Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Haziran '15

 
Kategori
Astroloji
 

22 - 28 Haziran 2015 haftalık burç astroloji: 25 Hazirana dikkat ama 27 Haziran Ay Akrep'te süper!

22 - 28 Haziran 2015 haftalık burç astroloji: 25 Hazirana dikkat ama 27 Haziran Ay Akrep'te süper!
 

haftalık burç


22 Haziran Pazartesi Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 25 Haziran Perşembe günü Mars da Yengeç burcuna geçecek. 25 Haziran günü toplam -8 katsayısıyla haftanın en yoğun günü sayılır. Bu günde Güneş ve Mars Yengeçde, Ay Terazide, Merkür İkizlerde, Jüpiter Aslanda, Satürn Akrepde, Uranüs Koçda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaklar. 27 Haziran Cumartesi günü ise Ay Akrep burcunda +5 katsayısıyla süper bir konumda olacak. Bu günde Akrep burcunu simgeleyen kişi, ülke ve olaylar (gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, Türkiye, Filistin, vs) Ay.ı ve Yengeç burcunu simgeleyen kişi, ülke ve olaylardan (vatani konular, vatansever kişiler, ülke güvenliği, üretim, ABD, vs) olumlu etkiler alabilirler. Akrep burcunu smgeleyen kişi, ülke ve olaylarda güvenlik artabilir. Yengeç burcunu simgeşeyen Vatani konularda ise olumlu değişim ve dönüşümler oluşabilir. (Haziran 2015 burç)

25 Haziran Perşembe günü oluşabilecek olasılıklar listesi:

- Güneşi simgeleyen Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) dalgalanmalar olabilir. Nüfuzlu kişilerde ve lider konumundaki kişilerde aşırı bir hassasiyet olabilir. Güneşi ve Aslan burcunu simgeleyen kişi ve olaylar Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olayları olumsuz etkileyebilir. Örneğin lider konumundaki kişiler vatani konuları olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç)

- Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde keyfi değişimler olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerindeki keyfi değişimler vatani konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Güneş ve Marsın birlikte Yengeç burcunda düşük katsayıda olması yüüznden liderler konumundaki kişilerin yeni yapacağı girişim ve başlangıçlar vatani konuları yada vatansever kişileri olumsuz etkileyebilir.

- Aslan ve Koç burcundan kişiler vatani konuları yada Yengeç burcundan kişileri olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji)

- Vatani konularda kavga, tartışma ve saldırılar olabilir.

- Ay.ı simgeleyen vatani konularda kararsızlıklar ve talepkarlıklar olabilir. Vatani konular sosyal ve siyasi konuları dolaylı yollardan da para konularını olumsuz etkileyebilir.

- Sosyal ve siyasi konularda dolaylı yollardan da para konularında dalgalanmalar olabilir. Terazi burcundan kişi ve olaylar Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin HDP Terazi burcunda kurulu bir parti olduğundan HDP Ay.ı simgeleyen vatani konulardan, vatansever kişilerden yada Yengeç burcundan önemli kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Güneşin Yengeçde ve Ay.ın Terazide düşük katsayıda olmasından ötürü Güneşi ve Aslan burcunu simgeleyen AK Parti Terazi burcunu simgeleyen HDP'yi olumsuz etkileyebilir. HDP'nin içinde keyfi değişimler yada dalgalanmalar veya güvenlik problemleri oluşabilir. (Haziran astroloji)

- Marsı ve Koç burcunu simgeleyen Işid, İran Yengeç burcunu simgeleyen Amerikayı olumsuz etkileyebilir. Obama Güneşi simgeleyen Aslan burcunda olduğundan ve de bir lider konumunda olduğundan Obama'nın atacağı yeni bir adım yada başlangıç Yengeç burcunu simgeleyen Amerikayı olumsuz etkileyebilir. (2015 Haziran burç)

- Merkürü simgeleyen her türlü iletişimde, her türlü hizmette, ticari konularda, işçi ve çalışanlarda iletişim problemleri, hile ve kurnazlık olabilir. He türlü bilgi hırsızlığı, yanıltıcı bilgi ve belgeler gündeme gelebilir. Yurt içi yollarda kazalarda artış olabilir. İşçi, çalışan ve memurlarda iletişim problemleri olabilir.

