Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '15

 
Kategori
Astroloji
 

2015 Venüs retrosu son buluyor! İlişkiler Ekim sonunda rayına oturuyor!

2015 Venüs retrosu son buluyor! İlişkiler Ekim sonunda rayına oturuyor!
 

Mars and Venus _ Botticelli


Aşk gezegeni Venüs 6 Eylül Pazar günü, sabah saat 11.30’dan itibaren düzgün hareketine girmek üzere durağanlaşıyor ancak gerçek hızına kavuşması 9 Ekim’i bulacak.

Son bir buçuk aydır kadın erkek ilişkileri anlamında adeta bir testten geçirildik! Kimimizin hayatında yaşadığı ilişkide sonlanmalar oldu, kimimizinkinde ise, ilişki bolca tartışmalara maruz kaldı. Nice kavgalar, gürültüler koptu. Bu zaman zarfında Aslan Burcu’nda Venüs ile kavuşan Mars hiddetli tartışmaları daha bir alevlendirdi. İlişkilerde geçmişten kaynaklanan sorunlar tekrar tekrar gündeme geldi. Bu sorunlar konuşulurken bazen karşı tarafı anlamakta zorluk çektik. Çoğu zaman “Ah keşke beni biraz olsa anlasa, bana biraz olsun hak verebilse” dedik.. Biz kendi kendimize bunları söylerken aslında o çok sevdiğimiz kişi de içinden aynı şeyleri söyledi. İşte şimdi Venüs hızına kavuşmaya başlarken Eylül ve Ekim ayları boyunca, bu yaşamış olduğumuz zorlu süreci daha iyi bir şekilde enzimleyip, anlama şansımız olacak.

Ancak Venüs düzeliyor diye sevinirken Merkür 18 Eylül’de ilişkiler burcu Terazi’de geri gitmeye başlayacak. Merkür 9 Ekim’den itibaren durağanlaşıp ancak 25 Ekim’de hızına kavuşacak.

İlişkiler konusunda rahat bir nefes almamız Ekim ayının sonlarını bulacak! Merkür bu dönem içinde ikili ilişkilerde (sadece kadın erkek değil, bir şekilde ilişkide olduğumuz tüm çevre ile) iletişimde yanlış anlaşılmalara, iletişim problemlerine, gecikmelere sebebiyet verecek.

Merkür yılda 3 kez geri hareketini yaparken, Venüs retrosu 18 ayda bir oluyor ve hayatımızda işe yaramayan, bize zarar veren tutumlarımızı fark etmemiz ve düzeltmemiz için bir fırsat sunuyor! Venüs, kendi öz değerimizi daha iyi anlayabilmemiz ve daha sağlıklı, pürüzsüz bir ilişki kurabilmemiz için her 18 ayda bir bize dersler veriyor. Bu dersleri iyi analiz edip, farkındalık kazanabilmek ise ayrı bir maharet!

 
Toplam blog
: 4
: 453
Kayıt tarihi
: 11.09.15
 
 

Küçük yaşlardan itibaren kendimi anlamak adına başlamış olduğum Astroloji yolculuğum, yıllar için..