Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '09

 
Kategori
Astroloji
 

2009 Koç Burcu gelecek yorumu

2009 Koç Burcu gelecek yorumu
 

Koçum Benim!


2009’DA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR

Semavii’den 2009 YILDIZ YORUMLARI


(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Yükselen Burç bazen gelecek yorumunda daha geçerli olur. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Seneye iş hayatınızı, kariyerinizi etkileyen bir mücadele ile başladınız.

Toplum içindeki yerinizi mesleğiniz ile yükseltmek ve pekiştirmek çabası içindesiniz hâlâ. Gerçekten çalışarak, sorumluluklarını yerine getirerek hedefine ulaşmaya çalışanlar ödülünü erken alacak 2009’da.

Bu yoğun çalışma zaman zaman ruhsal durumunuzu olumsuz etkileyecek. Dinlenmeye ve kendiniz için özel vakitler ayırmaya özen gösterin. Çünkü mücadele ödül kazanmakla bitmeyecek, bu bir maraton.

Öte yandan, büyük şans yıldızı Jüpiterin bu sene 5 Ocak’tan itibaren size olumlu enerjiler gönderen dost Kova Burcuna girmesi ve sene boyunca burada kalacak olması, çabalarınızın meyvesini bu sene alacağınızın güçlü bir işaretçisidir. Yorulduğunuza değecek…

Bu sene, mücadele bir taraftan devam ederken, diğer taraftan gerek işle ilgili, gerek genel hayatınızla ilgili bazı hayalleriniz, idealleriniz üzerine eğilip onları gerçekleştirme olanağı bulacaksınız. Her şeyden önce hayata daha umutla ve gülümseyerek bakacaksınız. Bu morale ihtiyacınız vardı.

Jüpiter idealler, amaçlar evinde iken, kim tutar sizi. Bu sene dost ve yakınlardan destek rüzgârını da arkanıza alacak, bazı çok önemli amaçlarınıza kavuşacaksınız.

Ancak, bu sene beklentileriniz, idealleriniz değişebilir. Daha farklı şeylerden keyif almaya başlayabilirsiniz. Yaşadıklarınızdan edindiğiniz yoğun deneyim sizi değiştirmekte, yaşantınızı daha farklı gözle görmektesiniz artık. Sizin için önemli olanları seçme ve onlarla ilgilenme zamanı gelmiş zaten. Yani sizi mutlu edecek şeylere eğilmeye başlayacaksınız. Mücadele mücadele derken hayata renk katan alanları ihmal ettiğinizi fark edeceksiniz. Bunda dostlarınızın uyarıları da etkili olacak.

Bu sene kiminiz anne/baba olmak isteyecek ve ciddi anlamda bunun için çabalayacak. Ve amacına da ulaşacak.

Kiminiz de içinde birikmiş olan ve biraz agresif, isyankar enerjiyi bir grup faaliyetine katılarak atmaya yönelecek. Bence de iyi yaparlar, aksi taktirde ruhsal durum çok bunaltan noktaya gelebilir ve bu haldeyken Jüpiterin sunacağı şansı göremeyip kısır çatışmalarla değerli zamanını harcayabilir. Bu da ileride ciddi kırılmalara sebep olabilir. Yani hem ruhsal, fiziksel sağlıkta sorunlar hem de sosyal ilişkilerde kopmalar olabilir.

Bir şeylerin değişmeye başladığını erken fark ederseniz, ve kabul ederseniz, size yıldızların sunmayı istediği yeni güzellikleri daha çabuk görür ve tatlı bir manevra ile hayatınızı bilinçli bir şekilde pozitif bir yöne yöneltirsiniz.

Değişmeye başlayan şey nedir? Konjonktür. Yani toplumsal durum, toplumdaki pozisyonunuz, ruhsal dünyanız, iş koşullarınız ve arkasından ilişkileriniz. Bunların hepsi sizi yakın gelecekte daha farklı bir yaşam tarzına götürecek. Bu sene şans sizden yana iken, akıllıca hazırlanın. Kendinizi mutlu edecek şeyleri hayatınıza kalıcı yerleştirmeye çalışın. Bu arada boşuna emek ve zaman harcadığınız bir şeyler varsa, onları da biraz ikinci plana atın derim.

İşte rakiplerinize, gizli düşmanlarınıza rağmen kazanan siz olacaksınız. Yeter ki ani ve gizli işlere kalkışmayın. Olayları büyütmeyin, uygun zamanı bekleyin. Hatta bu sene sizi seven dostlardan yardım alın, her şeyi tek başına yapma alışkanlığını bırakın.

Aşk? Aşk bekleyen Koçlar neler yaşayacak acaba? Bekar Koçların gündemine Şubattan itibaren evlilik konusu oturacak. İşle meşgulken sene başında, birden yönünüzü evliliğe çevirecek olaylar yaşanacak. Arkadaş, dost veya grup ortamından kaynaklanan bir tanışma, sizi ciddi bir ilişkiye ve belki de evliliğe götürecek. Veya devam eden ilişki evliliği gündeme getirecek. Mart-Nisan arası Venüs sizin burcunuzda geri pozisyonda, bu da gelgitler yaşayacağınız ve bir süre kararsız kalacağınız anlamında. Ancak, eş adayının yanlış olup olmadığını nasıl anlayacaksınız peki? Çok kolay olacak: gizli işler çeviren, dili ile niyeti farklı olanın kısa bir süre sonra kirli çamaşırları ortaya çıkacak.

Bu arada, bazı Koçlar gizli ilişki derdine düşebilir, bu durum gizli kalamayacak bu sene. Ve böyle bir hevese kapılan Koçlar bazı ilişkilerini riske sokabilecek, ciddi kopmalara neden olabilecek. Mesele beklediğinden de riskli hale gelebilecek. Benden söylemesi…


Seneye işle başlayıp, çocuk, evlilik ve sosyal yaşantı, ev eşyası alma vs için çok harcama yapmakla bitecek. Evde ve sosyal yaşantıda hareketli, telaşlı, bazen tartışmalı ama genelde mutlu günler sizi bekliyor.

Kimi Koçlar kariyer ve evlilik arasında ikilem içinde kalacak sene sonunda. Ve belki de bu bir iş değişikliğine götürecek.


Evliliğinde sorun yaşayan Koçlar, bu sene sorunlarınızla onlara sahip çıkarak ilgilenin derim. Çünkü seneye sorunlar boyunuzu aşabilir.. Bir şeylerin artık eskisi gibi olamayacağını şimdiden görürseniz iyi olur.

Son olarak, bazı parasal ödeme, veya yasal sorunları olanlar dikkatli olsun. Gizli işlere kalkışmasın. Mahkeme ile başı ağrıyabilir. Yıldızlar çok ciddi ve uzun süreli yasal soruna işaret etmemekle beraber, kısa süreli de olsa sorun yaşanabilir ve maddi bedeli ağır olabilir. Dikkatli olsun ve gereken neyse yasal çizgide halletmeye çalışsın derim.

Sevgili Koçlar, bu sene mutlu olmaya bakın şans size dönmüşken. Çünkü pozitif duygu pozitif değişimi getirir.

Not: İlgilenenler için duyuru: çok yakında astroloji sitem açılıyor. www.yildizfalim.com

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..