Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '15

 
Kategori
Burçlar
 

2015 Şubat Ayı Burç yorumları

2015 Şubat Ayı Burç yorumları
 

2015 yılı size nasıl geldi? Hali hazırda zor etkilerle mi geçiriyorsunuz, yoksa her şey günlük gülistanlık mı? Kime göre kimin sorunu daha fazla bildiğiniz göre bu da kişiye özel astrolojik etkiler aldık, ama bildiğim şu ki yıla ilk Merkür gerilemesi ile başladığımız için işler hafif karışık. Mars, Venüs, Neptün de keza can sıkıcı açılar ve karşıtlıklar yaşayınca bazen durumlar istediğimiz gibi olmuyor. Ocak ayında Yeni ay Kova burcundaydı bunun yanı sıra da Merkür geriliyordu. Bu durumda işler pek de iç açıcı değildi. Şimdi az rastlanır durumlardan biri daha gerçekleşecek ve Şubat ayında ki yeniay yine Kova burcunda olacak ama gene bir Merkür gerilemesi var. Yine de çok olumsuz durumlar söz konusu değil çünkü 11 Şubat’ta Merkür gerilemesi bitiyor, gölgesi ile 17-18 Şubat günleri üç aylığına Merkür gerilemesine veda edeceğiz. Şubat ayı bize Aslan Dolunayı ile merhaba diyor. Bu da bizim kendimizi hep öne çıkartma çabası ile etkileyecek. Başarılarınızın başkaları tarafından fark edilmek isteği hepimizde tavan yapacak.  Şimdi bir bakalım Şubat ayı bize neler getirecek. 

Koç Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu:

4 Şubat tarihinde Aslan burcundaki dolunay,  geçtiğimiz 19 Ocak tarihinde Kova burcunda gerçekleşen yeni aydan bu yana olan gelişmelerin geldiği son noktadır. Bu durum toplumsal ilişkiler, diğer yanıyla aşk hayatında etkilidir. Şubat ayı içerisinde, söz konusu aşk olduğunda bocalamalar söz konusu olabilir. Herkes gibi sizlerde ön plana çıkmak istiyorsunuz fakat geri hareket bize ileriye dönük hedeflerimiz ve sosyal ilişkilerimiz anlamında gözden geçirme sürecinde olduğumuzu söylüyor. Bu bekleme durumu,  gözden geçirme anlamında olumludur.Şubat ayının ilk günlerinden itibaren, hem aşkı hem de maddiyatı elde edebileceğiniz önemli ortamlarda olacaksınız. Şubat ayı içerisinde yeni kişilerle tanışacaksınız ve bu kişilerden bazıları sizi fazlasıyla etkileyecek. Bulunduğunuz mevki sizi mutlu etmeyecek, daha iyisine sahip olmak isteyeceksiniz. Şubat ayının ilk haftasına kadar olan sürede, finans gezegeniniz olan Venüs, Balık burcunda ilerleyecek ve maddi anlamda kendinizi fazlasıyla güçlü hissedeceksiniz. Gücün elinizde olduğu ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

11 Şubat itibariyle Merkür geri hareketi sonlanmış oluyor, ancak gölgeli günleri olan bir haftayı önemsemek gerekir. Gözden geçirdiğimiz projeleri ve planları yavaş yavaş yürürlüğe koyabiliriz. Şubat ayının 18'ine kadar olan kısımda durgunluk olabilir fakat sonrasındaki gelişmeler aktiflik içerir. Geri harekette bazı aksamalar olduysa düzgün seyirde yoluna girecektir. Dolunayın hassasiyetinde ortaya koyamadığımız benliğimizi şimdi daha iyi ifade ediyoruz. Birçok alanda takıldığımız noktaları daha özgür bir şekilde gerçekleştirmeye başlayacağız. 

19 Şubat tarihinde yeni ay ikinci kez Kova burcunda hemen arkasından Güneş Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu da yeni ayın iki yönlü etkisini gösteriyor, hareketlilik artmaya başlar, yenilikler için belirli bir güç kazanırız. İleriye dönük adımlar, iç dünyamızda moralimiz artıyor. Sosyal anlamda, iş hayatınızda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşacaksınız. Şubat ayı içerisinde yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars burcunuzda seyrine başlıyor. Bu da ilişkilerde, girişimlerde, ortaya koymak istediğimiz plan ve projelerde, bütünüyle dış dünyayla olan irtibatınızda, hayatın içinde size uygun olan iki geçiş birden başlıyor. İkili ilişkilerde ve dış görüntünüz ile göz doldurmanızı sağlayacaktır. İş konusunda, özellikle değer verdiğiniz ve sevdiğiniz kişilerden destek bekliyor olabilirsiniz, isteğiniz gerçekleşecek ve beklediğiniz desteği alacaksınız. Venüs'ün etkisini fazlasıyla hissedeceksiniz. Şubat ayı içerisinde fazla duygusal olabilirsiniz ve bu nedenle ani çıkışlar yaparak, size değer veren insanları kırabilirsiniz.

Boğa Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda oluşacak dolunaydır. Aile içerisinde desteklenmek, alkışlanmak, ön planda olmak istiyoruz. Diğer taraftan da iş hayatında yeniliklere açık, biraz da olumlu düşünmek arzusu vardır. Ancak hala Merkür geri hareketi olduğu için, şunu unutmayın ki en önemli konu kariyer hayatı ve toplumsal ilişkilerdir. İş ortamlarında otoritelerle ilişkilere dikkat edilmelidir. İş konusunda aldığınız sorumlulukların farkındasınız ve bu durum sizi başarıya biraz daha yakınlaştıracak. Daima yüksek standartlara sahip olmak istiyorsunuz ve kendinizi ispat etme olanaklarını elde edeceksiniz. Kariyeriniz açısından size yardımcı olacak kişilerle bir arada olacaksınız ve bu durum kişisel olarak daha fazla gelişmenize yardımcı olacak.

11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi sonlanıyor. 18 Şubat tarihine kadar kariyer hayatıyla ilgili konulara yeniden önem vermek gerekir. Projelerinizi 18 Şubat tarihi itibariyle yürürlüğe koyabiliriz.Sosyal çevrenizde sizinle aynı düşünceleri paylaşan kişilerle aynı hedeflere yönelebilirsiniz. Mantıklı atacağınız her adım sizin yararınıza olacak. Bu dönem içerisinde dostluklar da iş konusunda önemli rol oynayacak. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerine kulak vermelisiniz. Neptün, Şubat ayının ortalarına kadar Kova burcunda bulunuyor ve bu durum aşk hayatınızda yenilikleri de beraberinde getirecek. Yine de yaşanacak duygusal gerilimlere hazırlıklı olmalısınız. Hayalindeki kişiyi bulmak her insanın isteğidir ancak sizin bu dönem içerisinde "Hayalimde ki kişi" diyeceğiniz birden fazla kişi karşınıza çıkabilir ve bu durum kafanızın karışmasına neden olabilir.

