Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '09

 
Kategori
Astroloji
 

2009'da boğa burcunun geleceği

2009'da boğa burcunun geleceği
 

Gülen Boğa


2009’DA BOĞA BURCUNU NELER BEKLİYOR

Semavii’den 2009 YILDIZ YORUMLARI


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

2009 yılının iyi geçmesi her şeyden önce size bağlı ve geçen sene attığınız adımların sağlamlığına.

Bu sene, hayatınızda eksikliğini hissettiğiniz şeyler sizin için daha bir önem kazanacak. Daha bir istekle, özlemle sarılacaksınız büyük beklentilerinize.

Şans yıldızı Jüpiter haritada en tepede iken beklenti ve istekleriniz doruğa çıkıyor.

Ancak, geçen aylarda amaçlarınız üzerine aldığınız kararlarınız ne kadar temelli ve gösterdiğiniz çabanız ne kadar büyük ise başarınız da o derece yüksek olacak bu sene. Gidilen yol kolay bir yol değil. Gerçekten büyük amaç ve beklentilerinize doğru sabır ve iyi planlama ile yola koyulduysanız, ideal evinizde bulunan Balıktaki Uranüs size amacınıza ulaşmanız için gerekli desteği hızla bulacak. Yok eğer hâlâ amaçlarınız, beklentileriniz hususunda gelgitler yaşıyorsanız, bugün bir hayalin öbür gün diğer hayalin sevdasına kapılıyorsanız, bu seneyi boşa harcama riski görülüyor. Onun için, her şeyden önce ayaklarınız yere sağlam basmalı ve gerçekçi beklentileriniz olmalı.

Bu sene hayatınıza çok önemli bir şeyi katmayı artık elzem görmektesiniz. Bu belki bir evlilik, belki bir statü, belki mesleğinizde isim yapmak. İsminizin başına bir etiket elde etme arzusu var içinizde.

Her anlamda, sosyal standartlarınızı yukarı çıkarmak ihtiyacı içindesiniz.

Öte yandan, aceleci ve sabırsız olabilirsiniz. Kiminiz de istediğine kısa sürede ulaşamayınca, bırakma, vazgeçme eğiliminde olacak. Veya zaman zaman bıkma, yılgınlık duyacaksınız. Ama şunu bilin ki, amacınıza sabır ve kararlılıkla ve büyük beklentilere girmeden, çalışarak devam ederseniz kesinlikle ulaşacaksınız. Başarıya ve isteğiniz her ne ise ona ulaşacaksınız.

Bu arada, uzun zamandır iş hayatınızda hakim olan bulanık, muğlak havaya aldırmayın. Siz yolunuza devam etmeye bakın.

Epeydir değişen bakış açınız, idealleriniz doğrultusunda farklı, sıra dışı dostluk ve grup ortamlarıyla meşgulsünüz. Gerçekten ilginç ortamlarda ve ani, hoş olaylar vesilesiyle yeni dostluklar edindiniz ve edinmektesiniz. İdeallerinize uygun ve size destek olan kişiler. Siz de aynı şekilde dostlarınıza destek olmakta, rehberlik etmektesiniz. Günlük, monoton hayatın sıkıcılığından kurtulmak istediğinizde görüştüğünüz, farklı ve hoş elektrik aldığınız insanlar.

Bahsettiğim bu kişilerle ideal, hayaller üzerine konuştuklarınız çok önemli. Bunları hayata geçirmek için ilginç, sıra dışı yollar deneyeceksiniz. İşte, gerek bu sene sahip olmak istediğiniz statü ve erişmek istediğiniz sosyal standart gerek gerçekleştirmek istediğiniz idealleriniz bu sene kararlılıkla, akıllıca ve sabırla mücadele etmenizi gerektiriyor. Çünkü işler somutlaşmaya, ciddileşmeye başlamış. Bütün bunlar için atılan her doğru adımda doğru insan, dostun da desteğiniz alacaksınız ve böyle böyle ilerleyeceksiniz. Aceleye gerek yok!

Evlilik düşünenlere gelince; şayet sizin haritanızdaki yıldızlar da destek vermiyorsa, beklentilerinize uygun evlilik biraz zor görünüyor bu sene. Ani bir kararla yapılacak bir evlilik hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak dediğim gibi, sizin özel yıldız haritanız uygun açılara sahipse, durum değişebilir. Bu durumda, bu seneki yıldızların pozisyonu sizi evlilikte biraz şaşkınlık yaşamanız ve yeni duruma alışmada biraz zorlanmanız şeklinde etkileyebilir. Ya beklediğinizden çok daha yüksek standartlara kavuşabilirsiniz evlilik vesilesiyle ya da daha altında. Eşiniz sıra dışı, gizemli biri olabilir. Onun gizemli yaşantısına alışmak zaman alabilir. Ya da toplum içinde önemli bir isme sahip olabilir. Her halükarda biraz kafanız karışabilir ve alışmak zaman alır.

Aşk nasıl gelişir bu sene Boğalar için?

Boğalar bu sene alıştıkları çizginin dışına çıkabilir. Bu kiminiz için hoş, heyecan verici ve biraz gizemli bir aşk olur, kiminiz için değerleri zorlayıcı. Evli biriyle, veya ailenizin uygun bulmayacağı biriyle gizli aşk yaşama olasılığı var gibi. Ama bu sene yıldızların pozisyonu gizli işler, aşkları gizlendikleri yerde tutar gibi görünmüyor. Kısa bir süre sonra açığa çıkar ve bu bazı tartışmalı olayları da beraberinde getirir.

Kimi Boğaları da içine kapalı görüyorum. Genel anlamda yakınlarınızdan duygusal olarak bir uzaklaşma, bir küskünlük hali olacak gibi. Çabuk alınma, kızma ve tepkisel davranma eğilimi var. Kızıp küsünce de kendinizi sosyal hayattan hepten soyutlamaya yöneliyorsunuz bu sene. Bence bu ruh halinden bir an evvel çıkın. Bu sene yıldızlar sizden olgunluk, çalışma ve kendinizi hayata açmanızı bekliyor. Güçlenmenizin, hayata sağlam ve gülen yüzle bakmayı öğrenmenizin zamanı.

Kimi Boğalar da amaçlarına ulaşmak için sosyal hayatı fazlasıyla boşlayacak gibi. Bu sizi sevdiklerinizden – yakınlarınız, dostlarınız – koparır. Hayatınızı dengede tutmaya çalışın derim. Bu negatif tutum ileride sağlığınızı bozabilir. Satürn size gerekli sağduyuyu verirken, ona kulak verin.

Son olarak, bu sene gerçekten sosyal standartlarınızı yükseltme hususunda isteklisiniz. Kiminiz beklentilerinin üstünde bir başarı elde edecek, kiminiz ise altında.

Bunu belirleyen ne olacak?

Ne istediğinizi iyi bilmek ve çalışmak ve gerçekçi olmak ve severek mücadeleye devam etmek…

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..