Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '12

 
Kategori
Astroloji
 

12-18 Kasım: Akrepler nüfuzlu insanlara, İkizler hukuk ve yasalara dikkat!

12-18 Kasım: Akrepler nüfuzlu insanlara, İkizler hukuk ve yasalara dikkat!
 

Astroloji


Güneş Akrep burcunda ve Jüpiter İkizler burcunda bu hafta boyunca hep kötü konumda olacak. Akrepler ve İkizler, gizli saklı işler yapanlar, iletişim sektörüyle uğraşanlar Güneş ve Jüpiterden kötü etkiler almakta. Nüfuzlu, tanınmış kişiler Akreplere karşı yada gizli saklı işlerle uğraşanlara karşı baskın olmaya çalışabilirler. Akreplerin nüfuzlu kişilerle başları derde girebilir; onların egoistliği, ile karşı karşıya kalabilirler. Aslan burçlarının Akreplere karşı kibirli olacakları bir hafta.

Satürn Pazartesi Akrep burcunda kötü konumda olduğundan patron ve başkan konumundaki kişilerle Oğlak burçları gizli saklı işler yapanlara ve Akrep burçlarına karşı baskı, sansür ve yasaklamalar uygulayabilirler. Pazartesi Güneş de Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Akrepler ve gizli saklı işler yapanlar hem patronlarından hem de nüfuzlu insanlardan kötü etkilenebilirler. Bu arada patron ve başkan konumundaki kişiler vergiler, bankacılık ve borç paralar konuları karşısında yasak ve sansürler de uygulayabilirler.

Jüpiter ise İkizler burcunu ve İkizler burcunu sembolize eden her şeyi kötü yönde etkilemekte. İkizler burcunun başı hukuk ve yasalarla derde de girebilir; uzak ülkelerle yada yüksek öğrenimle ilgili konularda sorumsuzluklarla da karşılaşabilirler. İkizler burcu Yay burçlarının sorumsuzlukları ile de karşı karşıya kalabilir. Yay burçlarının ise iletişim ve yakın çevrelerine karşı sorumsuz olacakları bir hafta. Yay burçları bu hafta söylemek istemeyecekleri yada söylememeleri gereken şeyleri konuşabilirler. Hukuk ve yasaların yol açacağı bir takım sorumsuzluklar da medyada haber konusu olabilir. Yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, vs.) neden olacağı sorumsuzluklar, ukalalıklar, abartı ve fanatizm de haber konusu olabilir. Fanatik kişiler yine ilk öğretimi, okulları ve her türlü iletişimi kötü yönde etkileyebilirler.

Merkür artık Akrep burcunda ve Perşembe, cuma ve Cumartesi, Pazar günleri kötü konumda olduğundan gizli saklı işler yapanlar ve Akrep burçları bu günlerde iletişim konularından da kötü etkiler almakta. Özelikle Jüpiter üzerinden hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim ve yabancı ülke ve kültürler konularında kötü etkiler alan Merkür bu etkisini Akreplere ve gizli saklı işler yapanlara da yansıtacak. Yani hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim ve yabancı ülke ve kültürler konularında yapılan sorumsuzluklar İkizler burcu kanalıyla yada iletişim yollarında (telefon, yollar, bilgi ağı, gazete vs.) Akreplere ve gizli saklı işler yapanlara kurnazlık, hilekarlık ve samimiyetsizlik olarak yansıyacak. Akrepler İkizler ve Başak burçları ile olan ilişkilerine bu günlerde dikkat etsinler. Akrepler ve gizli saklı işler yapanlar bu günlerde dedikodu mahiyetinde ve gerçek dışı haberler de alabilirler yada kurnazlık ve hilekarlıklara kurban da gidebilirler. Astrolojik haritamızda Akrep burcu hangi evimize denk geliyorsa o konuda dikkat etmeliyiz. Ayrıca bu günlerde vergiler, bankacılık ve borçlar konularında da aldatılmalar ve bir takım kurnazlıklar
da gündeme gelebilir.

Perşembe günü Ay Yay burcunda kötü konumda olduğundan vatansever insanlar, üretimle uğraşan insanlar uzak ülke ve yabancı kültürlerle ilgili bir takım güvensizliklerle dolu olabilirler. Kişisel olarak Yengeçlerin Yay burçlarına karşı güvensiz ve aşırı hassas oldukları bir gün. Ayrıca Yengeçler yabancı insanlara ve kültürlere karşı, hukuk ve yasalara karşı güvensiz olabilirler yada yüksek öğrenimle ilgili konularda aşırı hassas olabilirler. Ama ertesi günü yani Cuma günü Ay Yay burcunda en iyi konumunda olduğundan Yengeçlerin Yay burçlarına, hukuk ve yasalara karşı güvenleri artıyor. Üretimle uğraşan kişiler de yabancı ülkelerle ilgili konularda duyarlı ve güvende oldukları bir gündeler. Yaylar Cuma günü ev, yurt, vatan ve gayrimenkulle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

Ay Cumartesi günü Oğlak burcunda kötü konuma geçiyor ve bu günde vatansever kişiler yada üretimle uğraşan kişiler patron yada başkan konumundaki kişilere karşı aşırı hassas ve güvensiz olabilirler. Kişisel açıdan Yengeçlerin Oğlak burçlarına karşı güvensiz oldukları bir gün. Yengeçler patronlarına karşı da aşırı hassas ve güvensiz olabilirler. Oğlaklar ise ev ve gayrimenkul ile ilgili konularda kötü etkiler alabilirler.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..