Birlikteliği olmayan Boğa burcu insanları, Şubat ayı içerisinde gizli birliktelikler yaşayabilir. Bu kişi, ailenizin takdir etmediği, sizden büyük ya da küçük bir kişi olabilir. Bu konuda tüm yaşanacaklar aşk gezegeninizden kaynaklanacaktır. Duyguları fazla büyütebilir ve gereksiz yere kıskançlıklar sergileyebilirsiniz. 19 Şubat'ta ikinci kez Kova burcunda oluşacak yeni ayın ve hemen sonrasında Güneş Balık burcuna giriyor. Bu yeniayın şifa verici bir gücüyle, projeleri ve planları yürürlüğe koyma anlamında kıymetlidir. İş hayatında bir hareketlenme başlıyor. İleriye dönük hedefler anlamında ilişkilerde ruhsal paylaşımların işaretçisidir.

20 Şubat tarihinde Venüs ve ardından Mars, Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu Boğa'ların hoşuna gitmeyebilir, iç dünyamıza dönüp ilişkilere bakabiliriz. 20 Şubat sonrasında ilişkilerde beklenmedik kopmalar, bazı durumların sizi rahatsız etmesi ve gerginleştirmesi mümkündür. 20 Şubat sonrası rahatlatıcı aktivitelere yönelmek gerekebilir.

İkizler Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda dolunay,  bizim isteğimiz özellikle kendi çevremiz içerisinde hakimiyeti ele geçirmektir. Biraz alkışlanmak ve destek almak istiyoruz. Bulunduğumuz alanda kendimizi göstermekten yanayız. Şubat 2015'te işinizi severek yapacaksınız. İş konusunda oldukça önemli gelişmeler, hızlı bir şekilde yaşanacaktır. Aile işi yapan kişiler, değişimlere hazırlıklı olmalıdır. Geçmişte yaşananlar tekrar gün yüzüne çıkabilir. Yaşanacak bir takım değişimler, iş hayatınıza her anlamda yansıyacak. Hedefleriniz konusunda, ufak ufak temel atmaya başlayabilirsiniz. Şubat ayının ilk günlerinden itibaren mantıklı birlikteliklerin peşinde olacaksınız. Karşı cinsin sizi yanlış değerlendirmesini istemiyorsanız düşüncelerinizi doğru bir şekilde aktarmalısınız. Partneri olan kişiler, bu dönem içerisinde bir takım sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilir. Bekar olan kişiler, maddi çıkarları doğrultusunda birliktelik kurabilir.

11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi sonlanmış olacak. Bu dönemde kendimize çizdiğimiz yol yavaş yavaş aydınlanmaya başlıyor. Geçtiğimiz aya göre daha rahatız, yeni hareketlenmeler başlayacaktır. Gözden geçirilen plan ve projeler uygulamaya dönebilir. Şubat ayı içerisinde, duygusal anlamda yaratıcılığınızı kullanacağınız işler ilginizi çekebilir. İdealleriniz oldukça yüksek. Sizinle farklı görüşü ve düşünceyi savunan kişilere karşı sert tavır içerisinde olacaksınız. Bu dönem içerisinde asla taviz vermiyorsunuz. Aşk açısından kendinizi fazla kaptırmamalı ve birlikteliğin uzun sürmeyeceğiniz bilmelisiniz. Hem iş hem de aşk kafanızın karışmasına neden olabilir. Seyahatler sonucunda ortaya çıkan aşklar, ilerleyen dönemlerde baş ağrısı yaşamanıza neden olabilir.

19 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda bir yeni ay oluşuyor. İşte şimdi bu yeni ayla birlikte harekete geçiyoruz. Güneş, Balık burcunda seyretmeye başlıyor. Balık'ın yarattığı hassasiyeti geriye çekerek amacımız ve kararlarımız yönünde dış dünyaya açılmaktan asla şaşmayacağız. Hayalleri elde etmek adına bu dönemi manevi bir güç olarak kullanacağız. Bu dönem içerisinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve bu kişiler iş hayatınızda ki geleceğinize doğrudan etkide bulunabilir. Beklenmedik, olumlu iş ilişkileri ortaya çıkabilir. İçinizdeki enerji seviyesi oldukça fazla…

20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars, Koç burcunda seyrine başlayacak. Bu geçiş hem ilişkilerde hem de hedefler anlamında aktiflik katacaktır.Şubat ayını, iş konusunda sorunsuz atlatmak istiyorsanız, duygularınıza fazla önem vermemeli, size verilen tavsiyelere kulak vermelisiniz.

Yengeç Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde kazanç evinizde oluşacak dolunay, finansal konular üzerinde bir hayli önemli biçimde durmamız gerekiyor. Kendimizi ifade etmek istediğimiz alan sadece kendi kazancımızla ilgili meseleler üzerindedir. Mali konular üzerinde özgür olmak istiyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki geri hareket gölgeli günleriyle birlikte 18 Şubat'a kadar devam edecek, bizim kendi kazancımızla ilgili meselelerde bu kadar rahat olmamız mümkün değildir.İş hayatınızdaki hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz. Bu dönem içerisinde riskler karşınıza çıkabilir ve bu durumdan da uzak durmalısınız. Şubat ayında maddi anlamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş konusunda bazı teklifler alabilirsiniz. Mesleki konuda olanaklarınız artabilir. Finansal konularda sizinle karşıt düşüncede olan kişilerin etkilerinden olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Birlikteliğiniz de saygı ve mesafe ön planda olacak. Bu dönem içerisinde yeni bir ilişkiye başlayacaksanız, özgürlüğünüzü kısıtlayacak birlikteliklerden uzak durmanızda fayda var. Duygusal olarak yoğun olduğunuz günler yaşayabilir ve bu günler de size uygun olmayan davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Kendine özgü davranışları olan kişiler, bu dönem içerisinde ilginizi çekebilir ancak siz yine de biraz geleneksel davranışlar sergileyebilirsiniz. Birlikteliği olan kişiler, Şubat ayı içerisinde dikkatli olmalı ve isteklerini biraz olsun bastırmalıdır.
11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi sona eriyor. Geri hareketin sonlanmasıyla birlikte uzun süredir ele aldığımız parasal meseleleri yeni bir bakış açısıyla tekrar göze alacağız. Ortaklaşa ilişkilerde mali konuları dayanışma içerisinde ele almak gereklidir. İş hayatınızda gelişmeler yaşanacak ve hedefleriniz konusunda çıtanızı yükselteceksiniz. Bu zamana kadar ilginizi çeken konular değişim gösterebilir. Alışılmışın dışında bir ay geçirme olasılığınız oldukça yüksek. Sosyal çevreniz yeterli seviyede ise iş konusunda size yardımcı olması için sosyal çevrenizi kullanabilirsiniz. Şubat ayı boyunca iş konusunda ki temponuz fazlasıyla artacak. Mesleki konulara olan yoğunluğunuz üst seviyelere ulaşacak.

