Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

2014 Haziran anısı

2014 Haziran anısı
 

HAZİRAN AYI EN GÜZEL AYLARDANDIR . YAZIN BAŞLANGICI, GÜZELLİKLERİN ORTAYA ÇIKIŞIDIR.


2014 Haziran'ı bu sene gerçekten çok güzel başladı. Harika bir Haziran oldu. Bol bol yağmur ve serinlik. Gerçekten çok güzel. Ancak bundan memnun olan ne kadar varsa, memnun olmayan da çok. Genel itibarıyle çok iyi ve very perfect.

Birilerinin kuraklık bağrışlarına rağmen, çok şükür YÜCE ALLAHIM  bizlere bol bol yağmur ve bereket ihsan etti. Şu anda da dışarda müthiş bir yağmur var. Gerçekten harika bir şey. İnsanı hem coşturuyor hem de hüzne boğuyor. İnsanoğlu gerçekten bu nimetlerin kadrini ve kıymetini bilmiyor. Ama bunlar boş çırpınışlar. Bu dünyada aklımızın fikrimizin almadığı kadar çok, muhteşem nimetler var. Ne kadar şükür edilse azdır. Ve ne kadar YÜCELER YÜCESİ ALLAH'A secde edilse yetersizdir. ALLAH'IMIZIN verdiği bütün nimetlerin şükrünü ve edasını çok ama çok iyi bilerek, tüm canlıların YÜCE YARADANIN yani ALLAH'IMIZIN rahmetine ve bereketine muhakkak mazhar olması elzemdir.

Teşekkür ve tefekkür etmek insan için çok ama çok önemlidir. İnsanın hayatı bir pamuk ipliğine bağlı. Bir bakmışız burdayız, bir bakmışız nerelere gitmişiz. Sonuç olarak 2014 Haziran'ın serin ve rahatlık içinde geçmesi gerçekten sıcak bölgelerde yaşayanlar için önem arzetmektedir. Çünkü herşey insanın elinde olmuyor. Her istediğimizi hemen elde edemiyoruz. Bazı şeylere ulaşmak için maddi güce ihtiyaç duyulmaktadır.

2014 Haziranı İnşaallah herkese mutluluk, güzel yaşam, iyi komşu, iyi dostluklar ve nice güzel yarınlar getirmiş olması dileğiyle. Her günümüz bir öncekinden daha güzel olsun....... 

 
Toplam blog
: 94
: 1680
Kayıt tarihi
: 20.06.14
 
 

Üniversite, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Çalışan, İyi bir kariyer sahibi olmak, Kitap okuma, ..