Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

2014 yılı 3. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu

2014 yılı 3. Çanakkale Şehitlere Saygı Bisiklet Turu
 

18 Mart Bisiklet Grubu


 Birincisi 25 Mart 2012, ikincisi 23-24 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilen Şehitlere Saygı Bisiklet Turu'nun üçüncüsü 05-06 Nisan tarihlerinde Çanakkale'de ve Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda gerçekleştirilmiştir.
Gerçekleştirilen etkinliğe ülkemizin çeşitli yerlerinden katılan 2000 yakın bisikletsever aynı anda, aynı coğrafyada pedal çevirmişlerdir.
2014 yılı 3. Çanakkale Şehitlere saygı bisiklet  turu kapsamındaki etkinlik, Türkiye' nin her bölgesinden katılan 111 Dernek, Klüp, Grup ve topluluklarca gerçekleştirilmiştir. 
18 Mart Bisiklet Grubu Başkanı Sn. Murat Varol' un yaptığı; " Bizlere bu vatanı canlarını siper ederek, kanlarını dökerek emanet eden " Çanakale Geçilmez " diyerek başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Rahmetle anıyor, Gazilerimizin önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz . " Basın açıklamasıyla start verilmiştir.
Bu anlamlı turda başta organizasyonu  üstlenen  T.C  Çanakkale Valisi, vali yardımcısı olmak üzere Elini taşın altına koyarak emek veren, öz güvenle beraberliği, birlikteliği ve güvenliği sağlayan Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne, Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığına, Eceabat belediye Başkanlığına, Çanakkale İl Gençlik ve spor Müdürlüğüne, Çanakkale T.C Başsavcısına,  Çanakkale Garnizon Komutanlığına, Jandarma Komutanlığına, Sahil ve Koruma Komutanlığına, Basın ve Medya grubuna, 
Organizasyonun temel taşlarından Başta Murat Varol Olmak üzere 18 Mart Çanakkale Bisiklet Grubuna , bizleri ağırlayan, misafir eden, yardımsever  Çanakkale esnaf ve  Halkına, tüm görevini layıkıyla üstlenen ve yerine getiren sponsor firmalara yardım ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler...
Bizlere bu mutluluğu ve huzuru yaşattığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için orada toplanıp binlerce kişi pedal çevirdik. Bir kere daha Maneviyatımızın kuvvetli , güçlü olduğunu anladık. 
Yaşamımızda, kardeşlik, barış, sevgi, saygı, dostluk ve huzur içinde olduğumuzu tekrar gösterdik... Birlik ve beraberlik kavramlarını gözler önüne serdik...
Tüm pedal çeviren bisikletçi dostlarıma Selam ve sevgiler.
 
Ergun Oskay 
 
 
Toplam blog
: 37
: 553
Kayıt tarihi
: 03.07.10
 
 

Uzun Yol Tur Bisikletçisi. ..