Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '12

 
Kategori
Astroloji
 

2012 ve 2013 yılı Astroloji ve Burçlar yorumlarım 1. bölüm

2012 ve 2013 yılı Astroloji ve Burçlar yorumlarım 1. bölüm
 

Kitabımız...


2012 yılında Satürn Terazi'de hareketine devam ederek bu yolculuğunu Ekim ayının ilk haftası bitirecek, Teraziler ya da yükseleni terazi olanlar bunun etkisini ve zorlu sınavları belli derecelerde hayatlarında hissettiler. Fakat bunu eğitim olarak görmeleri gerekir, zira hayatta herşey her zaman rast gitmeyebilir.

Koç burcu veya yükseleni Koç burcu olanlar, şu an Uranüs'ün etkisiyle harekete geçmek isteselerde 7. evlerinde bulunan Terazi onları belli miktarlarda kısıtladı, ortaklıklar ve evlilik hayatlarında yine belli merhalaleri geçmekteler. Bu geçiş Satürn'ün onların 8. evlerine geçmesiyle sonlanacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar Transit Jüpiter etkisiyle hayatlarında bazı şeylerin bereketlendiğini hız kazandığını hissedebilirler. Bu süreçten iyi faydalanmalarını tavsiye ederim, Hazirana kadar bu süreçten faydalanabilirler, maddi anlamda kazanımlarda yıl sonuna kadar devam edebilir.

İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlarsa jüpiterin bu etkisini yılın ikinci yarısından sonra bir yıl kadar hissettikten sonra maddi bereketin işaretini 2013 ten itibaren görebilirler. Önümüzdeki yılda sizin için sunulan maddi fırsatlardan faydalanın ve bu süreçte birikimlerinizi iyi saklayın 2014 yılı sonuna doğru sizin 7 evini de ziyarete hazırlanan Satürn ortaklık ve evliliklerinize test uygulayacak...

Sevgili yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar sizler ise söylemlerinizde diplomasiye önem verirseniz elde etmek istediklerinize ulaşmanızda ciddi sıkıntılarla karşılaşmayacağınızın işaretini alın...

Aslan ve yükseleni aslan burcu olanlara ise tavsiyem mistik ve inançsal konulara inançları varsa buna odaklansınlar özellikle 2012 yılında Ramazan ayında bu ayın son haftasında kendilerini itikafa çekerek 1 hafta senelik izinlerini ibadetle geçirmeleri tavsiye ederim. Zira bu fırsat yaşı 30 üzeri olanlara bir daha asla gelmeyecek bir zaman dilimi olacak.

Çünkü Kuran Aslan burcundayken 610 yılında ateşin elementini söndürmek, insana Kıyamet gelmeden önce fırsat sunmak için altın oran günü olan 225. gün de Ağustosun 13. de indi. Sanırım bu size bunu neden yapmanız gerektiğini anlatır zira 2012 Ramazanı da tam da 610 yılının Ramazan ayının 13. Ağustos'una denk gelecektir bu hesaplamalarımın doğruluğu konusunda ısrarcıyım...2012 bu yüzden tüm Dünyada uyanışın yılı olacak, TNT de Petek Hanımın Sabah programında Astrolog Araştırmacı Yazar olarak Konuk olduğumda 23 Aralıkta söylemeye bir türlü fırsat bulamadığım gerçek budur ( http://www.youtube.com/watch?v=YsmcYASvX-4&list=UU67zNV2b87gL86KrlKksPpA&index=5&feature=plcp ). Bu yüzden 2012 tıpkı 610 gibi uyanışın yılı olarak insan oğluna son bir fırsat dönemine girilmesinin işaretidir. Bundan sonra insanlık ya aklını başına alacak yada önce sosyal kıyametler sonrada siayasal kıyametlerle kaosa sürüklenen dünya yaşnamaz hale gelince bildiğimiz anlamda kıyamet mutlaka bunu takiben gelecektir.
 

İletişim Bilgilerim:

Gmail:                 ayhanozcimbit@gmail.com

Youtube:              http://www.youtube.com/user/ayhanakelli48

Twitter:                twitter.com/Ozcimbit_Ayhan

Facebook:          www.facebook.com/ozcimbit

Köşe Yazılarım: www.yalovagundem.com/kategori/20-ayhan-ozcimbit

Blog Yazılarım:   blog.milliyet.com.tr/ayhanozcimbit

İlk Romanım:     www.facebook.com/CalinanHayatlar.Multeci

 

 

 


 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..