Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '22

 
Kategori
Sinema
 

26.Türkiye Almanya Film Festi.

26. Türkiye Almanya Film Festivali 11 Mart Cuma akşamı görkemli bir gala gecesi ile açılıyor. Açılış filmi Türkiye 2022 yapımı BERGEN.

Ayrıca Claudia Tronnier, Perihan Savaş ve Ahmet Boyacıoğlu'na Türkiye Almanya Film Festivali'nin onur ödülü veriliyor.

Açılış galasında Claude Tronnier ve Ahmet Boyacıoğlu'na onur ödülleri takdim edilecek. Galaya Türkiye'den Bergen filminin yapımcısı Bayan Mine Şengöz, yönetmenleri M. Caner Alper, Mehmet Binay Star oyunculardan Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran ve Nergis Öztürk galaya katılacak konuk sanatçıları arasında .

Nürnberg Anakent Belediye Başkanı Sayın Marcus König ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Julia Lehner, ayrıca Uluslararası Film Eleştirmenleri Federasyonu Fıprescı genel Sekreteri Klaus Eder, ödül töreninin onur konukları arasında.

Bergen filmi ülkemizde 4 Mart tarihinde sinemalarda vizyona girecektir. Projede daha önce Serenay Sarıkaya'nın ismi geçiyordu. Daha sonra rolü Farah Zeynep Abdullah aldı. Diğer rollerde Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaştı. Ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi ünlü oyuncularımız rol almıştır.

 

Not: Açılış akşamı (gala ve açılış filmi) biletlerinin online satışları başlamıştır. www.fftd.net ayrıca, festivalin uzun metrajlı yarışma ve yarışma dışı bölümleri gelecek hafta açıklanacakmış.

Kaynak: Filmfestival Türkei Dautschland tarafımdan tarafıma gönderilen mailden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..