Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

3 Temmuz sarmalı

3 Temmuz sarmalı
 

3 Temmuz sürecinin futbolumuzda onulmaz yaralar açtığı aşikar. Görülen o ki 3 Temmuz sonrası 2-3 aylık süreçte Fenerbahçenin düşürülmesi için yapılan yoğun basınç yerini FB küme düşmesin ama Aziz Yıldırım başkanlığı bıraksın düşüncesine bıraktı. Bunun da nedeni FB siz bir ligin kimsenin işine gelmemesi idi. Aslında Fb düşsün diyen aktörlerin geri planında yatan düşünce FB nin bağlantısız ve özerk bir konumda oluşuydu. Kimsenin desteğini almaksızın kendi yolunda ve tüm branşlarında başarılı bir kulüp vardı. Nasıl olurda devletin yardımı olmaksızın bir kulüp bu kadar ileri gidebilirdi. devletin stad yaptırdığı bir ortamda devletsiz o kadar tesise kendi öz kaynaklarıyla kavuşmuş bu kulübün kimseye minneti yoktu.

Bu minnetsizlik öyle bir noktaya vardıki düşürecekseniz düşürün diyebildi. Düşüremediler. Sadece düşürememeleri bile Fb nin haklı olduğunun en açık kanıtıdır. Kanıtlar çürüdü. Süreç şu anda Aziz Yıldırım'ı yıldırma gibi bir hal aldı. Aziz başkan bıraktığı an şike süreci de son noktasına varacak. Başkan bırakmazsa ne olur? Hiç bilemiyorum, ama gönlümden geçen bırakmaması.

Şu an tek dileğim en önemli silahlarını yitirmiş bu FB nin hem kupa hem ligi alması. Hoş almasa da böyle bir FB yi geçerek alınan şampiyonluk rakiplere ne kadar haz verir bilemiyorum.

 

 
Toplam blog
: 2
: 27
Kayıt tarihi
: 09.04.12
 
 

Eskiden mahalle maçları yapardık. Şimdi ne mahalle kaldı ne dostluk. Kaybettiğimiz şey samimiyet...