19 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda yeni ay oluşuyor. Kendimize güvenli bir şekilde arzularımızın ve tekliflerimizin üzerine gideceğiz. Güneş Balık burcuna geçecektir. Balık'ın etkisiyle kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacağız. İş ve aşk hayatınızı bir denge içerisinde tutmayı tercih edeceksiniz. Bazı Yengeç burcu insanları, birlikteliklerine karşı ailelerinden destek görebilir. Bazı Yengeç burcu insanları ise tam tersi birlikteliklerine karşı onay görmeyebilir. Birlikteliğiniz saygınlık ve mantık önemli olacak, partnerinize karşı belirli bir mesafeniz olacak.

20 Şubat tarihinden itibaren de Venüs ve Mars, Koç burcunda seyrine başlayacak. Burada da mesleki kariyer konuları önemli oluyor. Dikkatli hareket etmek gereklidir. İş yaptığımız kişilerle aramızda olan ilişkilerde Mars çok güçlüdür.

Aslan Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde burcunuz üzerinde gerçekleşecek dolunay, duyguların tavan yaptığı zamanlardır. Kendinizi ne sürmek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde merkez aldığınız nokta kendiniz olacaksınız. Ancak geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde Kova burcunda bir yeni ay oluşmuştu ve Merkür geri hareket vardı, hala bu geri hareket devam etmektedir. O yüzden kişisel anlamda çok fazla takdir görme beklentisi içerisinde olunmamalıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde partnerine kulak vermelidir. İlişkisi yeni başlayanlar bu dolunayda hemen bir hareketle kendini kabul ettirmek isteyebilir fakat öncelikle partner tanınmalıdır. İlişkisi bitmek üzere olan ya da bitmiş de tekrar geri dönmek üzere refleks harekette bulunanların da acele etmemeleri gerekir. İş konusunda düşündüklerinizi gerçekleştirmek adına geçmişteki alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçireceksiniz. Şartların nasıl geliştiğine bağlı olarak da izleyeceğiniz yolu ayarlayacaksınız. Yeni fırsatlar yaratma konusunda oldukça çaba göstereceğiniz bir ay içerisindeyiz. Aşk hayatınız oldukça renkli ve keyifli olacak. Çalıştığınız yerden bir kişi size aşık olabilir ya da aşık olan kişi siz olabilirsiniz. Hislerinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. İş arkadaşınızla güzel uyum yakalayacak, fazlasıyla yakınlaşacaksınız. Bekar olan Aslan burcu insanları bu dönem içerisinde isteklerine göre seçimler yapmak isteyecek. Aşk hayatınızda bir takım değişimler yaşanacak ve bu dönem içerisinde bu değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Gizemli olmaktan keyif alacak, sürekli olacak akılcı davranacaksınız. Duygusal yönlerinizi dengelemeyi başaracaksınız. Zorlukları sevdiğiniz için aşk konusunda da zorluklardan yana olacaksınız.

11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi bitiyor. Ancak bir hafta boyunca gölgeli günler sürecektir. Bu yüzden ikili ilişkilerle ilgili meseleler ve bize muhalif davranan kişilerin son zamanlarda yaratmış olduğu engeller yavaş yavaş ortadan kaldırılacaktır. Durgunluk bitiyor ama ikili ilişkilerde duyguların hemen akması şeklinde olmayacaktır bu. Birbirinizle konuşun, birbirinizi tanımaya çalışın.Maddi anlamda beklenenden iyi seviyelere gelebilir, pozisyonunuz da yükselmeler yarata bilirsiniz. Aile işiyle uğraşan Aslan burcu insanları, bu dönem içerisinde daha fazla vakit ayıracak. Aileden miras kalan bir gayrimenkulün tadilatı ile ilgilenebilir, alım satımını yapabilir ve bu anlamda iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Güçlüsünüz, ancak bu durumu abartmamakta fayda var. Altından kalkamayacağınız bazı işler karşınıza çıkacak, bu durum da kendinizi sınamayın ve uzak kalmayı deneyin. Bazı Aslan burcu insanları aşk konusunda bir takım beklentiler içerisinde ise, isteklerine bu dönem içerisinde olumlu ya da olumsuz cevap alabilecek. Şubat ayının ortalarından sonra aşk hayatınız daha hareketli olacak ve bir kişiyle kalıcı birliktelik kurma ihtimaliniz oldukça yüksek olacak. Birlikte olduğunuz kişiyi "hayatımın aşkı" olarak tanımlayabilirsiniz ancak aceleci olmamanızda fayda var.

19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez bir yeni ay oluşacak. Bu yeni ay kendinizi daha iyi hissetmeniz ve beraberlikle ilgili meseleleri özgür bir şekilde iletmeniz anlamında önemlidir. Güneş Balık burcunda seyrine başlıyor. İster istemez mali konular, ikili ortaklıklar, paylaşımlar ve hisseli paraların önemi vurgulanıyor. İş hayatınızda eğlenmeyi başarıyorsunuz ve bu durum kariyerinizi olumlu bir şekilde etkileyecek. Meslek hayatınızda size yardımcı olacak, var olan enerjinizi doğru kullanmanıza yardımcı olacak arkadaşlarınız var. İş konusunda karşınıza çıkan fırsatları değiştirerek, kendinize göre ayarlamayı başarıyorsunuz.

20 Şubat tarihiyle birlikte gücünüz yükselmeye başlıyor. Daha özgür bir şekilde bütün meselelerin üzerinden gelebilecek ilişki ve hedef anlamındaki konular son derece kıymetli olacaktır. Venüs ve Mars Koç geçişleri sizin için yenilik anlamında çok kıymetlidir. Bu da yenilikleri ve yolculukları işaret etmektedir.  Karşı cins üzerinde oldukça etkili bir karakteriniz var ve bu dönem içerisinde daha da yoğun olacak. Kendinizden emin oluşunuz karşı cinsi daha fazla etkiliyor. Bu nedenle geçici aşklar yaşama olasılığınız oldukça yüksek.

