Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '22

 
Kategori
Astroloji
 

29 Haziran Yengeç yeniayı

Genel anlamıyla yeniay

29 Haziran günü saat 05:52 de Yengeç burcunun 07°22’ derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Yeniayın ev sahibi Yengeç, anaç, tutucu, hassas yapılı, aileye ve vatanına düşkün yapılıdır. Gölgesinde ajitasyon, kıskançlık görülür. Halkı ilgilendiren konuların yanı sıra sağlık, konaklama, otel, emlak, gıda, yiyecek, içecek, catering sektörü, çocuklarla ilgili işleri, psikologlar, tarihçiler, antikacılar ve kamu hizmetlerini de anlatır. Dolayısıyla yeniay döneminde Yengeç özelliklerini ve bu konulara ait gelişmeleri daha belirgin görebiliriz.

Yeniay sürecinde ne kadar şartlar zorlansa da kırılganlıklar, alınganlıklar, değişken durumlar oldukça fazla. Sınır çizmek, sistemli olabilmek, somut sonuç elde etmek kolay görünmemekte.

Yükselende yine Yengeç burcu var. Dolayısıyla bu burcun özelliklerini daha belirgin görebiliriz. Bu dereceye Alhena ve Sirius sabit yıldızlarının etkisini görmekteyiz. Alhena, yapması gerekeni bilinçli ya da bilinçsiz olarak görev edinenleri işaret ederken, sanatsal yetenekler verir. Sirius ise ufak bir hareketin, büyük sonuçlar doğurmasıyla, zenginlikle ilişkilidir.

Güneş ve Ay ise dünyaya yeni fikirler sunmak, fiziksel özellikler katmakla ilgili Mirzam ile kavuşumunda.

Yengeç burcunda yeniayın bireysel haritalarda işaret ettiği konular

Yengeç burcunda meydana gelecek yeniayda batı bölgelerimiz için kişinin kendisini ilgilendiren her konu, sağlığı, dışavurumu, motivasyonları, fiziksel görünümü, yeni başlangıçları ve en yakınlarıyla ilgili konular ana başlıklarını oluşturacak. İstanbul’un doğusunda kalan bölgelerde ise şartları kontrol etmek daha zor görünmekte. Gizli düşmanlıklar, gizli olaylar, kayıplar, sıkıntılar, endişeler, bağımlılıklar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren, inzivaya çekilmeyi gerektiren şartlar söz konusu olabilir.

Öncü burçların 4-10 , sabit burçların 20-24  dereceleri arasında gezegenleri,önemli kombinasyonları olanlar Yengeç burcunda yeniaydan öncelikli etkilenecekler. (Öncü burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak ; Sabit burçlar: Boğa, Aslan, Akrep, Kova)

Ailevi,  duygusal, kendinizle ilgili önemli gelişmelere gebe bir yeniay sürecindeyiz. Hemen herkesin hayatı direk ya da dolaylı olarak adım adım değişimde. Sizi daha sağlam basabilmeniz için konumunuzda üste çekebilecek konularla ilgili henüz birtakım aydınlanmamış konular olsa da bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı hareketler, gelişmeler yüksek hacimli çıkışlarla gelebilir. Girişimler, adımlarınız köklerini sağlamlamak için uğraştığınız konularla ilgili görünmekte. Belki şu an bazı zorluklarla mücadele etmek durumunda kalsanız, planlarınızı, düşüncelerinizi etrafınızdakilere söylemiyor, tam olarak sunamıyor olsanız da gecikme diye düşündüğünüz hedefinize istikrarlı yürümek daha öncelikli olmalı. Evliliklerle, ortaklıklarda, hisseli konularda muhasebe, güç dengelerinin sağlanması ve yol ayrımı yaşayabilirsiniz. Yalnız hesap kitap konularında, sözleşmelerde, iletişimde, araştırmasını yaptığınız şeylerde, aileyi ilgilendiren durumlarda, emlak, arsa gibi taşınmazların satışında aldanma yaşamamak için şartların sağlamasını yapmanızı öneririm. Öfke patlamalarına açık  insanlardan uzak durun. Güvenliğinizi önemseyin. Haritanızın size getirdiği konulara göre ömrünü doldurmuş konularda tamamlanma dönemi. Geleceğe dönük beklentilerinizi gözden geçirerek, yapmanız gerekenler için aksayan, sağlamlamanız gereken noktaları gözden geçirerek, adımlar atabilirsiniz. Bazıları için statü değişimi, iş kaybı getirebilecek olsa da bilinçli atılabilecek her adım ilerleyen dönemde önemli değişikliklerle gelecek gözükmekte.

Yengeç yeniayında ana başlıklara göre burçları etkileyecek konular

Koç ve yükselen Koçlar için :  Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları, arınma çalışmaları, zorlukları.

Boğa ve yükselen Boğalar için :   Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yollar

İkizler ve yükselen İkizler :  Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verilmiş borçlar

Yengeç ve yükselen Yengeçler için :  Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler, yeni başlangıçlar

Aslan ve yükselen Aslanlar için :  Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.    

Başak ve yükselen Başaklar için :  Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde  bulunulan organizasyonlar, gruplar ile ilgili gelişmeler, babanın kredi, vergi, borç, ortak parayla ilgili durumları, ameliyatı, annenin parası, çocuğun eşi, evlilik, ortaklıkla ilgili durumları, davaları

Terazi ve yükselen Teraziler için : İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi.

Akrep ve yükselen Akrepler için :  Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesini etkileyen gelişmeler

Yay ve yükselen Yaylar için :  Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar için :  Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar, çocukların eğitimleri

Kova ve yükselen Kovalar için :  Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız

Balık ve yükselen Balıklar için :  Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatı, orta uzunluktaki seyahatler

Ülkemiz ve Yengeç yeniayı

29 Haziran’da Yengeç burcunda meydana gelecek yeniayda halkı, ülkenin genel durumunu, refah düzeyini, iç işlerini ilgilendiren konular ana başlıklar olarak görülmekte.

Ülkemizin yükseleninde meydana gelen Yengeç yeniayı, iç güvenliğe dikkati çekmekte. Gizli düşmanlıklar, olaylar hareketlenebilir. Heyecan, tempo ivmelendirebilir. Yangınlar, orman yangınları devam edebileceğinden dikkatli olunabilir. İletişimin, diplomasinin kapalı kapılar arasında yürütüleceği bir süreç. Bu diplomatik faaliyetler yakın ülkelerle İlgili konuları kapsayabilir. Alınan kararlar, yapılan görüşmeler, anlaşmalar hemen duyulamayabilir. Mecliste tempo yükselebilir. Belediye başkanları, yerel yöneticiler, spor kulüpleri ve yöneticileri ile  ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yengeç yeniayında önce çıkacak olan başka konular da gıda, tarım, çiftçilerimiz, emlak, inşaat sektörü, halkın alım gücüne etkisi ile ilgili görülmekte. Üst düzey yönetimlerle ilgili değişim olasıdır. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Merkez Bankası ve BİST, bankalar ile ilgili gelişmeler gündem yaratabilir. Kredilere, vergilere yönelik meclisten yeni çalışma gelebilir.

29 Haziran’da meydana gelecek Yengeç yeniayının haritalarını blogumdaki paylaşımda bulabilirsiniz.

Azade Öksoy

https://azadeoksoy.com/2022/06/23/29-haziran-yengec-burcunda-yeniay/

 
Toplam blog
: 182
: 1575
Kayıt tarihi
: 07.06.07
 
 

İstanbul'da doğdum. İTÜ'den mezun olduktan sonra bilgi işlem, eğitim ve finans sektörlerinde çalı..