- Jüpiteri simgeleyen yüksek öğrenim, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda ego, gurur, kibir, yetersizlik ve saldırganlık olabilir. Hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları olumsuz etkileyebilir. AK Parti de Aslan burcunda kurulu bir parti olduğundan Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişilerden yada hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilir. Yada Obama da Aslan burcunda olduğundan hukuk ve yasalarla veya yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilir. (2015 haftalık burç)

- Aslan burcunu simgeleyen liderlerde, nüfuzlu kişilerde, gençlerde fanatiklik, abartılı davranışlar yada sorumsuzluklar olabilir. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz) abartılı iniş ve çıkışlar olabilir. (Haziran astroloji)

- Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve emir veren kişilerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olabilir. Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını olumsuz yönde etkileyebilir. (Haziran 2015)

- Gizli saklı işlerde, örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar, engeli yasak ve aksilikler olabilir. Depremlerin sıklığında artışlar olabilir.

- Uranüsü simgeleyen grup ve organizasyonlarda, özgürlükçü kişilerde kavga ve tartışmalar olabilir. Bu durum asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. (2015 Haziran burç)

Jüpiter -> Aslan (Güneş) -> Yengeç (Ay) -> Terazi (Venüs)
Uranüs -> Koç (Mars) ->

Yukadaki şemadan da anlaşılacağı üzere Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konular dolaylı yollardan Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri ve Terazi burcundan kişi ve konuları olumsuz olarak etkilediği görülmekte. Örneğin Terazi burcunda kurulu HDP Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yaslardan, yabancı ülke ve kültürlerden yada Güneşi veya Marsı Yay burcundan kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Terazi burcunda kurulu HDP Uranüsü simgeleyen ve Kova burcunda kurulu MHP'den de olumsuz etkiler alabilir. Yani Terazi burcundan kişi ve olaylar dolaylı yollardan Jüpiter ve Uranüs olmak üzere 2 koldan olmusuz etkiler alabilirler. (Haziran 2015 burç)

 

Yükselen Burcunuz ve devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/06/22-28-haziran-2015-haftalk-burc.html


Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri

Koç

25, 26 Haziran günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
        24, 25, 26, 27, 28 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda biraz agresif olma olasılığınız mevcut.
        26, 27 Haziran günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
        25 Haziran günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
        24 Haziran günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Boğa

22, 23, 24 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
          24, 25 Haziran günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
          26 Haziran günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

İkizler

22, 23, 24, 25, 26, 27 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            22, 23, 24, 25, 26, 27 Haziran günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

4 Haziran günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Yengeç

25, 28 Haziran günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              25, 26, 27, 28 Haziran günleri Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              24, 25 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı hassas yada güvensiz davranma olasılığınız mevcut.
              24 Haziran günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
              26, 27 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut.

Aslan

25, 28 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda biraz egoist ve aşırı gururlu davranma olasılığınız mevcut.
           25 Haziran günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
           22, 23, 24 Haziran günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
           22, 23, 24, 25, 27 Haziran günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yay burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Başak

22, 23, 24, 25, 26, 27 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz, aşırı titiz ve kurnaz davranma olasılığınız mevcut.
            22, 23, 24, 25, 26, 27 Haziran günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            24 Haziran günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Terazi

22, 23, 24 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda biraz talepkar yada kararsız davranma olasılığınız mevcut.
            24, 25 Haziran günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            26 Haziran günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Akrep

27 Haziran günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            Bütün bir hafta Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            24, 25, 26 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz katı yada biraz kıskanç davranma olasılığınız mevcut.

Yay    

22, 23, 24, 25, 27 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Yay burcundaysa o konularda biraz sorumsuz, savruk yada tembel davranma olasılığınız mevcut.
            25 Haziran günü Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak

Bütün bir hafta hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda bunalımlı ve kuşkucu davranma olasılığınız mevcut.
            24, 25, 26 Haziran günleri Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Kova  

25, 26 Haziran günleri hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda huzursuz ve aykırı davranma olasılığınız mevcut.
            25, 26 Haziran günleri Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Balık   

23 Haziran günü hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda biraz aldatıcı, dikkatsiz, düşüncesiz davranma olasılığınız mevcut.
            23 Haziran günü Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
  

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..