Başak Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcundaki dolunaydır. Fiziksel ve ruhsal anlamdaki sağlığımız, geri plandaki kendimizi ifade etmenin önüne geçen, iş hayatında bizi rahatsız eden birçok duygusal mesele üzerinde zorlayıcı olabilir. Merkür geri hareketinin de bu süreçte devam ettiği de unutulmamalıdır. Bu dolunayda kendimizin kıymetli bulunmadığını hissedebiliriz. Birilerinin sırtımızı sıvazlamasını istiyoruz. Fakat mevcut şartlar gösteriyor ki hayata yaklaşırken biraz opsiyonlu düşünmemiz gerekiyor. Şubat ayı içerisinde iş konusunda size yardımcı olacak önemli kişilerle tanışma fırsatı elde edeceksiniz. İş anlamında ruhsal açıdan daha üst seviyelere ulaşacak, önemli iş ortaklıkları kuracak ve kurulan ortaklıklardan uzun yıllar kazanç ve başarı sağlayacaksınız. Zaman zaman birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlar yaşanabilir ve bu durum iş yerinde motive eksikliği yaşanmasına neden olabilir. Şubat ayı içerisinde romantizmi yoğun bir şekilde yaşayacak, aşk açısından güzel günler geçireceksiniz. Bu durum sizi biraz çarpabilir. Bekar olan Başak burcu insanları, çalıştıkları yerden bir kişiyle duygusal anlamda yakınlaşabilir. Aşk ve romantizm Şubat ayı içerisinde oldukça güçlü…

11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi çalışma evimizde sona eriyor. Ele alınan planlar ve projeler, iş hayatındaki kişilerle ilişkiler ve sağlık gözden geçirildi ise, geri hareketin bitişiyle kendimizi daha rahat hissedebiliriz. Kariyeriniz açısından önemli planlar yapacaksınız. Yaptığınız planların doğru ilerlemesini istiyorsanız, detayları atlamamalı, ayrıntılar üzerinde fazlasıyla durmalısınız. Mesleki açıdan yapılacak konuşmaları fazla gözünüzde büyütmeyin, aksi halde gereksiz tartışmalarına içerisine girebilirsiniz.

19 Şubat tarihinde yeni ay ikinci kez Kova burcunda, kendimizi ifade etme anlamında güç kazandıracak fakat genel resme göre bulunduğumuz alandaki şartların farkında olmamız lazımdır. Güneş Balık burcuna geçecek. Bu geçişin biraz şifa verici etkisi olduğu söylenebilir. Çalışma ortamında sabra ihtiyacımız olduğunun göstergesidir. Yeteneklerimizi nasıl değerlendirebiliriz bunların üzerine düşelim. Bazı Başak burcu insanları sanatsal başarı gösterip, bu alanlardan önemli maddi gelirler elde edebilir. Bireysel olarak ideallerinizde değişimler söz konusu olabilir. Bu dönem içerisinde tüm dikkatiniz kariyerinizde olacak, bu nedenle ailede aksaklıklar söz konusu olabilir. Kariyer gezegeniniz, Şubat ayı içerisinde sizi destekleyecek.

20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars, Koç burcunda başkalarıyla ortaklaşa finansal ilişkiler anlamında, ihtiyaçlar ve borçlar yönünde, her türlü parasal meseleler anlamında, ilişkilerde bir takım lezzetlerin aktif bir şekilde öne çıktığı dönemdir. İlişkilerdeki problemler karşılıklı tutku ve paylaşımla, cinselliğin öne alınarak halledilebileceği bir şekilde olabilir. Duygusal açıdan iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Bu nedenle riskler yaşanacak ve sizde bu duruma hazırlıklı olmalı, dengenizi korumalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle yaşanacak ufak tefek tartışmaları gereksiz bir şekilde büyütmemelisiniz. Geride kalan bir takım tartışmalar yeniden gün yüzüne çıkabilir.

Terazi Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda meydana gelecek dolunay, sosyal ilişkiler anlamında ön planda olma arzuyu işaret edecektir. İleriye dönük hedefler anlamında kendimizi güçlü göstermekten yanayız. İçsel isteklilik, önde olmak, alkışlanmak, takdir görmek, umutlanmak, geleceğe dair meselelerde kendimizi belirli bir grubun içerisinde kuvvetli hissetmektir. Birilerinin bizi beğenmek istemesinden ziyade, kendi yetenek ve becerilerimize belirli bir konuda odaklanmamız şeklinde önem taşıyor. Geçmişle alakalı meseleler bu dolunayda kendini hissettirebilir. İleriye dönük konularda her ne kadar geniş alanda hesaplamalarda bulunsak da şu andaki mevcut duruma bakmamız gerekiyor.İş konusunda güçlü pozisyonlarda olacağınız ve bu sayede önemli işbirlikleri içerisine gireceğiniz bir ay. Hedefleriniz belli ve bu konuda taviz vermiyorsunuz, insanlar bu tür davranışlarınızdan önemli ölçüde etkileniyor ve tüm bunlar iş hayatınızda başarılı olmanızı sağlayacak bir durum. İnsanların, sizin düşüncelerinize gösterdiği saygı, kişisel olarak daha enerjik olmanızı sağlayacak. Kazanımlarınız ve başarılarınız sayesinde güzel yansımalar olacak ve sizde bu durumdan fazlasıyla faydalanacaksınız. Duygusal anlamda alış verişlerde artış olacak ve fazlasıyla romantik günler geçireceksiniz. Her açıdan uyum içerisinde olduğunuz kişiyle karşılaşabilirsiniz. Devamında bu kişiyle aranızdaki ilişkinin farklı boyutlara çıkma düşüncesi sizi endişelendirmesin. Bazı şeyleri yaşamaya hazırlıklı olun.

Merkür geri hareketi 11 Şubat tarihine kadar geçerliliğini sürdürecektir. Aynı konular gündemde olacak, yenilikler ve özel hayatımızla ilgili olan meseleler söz konusu olacaktır. Dış dünyayla iç dünyamız arasındaki meselenin çok iyi kurgulanması gerekir. El üstünde tutulmak istiyoruz ama Merkür geri hareketinin etkili olduğu dönem içerisinde bizim öncelikle amacımızı saptamamız gerekiyor. Becerilerimizi geliştirmemiz ve hobilere ağırlık vermemiz şarttır. Şubat ayının sonunda kadar olan sürede harcamalarınız konusunda tutarlı olmalısınız. Fazla ve gereksiz harcamalar yapmak, maddi anlamda dengeyi sağlamanızı zorlaştırabilir. Üretimle ilgili çalışmalar yapan ve bununla ilgili bir sektörde çalışan kişiler yeni üretimler yaparak, daha iyi sunumlar ve yükselmeler gerçekleştirebilir. Bazı Terazi burcu insanları duygusal anlamda yakınlaşmalar yaşayacak ancak istediklerine sahip olamama durumuyla karşı karşıya kalabilir. Sevgili olmak istediğiniz kişinin aslında sizinle arkadaş olmak istediğini öğrenebilirsiniz.

18 Şubat itibariyle Merkür düz seyre geçiyor. Bu süreçle birlikte biz özellikle hem aşk hayatımız hem yaratıcı kabiliyetimiz hem de becerilerimiz konusunda gözden geçirmede bulunmuştuk. Şimdi artık daha aktif olmaya başlıyoruz, neyi istediğimizi, neleri hedeflediğimizi, sosyal hayatımızı, yaratıcı kabiliyetimizi iletişim yoluyla sunabilecek kıvama geliyoruz. Plan ve projeler anlamında da farkındalık gücü yükselmeye başlayacaktır.Şubat ayı içerisinde sosyal hayatınız hızlanıyor. Arkadaşlıklar konusunda oldukça pratik olacaksınız. Kişiliğinizin ön planda olacağı, kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz ortamlarda bulunmalısınız. Bu sayede bekâr olan kişiler, aradığı aşka sahip olabilir. Duygusal anlamda hem yaratıcı hem de coşkulu olacaksınız. Birlikteliğinizin daha iyi seviyelere ulaşması adına her fırsatı yaratacaksınız.

