Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '12

 
Kategori
Astroloji
 

2013 yılında burçlar

2013 yılında burçlar
 

2013 YILINDA BURÇLAR


Yükselen burcunuzu esas alarak okumanızı öneriyorum.

Koç:

Hayatında değişim ve ilerleme olsun istiyorsun. Ancak bazen sabırlı olmak gerekir. İsyan bayrağını çekmeden önce bir kez daha düşünmelisin. Haziran ayından itibaren; ailevi ilişkilerden yana şanslısın. Ayrıca yeni bir eve taşınman veya mevcut evini dekore etmen mümkün olabilir. Ancak kredi, borç, alacak ve miraslar bağlamında temkinli olmanda fayda var. Bu konulara dair hesapta olmayan aksilikler devreye girebilir.


Boğa:

Haziran ayına kadar maddi açıdan oldukça avantajlısın. Ancak gelen parayı tutmanda fayda var, çünkü ilerleyen dönemlerde maddi zorlanma ortaya çıkabilir. Ayrıca yıl boyunca evlilik ve uzun ilişkiler bağlamında sorun çözmek zorunda kalabilirsin. İkili ilişkilerinde aşırı sahiplenici olmaktan kaçınmalısın. Bunun yanı sıra; değişime açık olmayı ve hayatında ortaya çıkan krizleri dönüşüm fırsatına çevirmeyi öğrenmelisin. Unutmamalısın ki, “Değişmeyen değişimin kendisidir.”

İkizler:

2013 yılının ilk yarısını iyi değerlendirmelisin, çünkü pek çok konuda fırsatlar elde edeceksin. Hayatında yeni başlangıçlar devrede olacak. Bu süreci iyi değerlendir, aksi halde kaçırılan fırsatlar dönemi olabilir. Önüne gelen fırsatları değerlendirirken gerçekçi olmanda fayda var. Özellikle günlük rutin işlerin, yanında çalışan kişiler ve evcil hayvanlar bağlamında beklenmedik aksilikler devrede olabilir.

Yengeç:

Aşk hayatınla ve eğer varsa çocukların ile ilintili olarak sorun çözmek zorunda kalabilirsin.  İkili ilişkilerinde; terk edilme ve reddedilme korkusu ile baş etmeyi öğrenmelisin. 2013 yılı; korkularınla yüzleşmek ve farkındalık kazanmak için son derece uygun bir dönem olacak. Özellikle Haziran ayından itibaren seni başarıya taşıyacak pek çok fırsat devreye girecek. Bu süreci iyi yönetirsen hayatın içinde kayda değer atılımlar yapabilirsin.

Aslan:

Haziran ayına kadar yeni arkadaşlar edinecek ve sosyal çevrenden destek göreceksin. Ancak ailevi ilişkiler bağlamında sorun çözmek zorunda kalabilirsin. Ev ve arsa konuları ile ilintili olarak da ekstra temkinli olmanda fayda var. Bunların yanı sıra ikili ilişkilerinde aşırı onaylanma ve takdir görme ihtiyacını dizginlemeyi artık öğrenmelisin. Eleştiriye daha açık olmalısın.

Başak:

Haziran ayına kadar geleceğe ilişkin hedeflerine ulaşmak için sağlam adımlar atma ve yeniden yapılanma açısından avantajlı olacaksın. Ancak problem çözerken takıntılı olmaktan vazgeçmelisin, büyük resmi görmende fayda var. Hata yapmanın da öğrenme sürecine dâhil olduğunu bilmelisin. Ayrıca bu yıl kardeşlerin ve kuzenlerin ile ilintili olarak sorun çözmek zorunda kalabilirsin. Bu sorunları çözerken aşırı sorumluluk alarak kendini ihmal etmemelisin.

Terazi:

İki yıldan beri oldukça baskı altında hissettin ve zorlandın. Bununla birlikte, hayatına ilişkin daha fazla sorumluluk almayı öğrendin. 2013 yılında kendini daha rahat hissedeceksin. Ancak maddi açıdan temkinli olmanda fayda var. Aşk hayatında ise, özellikle Haziran ayına kadar olumlu gelişmeler devrede olacak. Ancak ikili ilişkilerde her zaman “biz” demek yerine, bazen “ben” demeyi öğrenmelisin. Aksi takdirde, dışsal dengeyi kurmaya çalışırken, kendi dengeni kaybedebilirsin.

Akrep:

Haziran ayına kadar ortak yatırımlar açısından avantajlısın. Ancak bu yıl hayatına ilişkin daha fazla sorumluluk alman gerekebilir. Büyümenin ve olgunlaşmanın tam zamanı… Ekstra sorumluluklar devrede olsa da, bu dönemi bir yeniden yapılanma süreci olarak değerlendirebilirsin. İkili ilişkilerinde ise, süregelen güç savaşları ile etkin baş etmen gerekiyor. Ayrıca aşırı kıskançlıktan ve şüphecilikten kaçınmalısın.

Yay:

Haziran ayına kadar ortaklıklar, uzun ilişkiler ve evlilik ile ilintili olarak oldukça avantajlı olacaksın. Bu süreci iyi değerlendirirsen, kalıcı ilişkilere adım atabilirsin ve hayatında yeni girişimlerde bulunabilirsin. Ancak yeni girişimlerinde aşırı risk almaktan kaçınmanda ve gerçekçi olmanda fayda var. Bu sene gizli düşmanlıklar ile karşı karşıya kalabilirsin. Gözlerini açık tutman gerekiyor.

Oğlak:

2013 yılının ilk yarısında; kariyerinde kalıcı adımlar atabilir ve yanında çalışan kişilerden destek görebilirsin. Ancak karamsarlıktan ve aşırı mükemmeliyetçi olmaktan uzak durmalısın. Eksersiz yapmak ve kilo vermek için de son derece uygun bir dönemdesin. Bu sene sosyal çevrendeki kişileri birer birer eleyecek ve sadece gerçekten güvendiğin kişilerle yola devam edeceksin.

Kova:

2013 yılının ilk yarısında; aşk ve eğlence hayatın hareketlenecek. Son derece keyifli ve romantizm dolu anlar seni bekliyor olacak. Kendini yaratıcı ifade etmek ve yeni hobiler edinmek açısından da uygun bir dönemde olacaksın. Ancak bu sene kariyerinle ve geleceğe ilişkin hedeflerinle ilintili olarak beklenmedik aksilikler devrede olabilir. Taşıyamayacağın sorumlulukların altına girmemende fayda var.

Balık:

Haziran ayına kadar, iletişim ve eğitim konularında oldukça avantajlısın. Seyahatlere çıkabilir ve hoş vakit geçirebilirsin. Bu sene senin hayatı sorguladığın ve yeniden yapılanmaya hazırlandığın bir dönem olabilir. Ancak  gerçekçi olmalısın; özellikle ikilli ilişkilerde ayakların yere sağlam basmalı, karşı tarafı aşırı idealize etmekten ve aşırı fedakâr olmaktan kaçınmalısın. Aksi takdirde ikili ilişkiler hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.



Yazan: Barış ÖZKIRIŞ

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..