Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ocak '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

2015 İlkbahar-Yaz Sezonunun Favori Saç Modelleri

Bayanlar saçları uzatmaya başlayın! 2015 ilkbahar/yaz saç modellerinde uzun saçlara ihtiyacınız olacak...

2015 ilkbahar/yaz sezonu defileleri çoktan sunuldu, koleksiyonları çoktan incelendi. Yeni bir yılın heyecanını yaşadığımız bugünlerde 2015'in ilkbahar/yaz dönemine ait trend listeleri de tüm hızıyla hazırlanmaya başlandı. Bu sefer ilk olarak 2015'in saç modellerinden bahsetmek istiyorum sizlere. 

Dünya markalarının defilelerinde sundukları koleksiyonlar, ayakkabılar ve çantalar kadar, o defilelerde yer alan modellerin saç ve makyajları da yeni sezon trendleri hakkında bizlere ipuçları veriyor. 2015 ilkbahar/yaz defilelerinde yer alan modelleri incelediğimde, yeni sezona ait saç modelleri hakkında fikir sahibi oldum ve bununla ilgili olarak saç trendleri listesini oluşturdum.

Hadi şimdi, biz bayanların en çok önemsediği kısımlardan biri olan saçlarımızı 2015 ilkbahar/yaz sezonunda nasıl yapacağız, bir bakalım. Daha alımlı, daha gösterişli, daha kendine güvenen bayanlar için 2015 saç modelleri sizlerle!

 

2015_ilkbahar_yaz_saç_modelleri_kapak

1- BOHEM DALGALAR

Her geçen gün saçlar da makyajlarda doğallaşıyor. Eskisi kadar abartılı makyajları ve düğün saçlarını etrafta görmüyoruz. Tabi ki bakımlı olmak şart. Ancak bu bakımı abartılı saç ve makyajla karıştırmamak gerekli. Saçlardaki bohem dalgalarda buna işaret ediyor aslında. Fön değmiş ancak abartılmamış, lüle lüle yapılmamış, doğal duruşlarıymış havasını veren saçlar 2015 ilkbahar/yaz sezonuna damgasını vuracak gibi.

2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - Bohem dalgalar

2- AT KUYRUĞU
 
2015 ilkbahar/yaz sezonu için saçlarınızı uzatmaya şimdiden başlayın. Çünkü trend listelerinde yer alan saç modelleri genelde uzun. At kuyrukları da yeni sezonda öne çıkan modeller arasında. Tepeden toplananlar da, boyun hizasından toklananlarda var. Karar sizin!
 
2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - At kuyruğu
 
3- SAÇ ÖRGÜSÜ
 
İşte yine uzun saçlarda denenebilecek bir model daha, saç örgüleri. Bu saç modeli 2015 ilkbahar/yaz sezonuna hızlı bir dönüş yapıyor ama biz öğrencilik yıllarımıza geri dönüş yapabilecek miyiz acaba? Bir "off keşke" çekerek, bu modelin salaş toplanmış hallerini de denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
 

2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - Saç örgüsü

4- TOPUZ
 
Farklı topuz modelleri de 2015 ilkbahar/yaz defilelerinde yer aldı. Ama bu topuzlar klasik topuzlardan biraz daha farklı.Saç örgüsü yapılarak oluşturulan topuz modellerl ya da doğal bir şekilde döndürülerek hazırlanan modeller, yani yine abartıdan uzak topuzlar.
 
2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - Topuz
 
5- ISLAK GÖRÜNÜM
 
Yaz ayları için oldukça uygun bir model olan ıslak görünümlü saçlar, 2015 ilkbahar/yaz sezonunda yine favori modellerden. Tabi bu saç modeliyle birlikte fresh bir görüntü vermeniz mühim. Yoksa etrafta kirli saç algısı da yaratabilirsiniz.
 
2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - Islak görünümlü saçlar
 
6- İRİ DALGALAR
 
Saçınızda buklelere yer vermek istiyorsanız ve iri dalgalı görünümü seviyorsanız, 2015 ilkbahar/yaz sezonunda bu tarz saç modellerini deneyebilirsiniz. Ama yine belirteyim, lüle lüle yapılmış bir saç değil asla bahsettiğim, daha doğal bukleler trend olan. 
 
2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - İri dalgalar
 
7- SAÇ AKSESUARLARI
 
Saçlarımızın süsleri, bizim de en önemli aksesuarlarımız taçlar, çiçekli tokalar, taşlı taraklar ya da saç bantları. 2015 ilkbahar/yaz sezonunun enerjisini tokalarla ve saç aksesuarlarıyla yansıtabilir, stilinizde farklılık yaratabilirsiniz.

2015 ilkbahar/yaz saç modelleri - Saç aksesuarları

 
 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..