19 Şubat tarihinde Kova burcunda yeni ay, yaklaşık 3 dakika sonra da Güneş Balık burcuna geçmiş oluyor. Bundan sonrasında da aşk hayatımız canlanmaya başlıyor. Gözden geçirdiğimiz eski bir ilişki restore edilmiş olabilir. Yeni bir aşka adım atabiliriz. Bu yeni ay diğerine oranla çok daha hareket vericidir. Kendimizi ifade etme anlamında bir bonus gibi de görülebilir. Ancak bir yanıyla da çalışma hayatımızla ilgili meselelere ve sağlıkla ilgili konulara önem vermemiz gerekiyor. İnsanlarla olan ilişkimizde iyi niyetin kullanılmaması için gözümüzün de açık olmasında fayda görüyorum. 19 Şubat tarihinden sonra aşk hayatında güzel açılımlar olacaktır, fakat çalışma hayatında biraz daha dikkatli olmamız gerekecektir

20 Şubat itibariyle Venüs ve Mars, Koç burcunda ikili ilişkilerde bir aktivitenin habercisidir. Çok güçlü bir geçiştir, biraz da size karşı muhalif görüşte olan insanlarla genellikle karşı tarafın baskınlığı söz konusu olabilir. Biraz daha kendini düşünen bir partner, kendini ön plana almaya çalışan bir iş ortağı, sizinle tartışabilecek bir takım insanlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Eğer beraberliğinizde bir sorun varsa ve geri hareket etkisiyle bu düzelmediyse, özellikle 20 Şubat tarihinden itibaren çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü bu insanlarla sorunlar devam edebilir. 20 Şubat'tan sonra da genellikle hakim partnerler, hakim kişilerle karşılaşacağız.Birlikteliği olan Terazi burcu insanları, sevgilisine karşı olan duygularında abartmalar yaşayabilir ve sonradan pişmanlıklar yaşayabilir. Ancak bu dönem içerisinde eşinizin ya da sevgilinizin tüm desteğini hissedeceksiniz. Birlikteliğiniz varsa bu dönem içerisinde gereksiz kıskançlıklar yaratmamalı, olumsuz duyguların ortaya çıkmasına izin vermemelisiniz. Bekâr olan kişiler de sosyal hayatın sunduğu tüm güzelliklere doyacak.

Akrep Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

 4 Şubat Aslan burcunda oluşacak dolunay; çalışma hayatı, kariyer, otoriter ile olan ilişkiler konularında önemli olup, bizim de kendimizi ifade etmek yönünde baskın olmaya çalıştığımız bir dönemdir. Çalışmalarımızın karşılığında insanların bizi başarılı bulmalarını istiyoruz. İş hayatında kendimizi göstermekten yanayız. İş ve ev arasındaki dengenin kurulması gereken bir zamandır. Çünkü dışarıda kendisini duygusal anlamda öne çekmeye çalışan bir kişi, iş ve ev hayatında çok fazla baskılara gelemez. İş konusunda bazı sıkıntılar ve aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. İş konusunda büyümek ve daha fazla maddi kazanç sağlamak isteyebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve abartıya kaçmamalısınız. Süreci doğal akışına bırakın ve karşınıza çıkan sorunları bu şekilde aşmaya çalışın. Oldukça yaratıcısınız ve bu sayede çok başarılı işlere imza atabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız üzerinde etkin rol sahibi olmak isteyebilir ve aynı zamanda birlikte önemli işler yapmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda size fazlasıyla yardımcı olacak. Geçtiğimiz 20 Ocak tarihindeki dolunay bizim için ailevi konuları bir hayli önemli hale getirmişti. Ancak Merkür geri hareketi söz konusu olduğu için bütün yeni planları beklemeye almıştık. Şimdi bu dolunayda da özellikle işte verimli olup kendimizi kabul ettirerek yeni adımlar atmaktan yanayız. Merkür geri hareketi gölgeli günleriyle beraber 18 Şubat tarihine kadar devam ettiği için, biz de doğal olarak şu anda bir bekleme sürecindeyiz. Şubat ayı içerisinde hem çok fazla çalışmak zorunda kalacaksınız hem de hak ettiğiniz kadar eğleneceksiniz. Bu dönem içerisinde strateji ve plan oldukça önemli olacak. Mesleki konuda geçmiş beklentileriniz bu dönem içerisinde kendiliğinden gerçekleşebilir. Bu duruma hem şaşıracak hem de motive olacaksınız. Şubat ayında sert mizacınızı sergilemek zorunda kalabilirsiniz.
11 Şubat itibariyle Merkür geri hareketi sonlanmış olacaktır. Bir haftalık gölgeli süresi vardır, geri hareket bittiği için hemen harekete geçemeyiz, ancak bulunduğu bölge itibariyle mevcut geldiğimiz yere bir bakalım, bunları gözden geçirilecektir.Hem birlikteliğinizi hem de dostluğunuzu duygusallıktan yana kuruyorsunuz. Duygusal ilişkiler sizin için çok önemli. Bazı Akrep burcu insanları bu dönem içerisinde oldukça duygusal birlikteliğe adım atabilir. Romantizm dolu günleriniz olacak. Başladığınız ilişki geçici olabilir. Uçup gidecek duygular karşısında dikkatli olmanız gerekmekte.

18 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda bir yeni ayı, belirli bir hamlede bulunma yönünde bir bonus sağlıyor ve Güneş, Balık burcunda seyrine başlayacaktır. Güneş, Balık geçişiyle de moral duygusu artacaktır. Şubat ayı içerisinde daha eğlenceli bir hayatınız olabilir. Özgürlüğünüzü seviyorsunuz ve buna bağımlı olarak hareket edeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde karşı cinsin odak noktası haline geleceksiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz yönde kullanarak istediğiniz enerjiye sahip olacaksınız. Sahip olduğunuz enerji, ilişkinize fazlasıyla canlılık katacak

20 Şubat itibariyle Venüs ve Mars, Koç burcunda seyrine başlıyor. Bu da tamamen çalışma hayatımızla ilgili meselelerin önemine işaret ediyor. Günlük tempoda uyulması gereken hizmet olgularına ve sağlığa çok dikkat edilmesi lazımdır. Aşk hayatıyla ilgili konularda güzel bir lütuf olabilir, ancak çalışma hayatıyla ilgili konularda agresif bir tutum olduğunda biraz toleranslı olmak gerekiyor. Çalışma hayatıyla ilgili meseleler bizi Mart ayına kadar etkileyici bir pozisyonda olabilir. Hareketlilik çok, yoğunluk fazla ancak bireysel kararların bir hayli etkili olduğu bir geçiştir. Gerginlikten, stresten veya önümüzü göremediğimiz kararlar vermekten kaçınalım. İş hayatında size düşmanlık besleyen rakipleriniz olabilir. Bu kişilere karşı gerçekten iyi taktik ve planlarınız olmalı. İş konusunda beklentileriniz oldukça yüksek ve bu nedenle oldukça yavaş hareket etmeli ve fazlasıyla temkinli olmalısınız. İş konusunda ki rakipleriniz tahmin ettiğinizden de fazla. Eğlenceyi ve duygusallığı aynı anda yaşayacaksınız. Bekâr olun, evli olun aşk hayatınızda bir hareketlilik olacak. Sosyal yaşantınız ne kadar aktif olursa, o kadar hareketli aşk yaşantınız olacak.

