Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '16

 
Kategori
Astroloji
 

29 ARALIK 2016 OĞLAK burcunda bir YENİ AY gerçekleşecek.

Yeni ay zamanları Enerji potansiyelinin pozitif olarak arttığı dönemlerdir. Her yönden kendimizi çok iyi hissederiz. Ve artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki yeni ay dönemlerinin yeni başlangıçları hayatımıza çekmek gibi çok büyük bir manyetik çekim gücü var. Her yeni ay bulunduğu burca göre bazı konuların ön plana çıkmasına destek veriyor.. Ve buna göre başlatmak istediğimiz olaylar üzerinde çalışmamız gerekir. Çünkü bu süreçte başlanan işler iyi gider, verimli olur.

 

 

 

Bu yeniay OĞLAK burcunda gerçekleşiyor dedik.

Hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz hedeflerimize, kariyerimize, hayatımızda düzene koymak istediğimiz herhangi bir konu için çalışma çok yararlı olacaktır.

 

AY OĞLAK burcunda iken iskelet sistemi, dizler ve derideki her türlü rahatsızlıklara çalışmakta doğru enerji akışını sağlayacaktır.

 

Oğlak yeni ayında okunabilecek bazı esmalar

Mukit, Vasi, Mukaddim, Muahhir, Mani, Sabur, Kerim, Zül Celali vel İkram, Metin, Kadir, Kuddus, Hakim, Mürid, Alim.

 

Biri veya hepsiyle çalışabilirsiniz.

 

 Ayrıca Fettah her yeni ayda okunan hani tabiri caizse joker tabir edebileceğimiz tüm kapıları açan bir esmadır. Ve birde hayatınızda olmasını istediğiniz ve düzene girmesini istediğiniz her şey için "Ya Hay Ya Kayyum" esmaları muhteşemdir.

 

Yeni ayda yapabileceğiniz bir uygulama:

Yeni ayın gerçekleştiği saatlerde bir kağıt kalem alıyoruz ve kağıda dileğimizi açık ve anlaşılır şekilde yazıyoruz. Dileğimizin bir tane olması konsantre olmamız açısından her zaman daha iyidir.

 

Yeni Ayın gerçekleştiği saat ve sonraki 48 saat enerjinin yüksek olduğu bir zaman dilimi.

 

Dileğimizi yazdığımız kağıdı bir bardak suyun üzerine kapatıyor gece boyunca bekletiyor ertesi gün o suyu içiyoruz.

 

 

Bugün için yine yapabileceğiniz bir başka uygulama: yeni baharı suyun içerisine karıştırarak kaynatabilir ve buharın evinizde gezdirerek bolluk ve bereket enerjisini çekebilirsiniz.

 
 
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..