu konularda karar verirken, bireysel istekleri de göz ardı etmemek önemli. Gizli kalmış bazı bilgiler bu dönemde ortaya çıkabilir.
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Instagram/Facebook/Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..