Yay Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda oluşacak dolunay, duyguların tavan yaptığı, isteklerin ve arzuların kabul edilmesinin istendiği zaman dilimidir. Aynı dar alanda yaşamak istemiyoruz. İş konusunda size yakın olan kişilerin düşüncelerine önem vereceksiniz. Birlikte iş yapabilir, aynı plan üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal anlamda güçlü olan kişiler, kariyeriniz açısından size fazlasıyla destek verecek. İsteklerinizin gerçekleşmemesi, bu dönem içerisinde daha hırslı olmanızı sağlayacak. Aktiviteleriniz hız kazanıyor ve etrafınızda bulunan kişileri fazlasıyla etkiliyorsunuz. Geçtiğimiz 20 Ocak tarihindeki Kova burcundaki yeni ayda, biz yenilik yapamıyorduk. Çünkü Merkür geri hareketiyle örtüşen bir yeni aydı, bizim de hesabımızı kitabımızı bilmemiz gerekiyordu. Hala aynı etkiler devam ediyor, çünkü gölgeli günleriyle birlikte 18 Şubat'a kadar Merkür şu andaki mevcut çevreyle ilgili konuların tekrar ele alınmasını gerektiriyor. Yenilikler yapmak istiyoruz, yeni yerlere taşınmak istiyoruz ama hesaba uymuyorsa bir anda verilen kararlar yanlış olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymadığı için Yay'lar arasında tatminsizliğe yol açan bir dolunaydır. Entelektüel açıdan yaratıcılığınız artıyor. Kişiliğiniz rahat bir şekilde ön plana koyabileceksiniz. Sosyal paylaşımlarınız kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak.

11 Şubat tarihinde gölgeli günleri eklersek, 18 Şubat'tan sonra özellikle geri hareket sona ermiş ve düz seyre geçmiş oluyor. Merkür geri hareketinin bitişiyle Yayların hayatında bir hareketlilik başlıyor. Şimdi artık hakikaten uygulayabileceğimiz değişimlerde bulunma anlamında güzel hareketlilikler etkili olmaya başlayacak diyebiliriz. Kariyerinizi büyük ölçüde etkileyecek, istediğiniz şartlara ulaşmanızı sağlayacak kişilerle tanışacak ve yakın zaman içerisinde dostluk kuracaksınız. Birlikte fikir alış verişi yapacak ve yeni projelere imza atacaksınız.

19 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda bir yeni ay doğacak, arzu ettiğimiz girişimlerin startını vermiş oluyoruz. Ancak Güneş, Balık seyriyle de örtüşmesi nedeniyle, ev hayatıyla ilgili duruma bir bakmak gerekir. Sonradan pişman olacağımız bir durum söz konusu olmaması için artı ve eksi yönlerini iyi tartmak gerekir.  İlişkisi olmayanlar için yeni biriyle tanışma, mevcut ilişkide iplerin sizin elinize geçmesi, yeni bir adım atma anlamında enerjinin yükselmesi, cesaretin ve güven duygusunun artması anlamında faydalıdır.Yapılacak ödemeler konusunda zorluklar meydana gelebilir, bu nedenle yapacağınız harcamaları dengelemelisiniz. Bu konuda size yakın olan kişilerden fikirler alabilirsiniz. Söz konusu para biriktirme olduğunda yetersiz kalıyorsunuz. Size yakın olan kişilerden borç almak istemiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars, Koç burcunda seyrine başlayacak. Yay'lar için biçilmiş kaftandır, çok güzel bir ilişkidir. Aşkta ve kendimizi ifade etme anlamında ilişkilerde güzel bir etki meydana geliyor. Bu da yeni bir aşkı müjdeleyebilir. Yeni ortamlara katılabilir ve bunun gerçekleşmesi konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Eğlence, sosyal aktivite ve yeni ortamlar konusunda kendinizi tutmak yerine, kendinizi hayatın akışına bırakmak belki de yararınıza olacaktır. Girdiğiniz ortamlarda kolaylıkla karşı cinsten etkilenebilir ve devamında yanılgıya düşebilirsiniz. Eğlence hayatının size getirdiklerini gözünüzde fazla büyütmemelisiniz. Bu dönem içerisinde, girdiğiniz her ortamda karşı cinsin ilgisini üzerinizde hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız arasında gözde olmanızı sağlayacak büyüleyici etkileşimler alacaksınız. Kendinize olan güveniniz daima üst düzeyde ve siz bu durumdan gayet hoşnutsunuz.

Oğlak Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda oluşacak dolunay,  başkalarıyla ortaklaşa ilişkiler, özellikle finansal konular, sosyal hayat, arkadaşlıklar, dostluklar, planlar ve projeler anlamında başkalarından destek beklediğimizi gösteriyor. El üstünde tutulmak istiyoruz, mali yönden güçlenmek arzumuz vardır. Ancak öncelikle bu dolunayda ve gölgeli günleri de dahil olmak üzere 18 Şubat tarihine kadar, bütün bütçe hesaplarımızı dengeli bir şekilde halletmemiz lazımdır. İş konusundaki cesaretiniz artıyor ve yeni girişimlere imza atıyorsunuz. Üretkenliğiniz artıyor. İş konusunda kendinizi güvende hissetmek için daha fazla çalışma ihtiyacında olacaksınız. Lüks hayat ve para ihtiyacınız, daha fazla çalışma isteğinize destek çıkacak. Bu dönem içerisinde, yaptığınız çalışmaların karşılığını alacağınız işlere yöneleceksiniz. Aşk olduğunda sizin için önemli olan şey güven. Yine bu ay risklerden uzak durmalı ve duygularınız konusunda temkinli olmalısınız. Şubat ayı içerisinde dostunuz olan kişilerle yakınlaşmalar söz konusu olabilir. İlgi alanlarınız sosyal çevrenizin genişlemesine yardımcı olacak. Tutkunuzu ve isteklerinizi paylaşacağınız birliktelikler kurabilirsiniz. Yine yeni tanışacağınız bir kişiyle yeni zevklerin peşine düşebilirsiniz.

