Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '22

 
Kategori
Astroloji
 

Hayaller, Özgürlük ve Biz

10-27 Mart arasında düşüncelerimizi ve algımızı etkileyen Merkür Balık burcunda olacak.
Merkür Balık burcunda ilerlerken zihnimizi toparlayıp, odaklanmakta zorlanırız. Hayal gücü ve sezgileri ağır basan Balık burcu, algılarımızı bulanıklaştırır. Neptün, Jüpiter ve Güneş’e Balık burcunda eşlik eden Merkür, fedakarlık gösterme ya da bekleme eğilimimizi artıracak. Diğer iki kişisel gezegen olan Venüs ve Mars da birbirlerine yakın temasla 6 Mart’tan beri Kova burcunda ilerliyor. Venüs 5 Nisan’a, Mars ise 15 Nisan’a kadar Kova burcunda olacak.
Venüs’ün, Oğlak burcundaki uzun serüveninin bitişi ile ilişkilerdeki geleneksel ve ciddi tarzımız, daha yenilik ve farklılık arayan bir hale büründü.
Özgürlüğün önemli olduğu Kova burcu Venüs ile buluştuğunda ilişkilerimizde kısıtlanmak istemeyiz. Kendimizi ifade edebilecek alanlara daha çok ihtiyaç duyarız. Bu dönemde sosyalleşmek bizim için çok önemli hale gelir. Çevremizdeki insanlara duyarlılığımız artar ama bir yandan da mesafeli bir duruş içinde oluruz.
Hem toplumsal hem de entellektüel konularla iç içe olmak bizi mutlu eder. Sanatsal faaliyetlerde yaratıcılığımızı farklı şekilde çalıştırabiliriz. Bu anlamda Merkür Balık geçişi de bize yardımcı olacak.
Mars Kova burcundayken, bizleri harekete geçiren doğasını Kova'nın yenilikçi ve isyankar ruhuyla birleştirir. Davranışlarımızın temel motivasyonu, engellendiğimizi düşündüğümüz konularla mücadele üzerine olabilir. Kuralları daha fazla sorgulayıp baskıcı durumlara karşı müdahale etmek isteyebiliriz. Toplumsal konular, haklar ve eşitlik mücadelelerinin artacağı, seslerin bu yönde yükseleceği bir dönemdeyiz.
Yani bir yandan duygusal düşünüp, hayallerimizin peşinde gitmek isterken, bir yandan da gruplar içinde ama özgür olmak isteyeceğiz.
Özellikle 18-23 Mart arası dikkat edilmesi gereken bir dönem. Toplumsal alanda ve ikili ilişkiler içinde çatışmanın, özgürlük mücadelelerinin yoğunluğunu yaşayacağız. Bu süreçte sadakat, özgürlüğün gölgesinde kalabilir. Hak arayışları adına iddialı çıkışlarla da karşılaşabiliriz. Beklenmedik hava olayları, havacılık kazaları gündeme gelebilir. Aynı zamanda para piyasalarının ani hareketlenmesi de söz konusu.
Mart sonuna kadar ilişkilerde ve finansal konularda duyguların güdümünde kalıp riskli kararlar almamaya dikkat edilmeli. Kurban psikolojisine girmeden alanımızı korumaya çalışmak en doğru yaklaşım olacaktır. Mart’ın ikinci yarısı daha çok gruplarla çalışmanın, yaratıcı ve ilham gerektiren işlerle uğraşmanın destekleneceği bir dönem.
Hepimize hayallerimizin peşinden sağlam adımlarla gidebileceğimiz günler dileğimle sevgiler.
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Instagram/Facebook/Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..