Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '12

 
Kategori
Astroloji
 

19-25 Kasım: Akrepler, Koçlar, İkizler, Oğlaklar dikkat, çok gergin bir hafta!

19-25 Kasım: Akrepler, Koçlar, İkizler, Oğlaklar dikkat, çok gergin bir hafta!
 

Astroloji


Bu hafta boyunca Akrepler Merkürden, İkizler Jüpiterden ve Koçlar da Uranüsden çok çekecek.Şöyleki;

Merkür bütün bir hafta boyunca Akrep burcunda kötü konumda olduğundan ülke genelinde gizli saklı işler yapanların iletişim ve bilgi ağı zora girebilir. Bir takım aldatıcı bilgiler, haberler gizli saklı işler yapanların iletişimlerini kötü yönde etkileyebilir (örnek; gizli örgütler, dernekler, dedektifler, ajanlar vs.)
Bütün bir hafta boyunca Akrepler ve Akrep burcunu sembolize eden her şey kurnaz ve hilekar insanlarla karşı karşıya kalabilirler. Akrepler çevreden edindikleri bilgileri iki kere kontrol etsinler ve dedikodu mahiyetindeki haberlere inanmasınlar; her türlü iletişimde de dikkatli olsunlar. Merkür tüccarları ve ticareti de sembolize ettiğinden ticaret yapan Akrepler varsa kurnazlık ve hilekarlıklara ve bilhassa İkizler ve Başak burçlarına karşı daha dikkatli olsunlar. Biliyorsunuz Suriye Başkanı Esad da tam bir Başak burcu erkeği ve ülkemiz de bir Akrep burcu ülkesi; bu hafta Esad'ın Türkiye aleyhine kurnazlık ve hilekarlıklara başvurması da beklenebilir. Akreplerin haricindeki burçlar da ise Akrep burcu hangi evimize denk geliyorsa o konuda iletişimle gelen kurnazlık ve hilekarlıklara karşı dikkat etmeliyiz.

Merkür haricinde Güneş de Pazartesi günü Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Pazartesi günü Akrepler ve Akrep burcunu sembolize eden her şey nüfuzlu insanlar ve Aslan burçları tarafından kötü yönde etkilenebilirler. Bilhassa nüfuzlu insanlar gizli saklı işler yapanlara karşı saldırgan ve baskın bir tutum sergileyebilirler. Kişisel olarak Akrepler çevrelerince tanınmış, nüfuzlu insanların egoistliği, gurur ve kibiriyle karşı karşıya kalabilirler. Bu günde Akrepler Aslan burçlarına karşı dikkatli olsunlar.

Venüs de Akrep burcunda Perşembe, Cuma ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan bu günlerde Akrepler ikili ilişkilerinde (ortaklık, evlilik vs.), para konularında, adli davalarında açgözlü, iradesiz ve kendi isteklerine düşkün, manipülasyonlar yapan insanlara dikkat etsinler. Akrepler bunların yanısıra Boğa ve Terazi burçlarından kişilere karşı da dikkatli olsunlar. Ülke genelinde ise gizli saklı işler yapanlar ortaklarından iradesizlik ve açgözlülük görebilirler. Gizli saklı işlerle uğraşanlar para konularında da açgözlü insanlara dikkat etsinler; adli davalarında da para kayıpları ve anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Satürn ise Akrepte Çarşamba iyi Pazar günü ise kötü konumda olduğundan Çarşamba günü Akrepler ve gizli saklı işlerle uğraşanlar otoriter, başkan, patron konumundaki yada Oğlak burcundaki insanlardan sabır, disiplin ve azim olarak olumlu etkiler almaktalar. Ancak Pazar günü Akrepler ve Akrepleri sembolize eden her şey başkan ve patron konumundaki kişilerden engelleme, katılık, soğukluk ve karamsarlık olarak etki alacak. Pazar günü Akrepler patronlarından yada Oğlak burçlarından engellenme ve katılıkla karşı karşıya kalabilirler.

Akrep burcunun yöneticisi Plüto ise Oğlak burcunda Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri kötü konumda olduğundan Akrep burçları ve Akrep burcunu sembolize eden her şey Güneş, Merkür, Venüs ve kısmen de Satürn'den aldıkları kötü etkiyi yine Oğlak burçlarına yani patron ve başkan konumundaki kişilere yansıtacaklar. Yani Gizli saklı işlerle uğraşanlar patron yada başkan konumundaki kişilere karşı manipülatif olabilirler. Patron ve başkan konumundaki kişiler bazı ani istenmeyen değişimlerle, yıkıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirler. Vergi, bankacılık, ortak paralar ve borç paralar konularında patron ve başkan konumundaki kişiler olumsuz yönde etkiler alabilirler. Örneğin ani yapılan zamlar, vergiler vs. patron ve başkan konumundaki kişileri kötü yönde etkileyebilirler. Bu günlerde yapılacak yenilikler yıkımlara, zorluklara yol açabilir. Yeraltı faaliyetlerinde de bir artış söz konusu olabilir. 

