Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '22

 
Kategori
Astroloji
 

21 - 27 Mart 2022 Astroloji

 
21 - 27 Mart 2022 Haftalık Burç Astroloji: 25 Mart Ayın ve Haftanın En Yoğun günü!
 
25 Mart -11 katsayısıyla haftanın ve Mart ayının en olumsuz günüdür. Bugünde Venüs (-2) - Mars (-3) Kova burcunda düşük katsayıda olup Kova burcunun yöneticisi Uranüs -2 katsayısında olacaktır. Düşük katsayılı Venüs - Mars kavuşumu hafta boyu ve bilhassa 25 Martta Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Venüs - Mars kavuşumu hangi evimizdeyse o konularda talepkarlıklarla, mal-mülk, para kavgalarıyla karşılaşabiliriz. Hatta Venüs - Mars kavuşumu hangi evimizdeyse o konulara çok para da gidebilir. Örneğin Venüs - Mars kavuşumu 7.evimizdeyse (Yükselen Aslan) evlilik ve ortaklıklara çok para gidebilir. Hele eşiniz ve/veya ortağınızın Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi/Koç ise çok dikkat etmeniz gerekebilir. 
 
Dünya genelinde Kova burcundaki Venüs - Mars kavuşumu yüzünden her türlü iletişimde (internet, vs), uzayla ilgili konularda, elektrik ve elektronikle ilgili konularda, bilimsel konularda talepkarlıklar, arızalar, yavaşlıklar oluşabilir. Venüs - Mars kavuşumunun Boğa - Akrep aksını da olumsuz etkilemesi yüzünden ülkelerin mal-mülk, toprak savaşları, kavgaları, yer altındaki petrol, doğalgaz konularında kavgalar, savaşlar oluşabilir. 
 
Kova burcunun yöneticisi Uranüs de hafta boyu düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Tr Uranüs hangi evimizdeyse hafta boyu ve bilhassa 25 Martta huzursuzluklar, ani istenmeyen değişimler olabilir. Tr Uranüsün verdiği huzursuzluk Kova burcu evimizden ileri gelebilir. Örneğin Yükselen Aslanların 7.evi Kova olduğundan Tr Uranüs 10.evde olacağından iş, meslek ve kariyerle ilgili huzursuzluklar 7.evle ilgili (evlilik, ortaklık, vs) olabilir. 
 
Hafta boyu Boğa, Terazi, Koç ve Kova burçlarının katsayıları ciddi şekilde düşeceğinden bu kişilerin keyifleri kaçabilir. Natal Marsı Boğa, Terazi, Koç ve Kova olanlar da çevrelerini huzursuz edebilirler. Natal Gezegenleri Boğa, Terazi, Koç ve Kova olup olumsuz etki alanların varsa kronik hastalıkları artabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa, Terazi, Koç, Kova olanların katsayıları düşeceğinden kalp problemlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Yada Merkürü Boğa, Terazi, Koç, Kova olanların da akciğer ve sinir sistemiyle alakalı problemleri varsa artabilir. 
 
21 Martta Tr Ay Akrep burcunda -2 katsayısında olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlara ise çeşitli fırsatlar sunabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin güvenliği Tr Ay yüzünden olumsuz etkilenebilir. 
 
21 Martta Tr Ay Boğa - Akrep aksını olumsuz etkileyeceğinden yer altı ve üstü kaynaklarında verim düşebilir. Doğalgaz, petrol ve çeşitli madenlerde verim düşebilir ve fiyat artışları olabilir. Ayrıca 21 ve 25 Martta zayıf fay hatlarında şiddetli Depremler de olabilir.
 
22 Mart Ay (+7) Süper!
 
22 Mart Ay Akrepte +7 Katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Ay yüksek katsayıda verim ve güvenlik artışı demektir. 
 
22 Martta kişisel olarak Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda verim ve güvenliğimiz artabilir. Dünya genelinde 22 Martta Tr Ay yüzünden sağlık ve bilimle ilgili konularda verim artabilir.
 
24 Martta Terazi, Yengeç ve Boğa burcu Ülkelere Terör Saldırıları Dikkat!
 
24 Martta Ay Yay burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Kova, Balık** olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz etkileyebilir. 
 
24 Martta Plüton Oğlak burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları olumlu etkilerken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları olumsuz etkileyebilir. 
 
27 Mart Balık, İkizler, Başak, Yay Burçları Merküre Dikkat!
 
27 Martta Merkür +5 katsayısında olup Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova olanları son derece olumlu etkileyebilir ama Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanların Tr Merküre ve Merküryen anlaşma ve sözleşmelere dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
21 ve 25 Mart Astro Carto Grafide Tr Ay, Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli Depremler, volkanik patlamalar, maden göçükleri, toprak kaymaları, şiddet ve terör olayları, yangın ve patlamalar, uçak kazaları, olumsuz hava koşulları ve kazaları oluşabilir.
 
21 Mart Haftası boyunca Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yengeç burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.
 
Yükselen Koç --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 11.ev Venüs, Mars, 2.ev Uranüs, 21 Mart 8.ev Ay Dikkat, 22 Mart 8.ev Ay Süper)
 
Yükselen Boğa --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 10.ev Venüs, Mars, 1.ev Uranüs, 21 Mart 7.ev Ay Dikkat, 22 Mart 7.ev Ay Süper)
 
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 9.ev Venüs, Mars, 12.ev Uranüs, 21 Mart 6.ev Ay Dikkat, 22 Mart 6.ev Ay Süper)
 
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 8.ev Venüs, Mars, 11.ev Uranüs, 21 Mart 5.ev Ay Dikkat, 22 Mart 5.ev Ay Süper)
 
Yükselen Aslan --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 7.ev Venüs, Mars, 10.ev Uranüs, 21 Mart 4.ev Ay Dikkat, 22 Mart 4.ev Ay Süper)
 
Yükselen Başak --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 6.ev Venüs, Mars, 9.ev Uranüs, 21 Mart 3.ev Ay Dikkat, 22 Mart 3.ev Ay Süper)
 
Yükselen Terazi --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 5.ev Venüs, Mars, 8.ev Uranüs, 21 Mart 2.ev Ay Dikkat, 22 Mart 2.ev Ay Süper)
 
Yükselen Akrep --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 4.ev Venüs, Mars, 7.ev Uranüs, 21 Mart 1.ev Ay Dikkat, 22 Mart 1.ev Ay Süper)
 
Yükselen Yay --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 3.ev Venüs, Mars, 6.ev Uranüs, 21 Mart 12.ev Ay Dikkat, 22 Mart 12.ev Ay Süper)
 
Yükselen Oğlak --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 2.ev Venüs, Mars, 5.ev Uranüs, 21 Mart 11.ev Ay Dikkat, 22 Mart 11.ev Ay Süper)
 
Yükselen Kova --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 1.ev Venüs, Mars, 4.ev Uranüs, 21 Mart 10.ev Ay Dikkat, 22 Mart 10.ev Ay Süper)
 
Yükselen Balık --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 12.ev Venüs, Mars, 3.ev Uranüs, 21 Mart 9.ev Ay Dikkat, 22 Mart 9.ev Ay Süper)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..