11 Şubat itibariyle, bir hafta da gölgeli günleri eklersek 18 Şubat'ta geri hareket sona ermiş olacaktır. Mali alandaki gerileme süreci bitiyor, ancak bitmesi yine dikkatli olmayı gerektirir. İş konusunda disiplininiz yükselecek ve daha rahat ortamlarda çalışmak isteyeceksiniz. Bu dönem içerisinde çok güçlü mevkilerde çalışma fırsatınız olacak ve düşünceleriniz sayesinde birlikte çalıştığınız kişileri fazlasıyla etkileyeceksiniz. Ortaklıklar konusunda olumlu davranışlar sergileyeceksiniz. Söz konusu aile olduğunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak, elinizi taşın altına koyacaksınız. Bu dönem içerisinde hem iş hayatınız hem de aile hayatınız bir dengede olacak. Şubat ayı içerisinde birlikteliğinizde titiz davranır ve karşınızdaki kişiye eleştirisel yaklaşırsanız, var olan birlikteliğinizi de bozabilirsiniz. Düşünce ve davranışlarınız konusunda biraz değişim size iyi gelebilir. Katıldığınız sosyal ortamlarda gözler üzerinizde olabilir. Bekâr olan kişiler için iyi fırsatlar var

19 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeni ay, bütçenin gözden geçirilmesi süreci biterek, plan ve projeleri yerli yerine koymaya başlarız. Güneş, Balık burcuyla örtüşecektir, sürpriz bir takım gelişmelere işaret ediyor olabilir, elimize bir takım paralar geçebilir. İstediğimiz güzellikler gelecektir, istediğimiz şansı yakalayıp çevremizdeki insanlardan destek göreceğiz.Şubat ayı içerisinde öğrenme isteğiniz daha fazla artış gösterecek ve bu sayede farklı farklı aktivitelerde boy göstereceksiniz. Enerjinizi nerede harcamanız gerektiğini iyi biliyorsunuz, cesaretiniz de üst seviyede ve bu özelliğiniz başlangıçlar konusunda size fazlasıyla yardımcı olacak. Gücünüzü ve hırsınızı istekleriniz konusunda yoğunlaştırmış durumdasınız. Birlikteliği olan kişiler, partneriyle sıkıntılar yaşamak istemiyorsa, birlikte olduğu kişinin duygularına önem vermeli. Birlikteliğinizde mantık hâkim olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle gücünüzü birleştirmek, mutluluğu da beraberinde getirecektir.

20 Şubat tarihinde ise ailevi ilişkilere dikkat edilmelidir. Yeni bir yere yerleşme arzusu, aile içi ilişkilerde de bir aktivite vardır. Sizinle aynı görüşte olan kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Ancak her zaman çalışma gücünüzü ve sisteminizi korumanız gerekmekte.


Kova Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde karşıt burç Aslan'da meydana gelecek dolunay, partnerin kendini ifade etme ve etkili olma arzusu son derece yoğundur. Partner biraz hareketlenmiş olabilir, kendini kabul ettirme çabasında olabilir, ilişkide de biraz baskın olmaya çalışabilir. Takdir edilmek, alkışlanma isteği artabilir. Fakat sizin de bu arada buna pek bir gönlünüz yok. İlişkide sanki bir denge problemi vardır. Bir tarafın istekleriyle diğer tarafın beklentileri karşılanmıyor gibidir. Bu dolunayda da karşı taraf diyor ki, hep kendinden yana düşünüyorsun ama beni devre dışı bırakmaya çalışıyorsun. İş konusundaki alışkanlıklarınızı Şubat ayı içerisinde tekrar gözden geçirmeniz size fayda sağlayabilir. Yapmakta olduğunuz iş size tatmin ve huzur sağlayabilecek. Özgüveniniz yüksek ve bu ay içerisinde bu durumu işe yansıtabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili cesur kararlar verebileceğiniz bir ay. Var olan şartları kolaylıkla kendi lehinize çevirebileceksiniz. İletişim yeteneğiniz yüksek ve bu ay içerisinde yapacağınız bağlantılar sayesinde istediğiniz kişilere ulaşmayı başaracaksınız. Aşk konusunda cesur olmanız gerekiyor. Birlikteliğiniz varsa, bu dönem içerisinde güzel etkiler yaratacaksınız. Özgürlüğünüzü seviyorsunuz ve özellikle duygusal konularda karar vermeniz gerekiyorsa, yalnız kalmak size iyi geliyor.

11 Şubat tarihinde, bir hafta da gölgeli günleri hesaba katarsak, bir aydır ölçüp biçtiğiniz projeleri yürürlüğe koymaya başlamaktan yanasınız. Öncelikle kendinizle ilgili düşünmektesiniz. Kovalar için hareketlenme başlıyor, yenilik anlamında gözden geçirmeler sonucu verilen kararlar vardır. Bu kararlar bir hayli hızlı ele alınabilir, yürümeyen bir ilişkiyse artık bitmesi istenebilir. Ailevi hayatımızda problem varsa evden taşınmaya çalışabiliriz. İş hayatında ise proje ve planları yürürlüğe koyabiliriz, anlaşamıyorsak başka bir işi tercih edebiliriz. Kişisel anlamda da ifade gücünüz yükseleceği için sosyal ilişkilerde liderliğimizi ve yenilikçi tarafımızı öne sürebiliriz. Aldığınız sonuçlar hem sizi hem de çevrenizi memnun edecek. İş hayatınızdaki konumunuzdan memnunsunuz ancak, Şubat ayı içerisinde zaman zaman temponuzun düştüğü anlar olacak. Oldukça hareketli ve aktif bir ay içerisindesiniz. Kendinizi ifade edebilme yeteneğiniz üst düzey. Toplum içerisinde ön plana çıkabileceksiniz. Etrafınızda bulunan kişileri istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Söz konusu duygularınız olduğunda yanılmak istemeyecek ve daha istikrarlı kararlar alacaksınız. Geride kalan ilişkilerin artık önemli olmadığının farkına varacaksınız. Sosyal yaşantınızda daha popüler olabilir ve istediğiniz enerjiye sahip olabilirsiniz.

