Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '10

 
Kategori
Siyaset
 

3 kasım 2010 Chp için milat mı?

3 kasım 2010 Chp için milat mı?
 

Devamı gelecek mi ?


İşte şimdi daha inanılır bir yenilik oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Chp'si mi? yoksa Önder Sav Chp'si mi? tartışmaları sürerken 3 kasım 2010 tarihi itibariyle Chp ilk defa çok uzun süre sonra ayağa kalkma şansını eline geçirmiş bulunmaktadır.

Bugün açıklanan yeni parti yönetimindeki yepyeni isimlerle gövde gösterisi yapıp Önder Sav'ı yönetim dışında bırakan Kılıçdaroğlu, işte şimdi özlenen Chp' yi yaratmak için önemli bir fırsat ele geçirmiş bulunmakta.

Yeni kadronun iindeki çok değerli isimler uygun çalışma şartları oluşturulup, kendilerine özgürlük tanındığı sürece çok çok önemli projelerle Chp' yi bir yerlere getirebilirler

Süheyl Batum gibi bir hukukçunun orda olması ve şu anda Genel Sekreterliğe getirilmesi türk siyaseti içinde çok önemli bir virajdır ve izlenip görülmesi gereken bir gelişmedir.

Umut Oran, Melda Onur, Alaattin Yüksel, Hurşit Güneş, Oğuz Oyan, Didem Engin gibi birçok önemli isim de artık yönetimdeler.

Şu eleştiriyi de yapmadan edemeyeceğim: Keşke 14 kişilik tepe listede 2 değil de en az 5 ya da 6 bayan olsaydı da yeniliği bu açıdan da görebilseydik

Çok daha farklı çok daha özgün bir Chp görmek umuduyla

 
Toplam blog
: 10
: 517
Kayıt tarihi
: 12.07.10
 
 

Afyon Kocatepe Üniversitesi İİBF fakültesi işletme bölümümde nacizane olarak 3 senedir bulunmakta..