Jüpiter bir süredir İkizler burcunda ve ara sıra kötü konumda idi. Bu hafta ise bütün bir hafta boyunca İkizler burcunda kötü konumda olacak. ikizler burcu bir süredir hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, yüksek öğrenim, uzun yolculuklar konularında sıkıntı duymaktaydı. Bu hafta da İkizler burcu ve İkizler burcunu sembolize eden her şey yine bu konularda olumsuz etkiler almakta. Ülke genelinde iletişim sektörüyle uğraşanlar (gazeteciler, entellektüeller, öğretmenler, bilgi ağı kuranlar vs) hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, yüksek öğrenim konularında sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. Yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, vs) yapacağı fanatiklikler yüzünden öğretmenler ve ilk öğretim birimleri, yollar, iletişim unsurları vs. kötü yönde etkilenebilir. Bu hafta boyunca hukuk ve yasalar konularında bir takım sorumsuzluklar yada boyunu aşan fazla sözler vermekle ilgili bir takım haberlerde gündeme gelebilir. Kişisel olarak İkizler burçları Yay burçlarının yapacağı sorumsuzluklara karşı dikkatli olmalılar. Yay burçlarının yapacağı sorumsuzluklar, boylarını aşan sözler iletişim kazalarına neden olabilir. İkizler burçları aldıkları bu kötü etkileri Akrep burçlarına dolaylı yoldan yansıtmaktalar.

Geçen hafta iyi konuda olan Uranüs ise bu hafta boyunca Koç burcunda hep kötü konumda olacak. Bu durumdan başta Koç burçları olmak üzere Koç burcunu sembolize eden her şey olumsuz yönde etkileniyor. Uranüsün olumsuz etkisi ülke genelinde asker, polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluk olarak hissedilebilinir. Bazı asi gruplar polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Kişisel olarak Koçların Kova burçlarından, arkadaş ve tanıdıklarından huzurusuz olacakları bir hafta. Koçların geleceğe yönelik projeleri varsa bu hafta boyunca aksiliklerle karşılaşabilirler. Kısaca Koçların bu hafta boyunca huzursuz ve sinirli olacakları bir hafta olabilir. Diğer burçlar ise Koç burcu hangi evinize denk düşüyorsa o konularla ilgili başlangıçlarda huzursuzluk ve ani değişim yaşayacağınızı gösterir. Ayrıca Uranüs bir takım teknolojik yada bilimsel gelişmelerin de polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluk ve gerilim yaratacağına da işaret edebilir. 

Uranüsün haricinde Koçlar Ay'dan da Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü yönde etki alıyorlar. Koçlar bu günlerde Yengeç burçlarına, üretimle uğraşanlara, anne konumundaki kişilere dikkat etsinler. Koçlar bu kişilerin aşırı duyarlılığı ve güvensizliği yüzünden rahatsız olabilirler. Ülke genelinde polis ve güvenlik birimleri de aşırı vatansever insanların güvensizliğine karşı dikkatli olsunlar. 

Bu haftanın tek olumlu yanı Neptünün Balık burcunda Perşembe, Cuma ve Cumartesi, Pazar iyi konumda oluşu. Özellikle Pazar günü Balık burçları ve Balık burcunu sembolize eden her şey Neptün'den olumlu etkiler almakta. Bu günlerde ülke genelinde Büyük kurum ve kuruluşlarda, hastane ve hapishanelerde anlayış, merhamet ve insancıllık ön plana  çıkabilir. Hayırsever kurum ve kuruluşlar da daha ön plana çıkacakları günlerdeler. Bu günlerde belki de açlık grevleri ile ilgili olumlu bir gelişme olabilir. Kişisel olarak Balık burçlarının kendi gibi Balık burçlarına yada Büyük Kurum ve Kuruluşlara karşı (hastane, hapishane, vs.) daha yaratıcı, merhametli ve insancıl olacakları günler bu günler. Biliyorsunuz Başbakanımız da Balık burcu ve bu günlerde geçen haftaya oranla daha yaratıcı ve merhametli olabilir; özellikle hapishanelerdeki açlık grevleri hakkında daha merhametli davranış sergileyebilir. Balık burcunun haricindeki diğer burçlar da Balık burcu hangi evimize denk geliyorsa bu günlerde o konularda daha yaratıcı, insancıl ve merhametli olacağımızın göstergesidir. 

Özetlersek bu hafta Akrepler için ve Akrep burcunu sembolize eden şeyler için zorlu bir hafta olacak. Akrepler iletişimlerine, iklili ilişkilerine, para konularına, nüfuzlu insanlara, adli davalarına, kısmen de patron ve başkan konumundaki insanlara dikkat etsinler. Akrepler aldıkları bu kötü etkileri çevrelerindeki patron ve başkan konumundaki kişilere dolayısıyla da Oğlaklara yansıtacakalar. Ülkemiz de bir Akrep burcu ülkesi olduğundan bu konulardan nasibini alabilir. Koçlar bütün bir hafta huzursuz ve gergin olabilir. İkizler ise Jüpiter yüzünden hukuk ve yasalar, uzun yolar, yüksek öğrenim konularında sorumsuz insanlara karşı dikkatli olsunlar. 

Ülke genelinde ise polis ve güvenlik birimlerinin gergin olacağı bir hafta olacak. Kargaşaya yol açabilen yenilikler olabilir. Yeraltında ve yer üstünde ani istenmeyen yıkıma yol açabilen değişimler de gündeme gelebilir.

Bu arada hafta sonuna doğru yani Perşembe, Cuma ve Cumartesi ve Pazar günleri Büyük kurum ve kuruluşlarda (hastane, hapishane, vs) merhamet ve insancıl duygular daha çok uyanabilir. Hayırsever kurumlar daha ön plana çıkabilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..