19 Şubat tarihinde ikinci kez burcunuzda yeni ay,  karar süreçleri yürürlüğe konacaktır. Güneş, Balık seyriyle örtüştüğü için mali konular da etkili olacaktır. Maddi açıdan duruma bir bakmanız lazımdır. Bütün kararları verirken özgür bir şekilde yeni bir adım atmak istiyorsanız, mali anlamda gücünüz buna uygun mu bunlar iyice değerlendirilmelidir. İş hayatındaki bir adımın getirisi iyice hesaplanmalıdır. Para konusunda çok iyi düşünmeniz lazımdır. Yatırımlar konusunda da dikkati hesaplamalarda bulunmalısınız ki bu yeni ayda doğru bir düzende ilerleyelim. Attığımız adımın getirisinin hakikaten gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekmektedir. Para konuları çok kıymetlidir, açık vermemeye ve hesabı iyi bilmeye çalışmalısınız. Şubat ayı içerisinde sizden beklenen gücü rahatlıkla sergileyebileceksiniz. İş konusunda sizden sonuç bekleyenlere, birlikte iş yapmak istediğiniz kişilere bu dönem içerisinde ulaşabilirsiniz. Maddiyatla ilgili konuların size kazandıracağı artılar üzerinde yoğunlaşmalısınız. Ön planda olmak istiyorsunuz ve bu konuda ufak çaplı çalışmalar yapacaksınız. Çekici ve karizmatik yapınızla karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Geride kalan aydan itibaren Güneş'in etkisi üzerinizde ve bu dönem içerisinde daha yoğun hissedeceksiniz.
20 Şubat itibariyle Venüs ve Mars,  Koç burcunda seyrine başlayacaktır. Bu birçok Kova için yeni iş girişimleri, yeni iş değişimleri, yakın çevreyle alakalı konularda da hakimiyetin öne çıkışıdır. Birçok Kova iş hayatından eğitime kadar, yakın çevreyle ilişkilerinden yeni bir yere taşınmaya kadar lütuf içeren enerjilerle dolu olacaklardır. 19 Şubat tarihinden sonra Kovalar birçok girişimde adlarını duyurabilecekler. Çok hızlı bir Şubat sonu ve Mart ayı söz konusu olacaktır.Hedeflerinizi gerçekleştirme adına sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. Beklemeye aldığınız işler, bu ay çözüme kavuşabilir.Söz konusu aşk olduğunda daha büyük etkileşimler içerisinde olacaksınız. Farklı ve derin algılar söz konusu olabilir. Bu dönem içerisinde karşı tarafı zaman zaman yanlış anlayabilirsiniz ancak bu durum sorun yaratmayacaktır. Birlikteliği olan kişiler daha iyi paylaşımlarda bulunacak. 

Balık Burcu 2015 Şubat Ayı Yorumu

4 Şubat tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay, çalışma hayatımızla ilgili alanda, duygusal ilişkilerde, iş ortamındaki beraberliklerde, yeteneklerin değerlendirilmesi yönünde, kendimizi ifade etme arzumuz çok yüksektir. Takdir edilmeye ihtiyaç vardır. Bu dolunayda ise istiyoruz ki birileri de bizi el üstünde tutsun, rahatlayalım, kimsenin baskısı altında kalmadan yaşamımızı sürdürelim. Zorlayıcı bir şekilde adım atıyoruz, iş hayatıyla psikolojik yaşamımız arasındaki dengeyi kurgulamak gerekir. Eğer bunu yapmazsak, kendimizi biraz denetlenmiş ve kısıtlanmış hissedebiliriz. Çok fazla tepkisel düşünmeden, bizim sağlığımızın her şeyden çok daha önemli olduğunu bileceğiz ve fikirlerimize bir bakacağız. İş konusunda bazı şartlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Şubat ayı içerisinde değişim söz konusu olacak. Gergin ve panik halinde olmanız, özellikle iş konularında yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Sağduyuyu elinizden bırakmayın. Kişisel arzularınız daha ön planda olacak ve bu durum daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Aşk hayatınızda daha bireysel olacaksınız. Egonuzun sesine odaklanmış durumdasınız. Açık ve net davranışları olan kişileri seviyorsunuz. Aksi halde karşınızda bulunan kişi ilginizi çekmiyor. Bu dönem içerisinde platonik ve takıntılı aşklar gündeme gelebilir, hazırlıklı olmanızda yarar var.

11 Şubat tarihinde gölgeli günleriyle birlikte, 18 Şubat itibariyle Merkür geri hareketi sona ermiş oluyor. Balıkların bazen kararsız, bazen sabit fikirli, çalışma hayatıyla psikolojik durumlarının biraz fevri davranmaya, bazen de aşırı gururlu tepkilerde bulunarak hareket etmeye meylettikleri bir dolunaydır. Sakin olmak gerekiyor, biz de biraz benliğimizi ve ruhumuzu dinlendirici, biraz daha sakinleştirici ve gevşetici çalışmalara yönelelim. Biz bunun yerine evrensel güzelliklere, hayırlı güzelliklere kavuşacağımız hissiyatını mutlaka ön planda tutalım.Bu dönem içerisinde radikal kararlar alabilirsiniz. Kendinizde bu durumun altından kalkacak gücü yaratın. Sizinle tam tersi düşünceye sahip kişilerden uzak durmanız, yararınıza olacaktır. Hırslı olmanız, Şubat ayı içerisinde öncü ve lider olmanıza yardımcı olacak. Katıldığınız aktivitelerde ön planda olacaksınız. Birlikteliği olan Balık burcu insanları, partnerinden çok fazla şey bekleyecek. Alıştığınız şartların eskimiş olması, yeni arayışlar içerisine girmenize neden olabilir. Duygusallık ve aşk konusunda çok fazla seçici olacaksınız. Mükemmeli arayan bir yönünüz var.

19 Şubat ikinci kez Kova burcunda bir yeni ayı, burada rahatlayacağız, sıkıntılarımız, baskılar ve gerginliklerimiz biraz dinecektir. Çünkü güneş bir yıl sonra sizin için bir solar döngüyü hazırlıyor. Bir yaş daha bize hediye ediyor, biraz ferahlık söz konusu olacaktır. Bu dönem içerisinde, iş konusunda güçlü insanlarla tanışabilir ve özellikle kariyeriniz için önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. İş konusunda beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkacak. Hazırlıklı olmanız gerekiyor. İsteklerinizin bir, bir gerçekleşmesi, yeni umutların yeşermesine yardımcı olacak. Birlikteliği olan kişiler, bu dönem içerisinde fazlasıyla alıngan ve hassas olacak, bu nedenle partnerinin daha özenli olmasını arzulayacak. İstediği davranışı göremeyenler, ufak tefek tartışmalar içine girebilir.

20 Şubat tarihinde de Venüs ve Mars kazanç evimizde etkili olacaktır. Bu da hareketlilik, kazanç ve cesaret getiriyor. Bu tarihle birlikte mali anlamda her borçları ödeyebilecek gücün etkisi yükselecek, hem de kazançlar gelecektir. Ayrıca güven duygusu çok yükselecektir. Parasal anlamda moralimizi yükseltici getiriciler olacaktır. Fırsatları uzaktan izlemek yerine, yakından değerlendirmelisiniz. Amacınız ve hedefiniz ne ise o konuda yoğunlaşıyor ve vaktinizin tamamını bu konuda harcıyorsunuz. Sizi yolunuzdan döndürmeye çalışan insanlara karşı sert bir tavır içinde olacaksınız. Bu dönem içerisinde yaptığınız her işi seveceksiniz. Çekiciliğinize söz söylemek mümkün değil ve bu özelliğinizin yanına bir de ikna edici özelliğiniz eklenecek. Sanatsal ortamlarda arzu ettiğiniz beraberliklere adım atabilirsiniz.

Yeni bir ay ile hayattan beklediklerinizin sizlere uçarak gelmesi dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..