Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '12

 
Kategori
Astroloji
 

21 Aralık'da toplumsal bir olay olabilir !

21 Aralık'da toplumsal bir olay olabilir !
 

Astroloji


2012'ye yeni birdiğimiz şu günlerde herkes Maya takvimine göre 21.12.2012'de dünyanın sonunu getirecek bir doğa olayı beklemekte oysaki gök yüzünün konumu bir doğa olayı yerine Toplumsal bir olay olabileceğine işaret ediyor.

Güneş tam bu günde Oğlak burcundan Yay burcuna geçiyor. Yay burcunun sembolize ettikleri din, adalet ve idealist insanlardır.

21.12.2012'de Merkür Yay burcunda, Mars Oğlak burcunda ve Satürn Akrep burcunda kötü konumda.

Bu ne demek oluyor derseniz:

Öğrenci, üniversite çalışanları, din ve adalet adamları arasındaki fanatik veya idealist kişiler yakın çevrelerinden ve haklarında çıkabilecek bazı haberlerden zarar görebilirler. Bu kişiler iletişim kurarken çok dikkatli olmalılar.

Otorite sahibi ve emir veren kişiler yapılabilecek bazı saldırılardan zarar görebilirler. Bu yüzden de bu kişiler yani emir veren otorite  sahibi insanlar gizli saklı işlerle uğraşanları kötü etkileyecek kararlar alabilir veya yasalar çıkartabilirler.

21.12.2012 günü Yay, Oğlak ve Akrep burçlarını sembolize eden din ve adalet adamları yada fanatik, idealist kişiler, emir veren otorite sahibi kişiler ve gizli saklı işlerle uğraşanlar kötü etki alacak.

Bunun yorumu şöyle olabilir. 21.12.2012 günü emir veren otorite sahibi bir başkana saldırı olabilir. Bu saldırıdan dünyadaki bazı istihbarat birimleri yada örgütler sorumlu tutulabilir. Ayrıca bazı fanatik yada idealist insanlar hakkında bazı olumsuz haberler çıkabilir.

Her an her dakika bir takım saldırılar yada haberler çıkıyor ama 21.12.2012 tarihindeki bu olumsuz durum insanlık ve dünya tarihini değiştirebilecek nitelikte bir olayın başlangıcına işaret ediyor. Zaten astroloji de her saldırı veya olayı haber veren bir sistem değildir. Sadece insanlık ve dünya tarihini değiştirecek önemli olayların başlangıcına işaret eder.

Bu durum Akrep burcu olan Türkiyeyi de yakından etkileyebilir !

21.12.2012 'de gök yüzünün konumu astrolojik anlamda bir doğa olayı değil ama toplumsal anlamda bir olay olabileceğine işaret ediyor !

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..