Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '12

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

19 Mayıs'ı kutlama faciası (!)

19 Mayıs'ı kutlama faciası (!)
 

Danıştayın haklı olarak açılan davayı kabule derek yürütmeyi durdurma kararı almasından sonra sayın milli eğitim(!) bakanı konuyu ''hukuki garabet'' olarak yorumladı. Yaptığı açıklamada coşkuyla kutlansın ama şekli değişsin diyen bakana soruyorum değiştirmeye çaliştığınız şeyin ne olduğunun farkında mısınız?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bunun adı. Atatürk'ün resminin sınıflardan kaldırılması, saygı duruşunun gereksizliği, kutlamaların kaldırılması bütün bunlar varken nasıl analım atamızı? Bütün amacınız aslında onun anılmamasını mı sağlamak? Anlayamıyorum bu ülkenin kurulmasında en büyük pay sahibi olan kişiyi neden sevemiyorsunuz. Ettiğiniz yeminlerde hukukun üstünlüğüne bağlı kalacağınız söylerken neden hükümet olarak yargıya karışma çabası içindesiniz?

İstediğinizi yapabilirsiniz yeri gelir saygı duruşu olmaz yeri gelir kutlanmaz ama ya kalpler? Ya düşünceler? Bu sevgiyi kalpten ya da akıldanda silebilir misiniz? 

Size ve sizin gibi atatürkçülüğü kişisel birşey zannedenlere inat bu insanlar 19 Mayıs günü yine stadları dolduracaktır.

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..